-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.481
Hatıra merhaba, 4. bebek için denemelere başladın mı canım?
daha baslamadim cnm takviyeleri iciyoruz diyet falan yapmaya calisiyoruz
anacım bu kadar merak ediyorsanız çin takvimine baksanıza:)
ben tanıdıklarımın cocuklarına baktım %100 dogru cıktı...
benim kızımda çin takvimi tutmuyor.ben inanmıyorum ona.
Allah yardımcın olsun canım....İnşallah kavuşursun oğluna.daha baslamadim cnm takviyeleri iciyoruz diyet falan yapmaya calisiyoruz
Canım doktorlar genelde bebeğin cinsiyetini görüyor ancak çok küçükte olsa yanılma payı bırakıyorlar. Kızların cinse organında ultrasonda bakılınca 3 çizgi görülüyor ve bu %100 kız demek arkadaşım. Bende ikinci kızım olacağını öğrendiğim o 3 çizgiyi görmüştüm. Üzülme Rabbim sağlıkla versin. İkinci yavrun erkek olur inşallah.kızlar bende erkek istiyorum bütün belirtilerim erkek gibiydi midem bulanmadı iştahım cok iyiydi dün ultrasona gittik yüzde altmış yetmiş kız gibi dedi allahın gücüne gitmesin ama üzüldüm yüzde yetmişde ne demek tam göremedimi ne anlamadım bide sol tarafımda kafası ama icimden hep erkek geciyodu en son cin takvimine baktım erkek gözüküyor orda ben anlamadım gitti bilgisi olan bana ayzsın
kız cocogu belirtileri neler dokor emin mi degilmi bide yüzdeli bi bilgi olurmu yazarsanız seviniriz.
bugun doktora gittim.adetimde gecikmeler old.tahlil yaptı.yumurtalarda az da olsa zayıflama var dedi klomen verdi.5. gün başlayacağım.bebek istediğimi söyledim ovülasyon takibi yaptıracağım.bu ay değil diğer ay yapacağım.çünkü çin takvimi olayına çok güveniyorum 11 kişide denedim.ya hepsi tuttu çok şaşırdım.doktora erkek bebek istediğimi söyledim.anlayışla karşıladı.herşeyi sordum ovülasyon tarıhıhını suyun ph dengesini falan.hepsı boş dedi.öyle olsa ben yapardım dedi.kızım olsun çok istiyordum ama olmadı.bol dua et dedi.inşallah olur.merak ettiğim şey yumurtalarda zayıflık kötü mü.doktorum hayır dedi ama...yine içim rahat etmedi.bi kızm var rabbim isteyen herkese şu cuma saatınde dua ediyorum hayırlı bir erkek bebek nasip etsin inşallah...
kendini tutmaktan kasıt,erkeğe kayıtsız kalıcan..yani önsevişme falan yok..eski erkekler gibi direkt mevzuya giriş:)bakın eskilerin hep oğlu olmuş...
canim sulanma derken orgazmmi yoksa birde rahim iliskiye hazirlaniyo ya sulaniyo o mu yoksa
Bende kadın ılk orrganızma olması lazım once dıye bılıyorum
erkek bebıs ıcın ...
ıkı kızım var gıtmedıgım yer kalmadı valla rabbım dualarımızı bosa cıkarmasın bu ay dusunuyorum ama bakalımm olumsuz olursa dıyede korkuyorum ama rabbıme sıgınıyorum hanı fesat ınsanlardan dusmanlarımın sevınmesınden neyse kızlar erkek bebek ısteyenler buruc suresını hamıle kaldıgınızı ogrendıgınızınde yanı bebegın daha kırkı dolmadan cuma gunu sela ıle ezan arası elını belıne koyup 41 kere okuyacaksınınz benım eltım yaptı ben ıkıncı kızımda yapmaya calıstım 10.da bıraktım bı arkadasımda bıraktı ıkımızınde kızı oldu hersey duaa..bırde namazı var ve kızlar eslerınızle yatagınızdakı yerı degıstırın bakalım ben bunları yapıcam ınsallah benımde ve tum ısteyenlerınde gonlundekı prens ve prensesler olurr..
Bende kadın ılk orrganızma olması lazım once dıye bılıyorum
erkek bebıs ıcın ...