bebek cinsiyet belirleme..

kuzeycim 10 gün çok uzun süre değilmi????
3-4 gün ideal olan diye biliyorum ama ???

buraya sadece birkaç kişi geliyor ve onlarda benim gibi tecrübelerden faydalanmak için.yani hiçbirimiz tecrübeli değiliz.allah aşkına bu kadar zor mu insanların bildiklerin paylaşması.sayfaya uğruyorsunuz okuyup çıkıyorsunuz.ben ve benim gibi arkadaşlar burayı ALLAHTAN sonra bi umut olarak görüyorlar.

sen yum takıbı ıcınmı gıttık doktora cnm dıyet felan yapıyomusun ayrıca?

2 aydır reglim düzensizleşti.doktora gittim.hem nedeini öğreneyim hem de takip için.yumurtalarımda haff tembellik varmış.çalıştığımiçin planlı gebelik itiyorum dedim.eski doktorum oldğu için anlayışla karşıladı.diyet yapmıyorum.sadece su olayına inanyıorum.

kızlar benimde bir oğlumvar ve ikincinin kız olmasını çok istedim ve süpriz bi rhamilelikle kızıma hamile kaldım ama o kadar çok istemişimki 24. haftada erken doğumla kaybettim.sonra tekrar bebek istedik ve kız olsun acılarım hafiflesin istedim çok araştırma yaptım.

yumurtlama dönemimi son adet tarihlerimi hep not alarak hesapladım 15 şubat yumurlama tarihimdi ve adetten sonra sık ilişki ile en son 11 şubatta kestik,ayıca üzgünüm ama çaresizlik bana sirkeli su ile vajinal duş bile yaptırdı.ancak yumurtlama gecikti çünkü 1 martta kan tahlilim negatif çıktı hamile değilim heralde erken kestik ilişkiyi dedim ,ama adetim gelmedi,4 martta beta hcg 65 çıktı buda yeni bir gebeliğe işaretti.11 şubattan sonra ilişki olmadı yumurtlamada 15 şubattan çok sonra oldu dediim kesin kız çünkü onca zaman y kromozomları sağ kalmazdı dimi???
amaa bu hafta doktor kesin erkek bu dedi arkadaşlar.şok oldum onca zaman y ler nasıl yaşadı anlamadım sirkeye rağmen:)))

rabbim hayırlısını versin demekki kız evlat benim için hayırlı değilmiş. yani her şey kaderde yazılanın önüne geçemiyoruz arkadaşlar.

yumurtlama tarihinden 10 gün önce eşinle beraber olma.

yumurtlama tarihinden 10 gün önce zaten bebek olmaz .
arkadaşlar bende dietime ve çalışmalara başladığımda yumurtlama günü olan bebeklerin daha çok erkeke olduklarını düşünüyordum.ama bu artık bir araştırmayla değişti.yumurtlama günü doğan bebekler daha fazla kız olmuştur.
yumurtlamaya 2 gün kala ve 4 gün kala ise nerdeyse yarı yarıya farkla erlkek dir.şuan zamanım olmadığı için link i bulamadım.ilk fırsatta yollarım.

her cumamı.yoksa hergünmü.onu tekrar anlatırmısın.

cnm ya benim şimdi kafam karaıştııı
benim bildiğim yumurtlama günü tek ilişki
3-4 günde cinsel perhiz bu arada hızlı olan yyy ler yumurtayı göllüyor die biliyorum
bu güne kadar yum.gününü tesbit etmeye çalışıyorum yanlışmı yapıyorum
sana zahmet bi aydınlatabilirmisin ??

matematikcim çok merak ettim doğrusu.lütfen en kısa zamanda yolla canım...
e napıcaz şimdi biz.yum günü değil yum sonrasınımı yakalıycaz diyet ve başka neler etkili...herşeyi ayrıntılarıyla yaz canım.
hakikaten yum günü hamile kaldığını söyleyenlerden kızı olan çok var.ama önemli olan diyet ve yum günü değil yum sonrası ilk saatler diye düşünüyordum. daha ayrıntılı bi açıklama yaparmısın canım...

sana dr ultrason muayenelerinde satınla uyumlu demedimi yada geç döllenmemi dediki.
çünkü bazı organizmalar bhcgyi az bazıları fazla salgılar ki erkek bebeklerde daha az salgılandığıda söyleniyor...önemli olan rutin ultrason muayenelerinde gs ve crl ölçümlerinin sata göre uyumu.eğer arada bi uyumsuzluk varsa dr geç döllenme diyebiliyor...sana cinsiyetini öğrenene kadar bebeğin son regl tarihine uyumu hakkında birşey söylemedimi...
ayrıca yum önce erkek olmaz diye birşey yok zaten.bebeğin hayırlı olsun:)

Son düzenleme:

Sex ratio associated with timing of insemination and length of the follicular phase in planned and unplanned pregnancies during use of natural family planning.
buyrun kızlar oxfordun makalesi......

ingilizceniz iyi olmasada tablo 1 tablo2 den inceleyerek anlayabilirsiniz...
kafanız karıştı biliyorum bende bayağı düşündüm kendimce ve şu sonuca vardım..en önemlisi diet ve takviyeler....phyi en yüksek noktaya çıkarmak...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…