bebek cinsiyet belirleme..

yok bu tatlandırıcı tamamen bitkisel canım...istediğin kadar kullanabilirsin demişti bana diyetisyen....

Canim Adacayida bi bitki ,Papatyada bi bitki yani fazla kullanilan bitkiselde olsa kimyasalda olsa zarari vardir ............

hoşgeldin canım sana tam yazıyodum benim küçük kız çayı döktü bardak fırladı yav onu temizledim azaltmışsın işleri az kalmış takıl bu gece canım boşver işleri dinlen birazda

Kiz ben isi yariladimda sen isleri cogaltmissin caylar firlamalar felan aman Allahtan cocuga birsey olmamis .........

canim adacayida bi bitki ,papatyada bi bitki yani fazla kullanilan bitkiselde olsa kimyasalda olsa zarari vardir ............

Kiz ben isi yariladimda sen isleri cogaltmissin caylar firlamalar felan aman allahtan cocuga birsey olmamis .........

ya hiç sorma çaylar havada uçuyo:KK1:

10:42, MST

isim arastirmalari devam ediyor. ekrem, ahmet, eren, ihsan, harun, ... isimleri var gundemde. Tek isim istiyoruz. Esimin iki ismi var cok zor diyor. Hayirlisi bakalim. Butun bu isimler cok guzel gorunuyor bana secemiyorum. Tek isim derken 5 isimle sonlanabiliriz mexikalilar gibi..:KK9:

hım sende eski isimleri koyma taraftarısınn.cokta iyi ediyorsunn.Ahmet yada Eren ismini begenirimm
Hangi ismi koyarsanız adıyla yaşasınnn minikkk

Ben de kalkiyorum, guya off gunum, temizlik yapacaktim, oturdum kaldim, ..

aynennn benimde temizlik yapmam lazımdı ama yinee yapamadımm.:97:

selam kızlar
nasılsınız belki bilen bilir beni
elara banlanmış yaramaz kız yine naptı acaba
görürseniz benden selam söyleyin özledim valla tatlı cadıyı
3 hafta kalana kadar doğuma çalışmaya karar verdim koştur koştur gidiyo hayat
hamilelikle ilgili bi sıkıntım yok hamdolsun.
şu an tek isteğim ilki sezeryandı bunun normal olması
dua edin bunun için bana
özellikle hamile olanlar

Allah hepinizin gönlüne göre versin
evlatlarımıza evlat ayırımı yapmayan anne babalar versin.
kız erkek ayırımı yapmayan amin..
görüşmek üzere
öpüldünüz

Kiz Truf yol arkadasim nasilsin kiz hamis kaldin gittin gidis o gidis ne ediyon bacim bebisin nasil bak bi geldin bi daha gitmek yok ona göre dogurana kadar birakmam :KK16:

kızlar bu stevia erkek bebek için mi yardımcı...?ben kızıma hamile kalmadan önce zayıflamıştım diyetisyen stevia vermişti tamamen bitkisel tadlandırıcı diye...anam erkek bebeğe yardımcı olduğunu bilsem hiç kullanmazdım:))) ama allahtan kızım oldu...ama ben stevia kullanmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım,herhalde etkisi geçmiştir o zamana kadar:))

stevia alkali bi bitki,eskiden bu bitkiyle tatlandırırlarmış besinleri
4 ay önce bıraktıysan içmeyi etkisi kalmamıştırr

Kizlar bu Hürrem felaket bi hatun ya daha yeni dogurdu Sehzadeyi ikincisini istiyo kizlar gec kaliyoz ona göre catir catir doguruyo hatun....::KK37:

gızzz ondaki rahatlık bende olsa bende dogururum peşpeşe nolcakk
iş güc yapmıyorlar şehzadeyede bakmıyor dogru dürüst
süslenip püslenipp dolanıyor etrafda

ohh bitirdin sen temizligi.güle güle kirlet cnmm

Yok kiz ne bitirmesi mutfak birde kizimin odasi duruyo artik onlarida iki güne böldüm Cumarteside ütümü bitirdimi Pazar günü yola düseriz artik ............Esim bir hafta kalip döner ben 2 hafta kalirim herhalde ..........:KK55:

stevia alkali bi bitki,eskiden bu bitkiyle tatlandırırlarmış besinleri
4 ay önce bıraktıysan içmeyi etkisi kalmamıştırr

evet hindiba extresi varmış içinde

Yok kiz ne bitirmesi mutfak birde kizimin odasi duruyo artik onlarida iki güne böldüm Cumarteside ütümü bitirdimi Pazar günü yola düseriz artik ............Esim bir hafta kalip döner ben 2 hafta kalirim herhalde ..........:KK55:

ayy özlicez seniii.kazasız belasız gidip gelirisiniz inşallahh,
gelincedeee başlarsınız denemelere dimi.

Canim Adacayida bi bitki ,Papatyada bi bitki yani fazla kullanilan bitkiselde olsa kimyasalda olsa zarari vardir ............

Kiz ben isi yariladimda sen isleri cogaltmissin caylar firlamalar felan aman Allahtan cocuga birsey olmamis .........

vallahi diyetisyenin yalancısıyım :)) istediğin kadar kullanabilirsin hiç bi zararı yok dedi...hatta şimdide gidiyorum emziriyorum diye hiçbir light içecek vermedi ama stevia ve bir iki tane daha var bitkisel tadlandırıcı onlardan birini al istediğin kadar kullanabilirsin dedi...ama ne kadar kullanabilirki insan zaten günde 4'ü 5'i geçmez...:92:

Kiz hatun cokta seksü bide dekolteside süper bence erkeklerin %70 i sirf onun icin seyrediyo bu diziyi benimki zaten merakliydi Osmanli tarihine Hürremden sonra dahada arti meraki:KK14:

ayy özlicez seniii.kazasız belasız gidip gelirisiniz inşallahh,
gelincedeee başlarsınız denemelere dimi.

Tesekkür ederim canim bende özlüycem kiz sizi ,,gelincede Rabbim izin verirse baslamayi düsünüyom canim ama ben öyle diger hatunlar gibi ahanda gerdege giriyom yok hamismiyim degilmiyim kan verecem idrar edecem ayrintisina girmem direk hamissem avatarimda hamis hatun olur cinsiyeti belli oluncada ya kiz yada erkek bebek resmi bu topige bu kadar catlatan yeter bi de ben kusur kalayim.....:KK37:

Kiz hatun cokta seksü bide dekolteside süper bence erkeklerin %70 i sirf onun icin seyrediyo bu diziyi benimki zaten merakliydi Osmanli tarihine Hürremden sonra dahada arti meraki:KK14:

Tesekkür ederim canim bende özlüycem kiz sizi ,,gelincede Rabbim izin verirse baslamayi düsünüyom canim ama ben öyle diger hatunlar gibi ahanda gerdege giriyom yok hamismiyim degilmiyim kan verecem idrar edecem ayrintisina girmem direk hamissem avatarimda hamis hatun olur cinsiyeti belli oluncada ya kiz yada erkek bebek resmi bu topige bu kadar catlatan yeter bi de ben kusur kalayim.....:KK37:

ama olmadı şimdi hani düğün yapacaktık takı takacaktık noldu şimdi ben anlamam bizede haber ver her anı heyecanı paylaşcaz senle suçmu:KK49:

X