- 13 Mayıs 2011
- 1.393
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.501
canım benim yaradan dualarımızı kabul etsin inşallah.haklısın en sıkıldığın bunaldığın anda yaptığın dua geri çevrilmezmiş.lütfen çin takvimine dikkat et. ve bu aydan itibaren hem sen hem eşin ph 7.5 üstü olan su için sadece.yumurtlama tarihinden 10 gün önce eşinle beraber olma.sadece o gün beraber ol ve sağ tarafa yat.ben bunları yapacağım inşallah.diğer ay düşünüyorum çin takviminden dolayı.ve doktorum ovülasyon takibi yapacak.bakalım hayırlısı....
kuzeycim 10 gün çok uzun süre değilmi????
3-4 gün ideal olan diye biliyorum ama ???
bütün yazılar kesinlikle 10 gün diyor canım.ben onların yalancısıyım
demekk ki spermler artıyor ve hemen yerine ulaşıyor.
10 gun cok cnm gercekden 4veya 5 gun ıyı
netten bi araştır istersen canım.ben de tam öğrenmiş olurm.hem 10 gün beklese ne olur ki?
çin tavimine n diyorsunz?ben boşun mı bekliyorum acaba
haklısın cnm bısey olmaz heralde:)
bize göre kısa fakat regl 5 gün 10 gün de oraan 15 gün olmayınca onlara çok uzun gliyor.haklsın ama..ne yapalm..
sen yum takıbı ıcınmı gıttık doktora cnm dıyet felan yapıyomusun ayrıca?
netten bi araştır istersen canım.ben de tam öğrenmiş olurm.hem 10 gün beklese ne olur ki?
çin tavimine n diyorsunz?ben boşun mı bekliyorum acaba
canım benim yaradan dualarımızı kabul etsin inşallah.haklısın en sıkıldığın bunaldığın anda yaptığın dua geri çevrilmezmiş.lütfen çin takvimine dikkat et. ve bu aydan itibaren hem sen hem eşin ph 7.5 üstü olan su için sadece.yumurtlama tarihinden 10 gün önce eşinle beraber olma.sadece o gün beraber ol ve sağ tarafa yat.ben bunları yapacağım inşallah.diğer ay düşünüyorum çin takviminden dolayı.ve doktorum ovülasyon takibi yapacak.bakalım hayırlısı....
ıkı kızım var gıtmedıgım yer kalmadı valla rabbım dualarımızı bosa cıkarmasın bu ay dusunuyorum ama bakalımm olumsuz olursa dıyede korkuyorum ama rabbıme sıgınıyorum hanı fesat ınsanlardan dusmanlarımın sevınmesınden neyse kızlar erkek bebek ısteyenler buruc suresını hamıle kaldıgınızı ogrendıgınızınde yanı bebegın daha kırkı dolmadan cuma gunu sela ıle ezan arası elını belıne koyup 41 kere okuyacaksınınz benım eltım yaptı ben ıkıncı kızımda yapmaya calıstım 10.da bıraktım bı arkadasımda bıraktı ıkımızınde kızı oldu hersey duaa..bırde namazı var ve kızlar eslerınızle yatagınızdakı yerı degıstırın bakalım ben bunları yapıcam ınsallah benımde ve tum ısteyenlerınde gonlundekı prens ve prensesler olurr..
yumurtlama tarihinden 10 gün önce eşinle beraber olma.
yumurtlama tarihinden 10 gün önce zaten bebek olmaz .
arkadaşlar bende dietime ve çalışmalara başladığımda yumurtlama günü olan bebeklerin daha çok erkeke olduklarını düşünüyordum.ama bu artık bir araştırmayla değişti.yumurtlama günü doğan bebekler daha fazla kız olmuştur.
yumurtlamaya 2 gün kala ve 4 gün kala ise nerdeyse yarı yarıya farkla erlkek dir.şuan zamanım olmadığı için link i bulamadım.ilk fırsatta yollarım.
yumurtlama tarihinden 10 gün önce eşinle beraber olma.
yumurtlama tarihinden 10 gün önce zaten bebek olmaz .
arkadaşlar bende dietime ve çalışmalara başladığımda yumurtlama günü olan bebeklerin daha çok erkeke olduklarını düşünüyordum.ama bu artık bir araştırmayla değişti.yumurtlama günü doğan bebekler daha fazla kız olmuştur.
yumurtlamaya 2 gün kala ve 4 gün kala ise nerdeyse yarı yarıya farkla erlkek dir.şuan zamanım olmadığı için link i bulamadım.ilk fırsatta yollarım.
kızlar benimde bir oğlumvar ve ikincinin kız olmasını çok istedim ve süpriz bi rhamilelikle kızıma hamile kaldım ama o kadar çok istemişimki 24. haftada erken doğumla kaybettim.sonra tekrar bebek istedik ve kız olsun acılarım hafiflesin istedim çok araştırma yaptım.
yumurtlama dönemimi son adet tarihlerimi hep not alarak hesapladım 15 şubat yumurlama tarihimdi ve adetten sonra sık ilişki ile en son 11 şubatta kestik,ayıca üzgünüm ama çaresizlik bana sirkeli su ile vajinal duş bile yaptırdı.ancak yumurtlama gecikti çünkü 1 martta kan tahlilim negatif çıktı hamile değilim heralde erken kestik ilişkiyi dedim ,ama adetim gelmedi,4 martta beta hcg 65 çıktı buda yeni bir gebeliğe işaretti.11 şubattan sonra ilişki olmadı yumurtlamada 15 şubattan çok sonra oldu dediim kesin kız çünkü onca zaman y kromozomları sağ kalmazdı dimi???
amaa bu hafta doktor kesin erkek bu dedi arkadaşlar.şok oldum onca zaman y ler nasıl yaşadı anlamadım sirkeye rağmen:)))
rabbim hayırlısını versin demekki kız evlat benim için hayırlı değilmiş. yani her şey kaderde yazılanın önüne geçemiyoruz arkadaşlar.
matematikcim çok merak ettim doğrusu.lütfen en kısa zamanda yolla canım...
e napıcaz şimdi biz.yum günü değil yum sonrasınımı yakalıycaz diyet ve başka neler etkili...herşeyi ayrıntılarıyla yaz canım.
hakikaten yum günü hamile kaldığını söyleyenlerden kızı olan çok var.ama önemli olan diyet ve yum günü değil yum sonrası ilk saatler diye düşünüyordum.daha ayrıntılı bi açıklama yaparmısın canım...