bebek cinsiyet belirleme..

hiç bişi anlamadım
matematikcim kısaca yum günü işe yaramıyor bilimsel olarak diyosun yani...
o zaman şöle yapalım yum sonrası ok ama diyet ve takviyeler +bio ritim...olmazsa olmaz....
sen ingilizce biliyorsun galiba.denekler kimmiş ve neyi nasıl denemişler anladınmı orasını

ok matematikcim burdan devam edelim o zaman...
düşük sonrası rahim phı konusunda bilgin varmı.kullanılan antibiyotiklerin vajen phını arttırdığını okumuştum ama ne kadar vdoğru bilemiycem..
ayrıca şu clerblunun gülenyüzlü testlerinden var bende .onla ilgili neler önerirsin..

yani m/f oranı erkek/kadınmı
ay çok karışık...matematik canım ya inan bunu biz çözemeyiz.sen bize anlat canım ya...
birisinde ,ilişki zamanı diğerine foliküler faz baz alınmış galiba.ama neyin neye oranı var orasını anlamıyorum...lütfe küçük bi özet yaparmısın bana.............

evet biraz bişiler çözdüm matematikcim.ilk tablo ilişki zamanıyla ilgili yani yum zamanına olan yakınlıkla.ikinciside foliküler faz yani yumurtlama gününe kadar olan zamanla ilgili.tamam buraya kadar çözdüm.sadece m/f oranlamasında kız erkekmi erkek kızmı orasını anlayamadım mesela 12 ila 13.günde yumurtlayan birisi ogünkü ilşkide 30/25 oranında bi sonuç elde etmiş.30 kız 25 erkekmi 30 erkek 25 kızmı...mesela 14.günde yumurtlayan birisinin kızı yada oğlu olma şansı eşit çıkmış..20 ila 21.günlerde yumurtlayan birisi 27/19 oranında bi durum gerçekleşmiş.ama 27 erkekmi kızmı?????????
ayrıca planlı ve plansız gebelik durumuda var?yani plansız gebelikte rastgele ilişkimi?ay matematik çıldırcam bana cevap yaz musait olunca:))

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba bende vajina ph olcer sparis vermistim bugun geldi adetim bittiginde olcup nasil bir alet oldugunu size yazarim matamatik lutfen yardim et canim ingilizcemiz yok tablodanda hicbirsey anlamadik lutfen

ben doktora SORDUM PH OLAYINI.evet doğru dedi fakat nasıl anlayacaksın ki dedi.yani diyeceğim o ki ph olayı doğru.alan arkadaşım lütfen bize de söyle nereden spariş verdin ve nasıl kullanılıyor.bugün burası canlanmış çoook sevindim.sizce suyun faydası yok mu?

evet arkadaşlar önemli olanın ph ayarı olduğunu drlar kabul ediyor ama yum sonrasına pek tamah eden yok drlar arasında.
arkadaş bu vajen ph ölçerini nerden nasıl spariş ettin anlatırsan seviniriz.
diyet bu durumda ön plana geçiyor.

Turnusol kagıdı alıp ölçenler oldgnu biliyorum. Birde dijital kullananlar var.

turnosol veya dijital nerde satılıyor.nasıl ölçülüyor.bu konulara çok yabancıyım galiba.

Akvaryumcularda var bu kağıt. Ph ölçer ise nette satılıyor. Ancak dijital ölçeri tavsiye etmiyorlar. İyi değilmiş. Sen bence kağıdı al dene. Ucuz diye biliyorum. Bu arada kaç çocuğun vardı?

turnusolu eczanelerden ziyade akvaryum malzemeleri zatan yerlerde bulabilirsin.dijitalinide bilmiyorum ama od aoralarda satılıyordur.çünkü suyun phı balıklar için çok önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…