-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.461
güzel açıklamışsın matematik teşekkürler...arkadaşlar hepinize merhaba...pek msj yazmaya zamanım olmuyor...bende bildiklerimi şöyle yazayım...yazılmayan farklı şeyler yazmaya çalışayım..........
erkekbebek için:
arkadaşlar şunu bilin yurt dışında cinsiyet belirleme ile ilgili bir labratuara gitseniz yapacakları ilk şey vajinal ph nizi ölçmek...bu yüzden dietiniz çok önemli..daima vucudunuz rahatta olduğunu,yemeğin kesintisiz geleceğini hissetmeli,genelde vucudunuz dinlenmiş olmalı,stres kesinlikle olmamalısağlık probleminizin olmaması gerekiyor....dietiniz sırasında 3-4 kilo almalısınız.fazlasına gerek yok..süt ürünlerini kesmmelisiniz fakat kesinlikle sağlıksız ve gereksiz yerlerden kalori almayın...tuzlu fıstık,tabiki et,baklagillerin bazıları size gerekli kaliteli proteini sağlar...b12 tabletide alacaksınız zaten..anlayacağınız üzere protein çok önemli..
ağırlık çalışmalısınız her gün kas kütlenizi attırmalısınız.3-4 kiloyla yada hangisi rahat geliyosa onla başlayın,sonra arttırın..aldıığınız kiloyu kasa çevirirseniz müthiş olur...ne kadarkas o kadar testesteron...(vucut çalşanlar gibi olmazsınız merak etmeyin,ben hamile kalmadan 1 yıldır ağırlık çalışıyorum,anca kaslarım belirginleşti)...
her gün et yemelisiniz mutlaka bu çok önemli,hatta 2 öğünde yemelisiniz.et temel besin..
diğerbesinleri arkadaşlarım zaten yazmış tekrar etmiyorum.eğer aranızdan diete başlayan olursa soru sorabilir..
bunun dışında kaliteli beslenmenin gereği olarak 9 porsiyon meyve sebze yemelisiniz.
limonataya kabartma tozu katarak her gün en az 2 koca bardak için.elma ve şeftalisuları aynışekilde.
jelibonların içindeki yenilebilir sığır jelatini testesteronu arttırmada çok etkili.yemeniz tavsiye ediliyor.ben yemedim,sağlıksız şeyleri yemiyorum...ama 2 ay sabredilebilir tabi...
ilişki esnasına dolunay olması önemli,jonas yöntemiyle yumurtlama gününüzü bebeğinizin olası cinsiyeti hesaplayabilirsinz.tabiki benim hit yöntemim BIORİTİM...bunuda esgeçmeyin.
benim eşim kanda vermişti.(bebek kanıkimin taze ise onun cinsiyetinden olurmuş;bilimsel yönü ispatlanmışmı bilmiyorum...
ayrıca koluma bi dolu altınbilezik takmıştım ben...uzun kolluların altına saklardım..
aklıma gelenler bunlar geldiçe yazarım...sizlerde sorun,hemen olmasada cevap veririrm....
nonis naber..
sen ne zaman düşünüyorsun
hanımlar,İNŞ. SIKILMADAN SONUNA KADAR OKUMANIZI TAVSİYE EDİYORUM, size çok önemli bi bilgi vericem..yazılanları okuyorum ara sıra...ama çok ayrıntılı şeyler var,yok şunu iç,kocana şunu yedir,şunla yıka, şunla sil:)bunların hepsini birebir yapan var mı bilmiyorum ama..size gözümle görüp artık emin olduğum bişeyi söliyim:
bizim memlekette çoook yaşlı bi teyze var,o diyo ki:'' bizim zamanımızda erkek çocuğu kıymetliydi,ben de 3 erkek yaptım,bi tane de kızım olsun diye hamile kaldım kızım oldu...bunar ALLAH IN İZNİYLE AMA kadının elinde''biz de nasıl yani diye sorduk..önce sölemek istemedi...sonra dedi ki:''kadın kendini tutarsa,ilişki esnasında adamdan soyutlarsa oğlu olur,adamla beraber o zevke karışırsa kızı olur.''
başta inanmadım ama gelinlerine de bu yöntemi aracılarla bildirmiş..onlar da şahit yani...ayrıca bu yaz bu haberi duyan 3 tanıdığım vardı,3ününn de kızları vardı,şuan biri erkek doğurdu,diğer ikisi de erkek bekliyor..
yani hanımlar özet şurgazm olursanız kızınız,olmzsanız isteksizseniz oğlunuz olur...bi düşünün kız çocukları bu zamanda neden bu kadar arttı bi de yeni evlenen biri hemen hamile kalınca oğlu oluyor genelde..neden sizce? orgazm olmayı bilmediği için....ben o çok bilMiş teyzenin yalancısıyım..
ilgilenenlere duyurulur...FAYDALI OLMASI ÜMİDİYLE..
evet bunu ben de duymuştum.çoook güvenilir bi kitapta bu bilgiyi okumuştum.yani dini bir kitap ve güvenilir bir alimden.anlayamadığım kendini tutmak nasıl olacak.
herkeze selam 1o güne yakın giremiyordum yazılanları okuyorum şimdi.kızlar bende öğrendiğim bir şeyi anlatmak istiyorum.yengemin kadın doğum dr u ile görüştüm kadın dr olduğu için sorularımı rahat sorabildim.ona netten araştırmalar yaptığımı erkek bebek için kadının potasyum erkeğin çinko gibi haplar alması gerektiği yapılması gereken diyetlerden bassettim.yumurtlama gününü sordum.kadının elinde olan hiçbişeyin olmadığını adetin ilk günü bile hamile kalan kadınların olduğunu tüm olayın erkeğin yapısal olayında bittiği gibi bilgiler verdi.kısaca anlattıklarından anladığım kadarıyla erkeğin sperm yapısını kuvvetlendirici bişeylerin yapılması gerektiği dersini çıkardım ben .kızlar ben aslında yumurtlama gününe inananlardandım ama aklım karıştı şimdi.yani ben diyet yapmayı hap kullanmayı falan kullanmak yerine eşlere bir takım uygulamaların yapılmasına inandım.eeee böylede onlara çereceğimiz ilaçlar olmadığına göre bitkisel kürleri uygulamak lazım diye düşünüyorum.karabiberi okuduğumda o da yazmış kendime hiçbişey yapmadım ama eşim 3 şişe kadar keçiboynuzu pekmezi içti demiş.sizlerdende bitkilerle alakalı araştırmalar veya denemeler yapan olursa yazsın lütfen.
hanımlar,İNŞ. SIKILMADAN SONUNA KADAR OKUMANIZI TAVSİYE EDİYORUM, size çok önemli bi bilgi vericem..yazılanları okuyorum ara sıra...ama çok ayrıntılı şeyler var,yok şunu iç,kocana şunu yedir,şunla yıka, şunla sil:)bunların hepsini birebir yapan var mı bilmiyorum ama..size gözümle görüp artık emin olduğum bişeyi söliyim:
bizim memlekette çoook yaşlı bi teyze var,o diyo ki:'' bizim zamanımızda erkek çocuğu kıymetliydi,ben de 3 erkek yaptım,bi tane de kızım olsun diye hamile kaldım kızım oldu...bunar ALLAH IN İZNİYLE AMA kadının elinde''biz de nasıl yani diye sorduk..önce sölemek istemedi...sonra dedi ki:''kadın kendini tutarsa,ilişki esnasında adamdan soyutlarsa oğlu olur,adamla beraber o zevke karışırsa kızı olur.''
başta inanmadım ama gelinlerine de bu yöntemi aracılarla bildirmiş..onlar da şahit yani...ayrıca bu yaz bu haberi duyan 3 tanıdığım vardı,3ününn de kızları vardı,şuan biri erkek doğurdu,diğer ikisi de erkek bekliyor..
yani hanımlar özet şurgazm olursanız kızınız,olmzsanız isteksizseniz oğlunuz olur...bi düşünün kız çocukları bu zamanda neden bu kadar arttı bi de yeni evlenen biri hemen hamile kalınca oğlu oluyor genelde..neden sizce? orgazm olmayı bilmediği için....ben o çok bilMiş teyzenin yalancısıyım..
ilgilenenlere duyurulur...FAYDALI OLMASI ÜMİDİYLE..
matamatik cnm karbonatli suyu soracagim 3 cay kasigi karbonatli su icersek ginede patasyum sodyom tabletlerini almalimiyiz yada yeterlimi karbonat tozu kullanmak