bebek cinsiyet belirleme..

bernil naber canım nerdeydin yoktun bugün annenler gitmedimi ben pazartesi diete başlıyorum

ıyıyım cnm yok yarın gıdıyorlar bugun kardesıme gıttıler bende ordaydım

sımdı geldım bı gecmıse baktım kız 100 400 ne oluyo e vıtamının mg mı

aaaa gercekdenmı super cnm valla benım su kılolardan bı kurtulmam lazım az kaldı ıns 1 aya kadar bende baslarım

ıyıyım cnm yok yarın gıdıyorlar bugun kardesıme gıttıler bende ordaydım

sımdı geldım bı gecmıse baktım kız 100 400 ne oluyo e vıtamının mg mı

aaaa gercekdenmı super cnm valla benım su kılolardan bı kurtulmam lazım az kaldı ıns 1 aya kadar bende baslarım
evet bernil e vitamini bugün aldımda eczaneden ebhara bi sorim dedim başlayım yavaştan hadi inş yetiş bana

Nehaber fistiklar nasilsiniz ben ölüyom yorgunluktan ama bi kizimin odasi birde mutfak kaldi yarin mutfagi bitiririm Cumaya birakacam kizimin odasini kizlar bu gece buraliyim ona göre ..........:KK24:

kızlar bu stevia erkek bebek için mi yardımcı...?ben kızıma hamile kalmadan önce zayıflamıştım diyetisyen stevia vermişti tamamen bitkisel tadlandırıcı diye...anam erkek bebeğe yardımcı olduğunu bilsem hiç kullanmazdım:))) ama allahtan kızım oldu...ama ben stevia kullanmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım,herhalde etkisi geçmiştir o zamana kadar:))

Kizlar bu Hürrem felaket bi hatun ya daha yeni dogurdu Sehzadeyi ikincisini istiyo kizlar gec kaliyoz ona göre catir catir doguruyo hatun....::KK37:

nehaber fistiklar nasilsiniz ben ölüyom yorgunluktan ama bi kizimin odasi birde mutfak kaldi yarin mutfagi bitiririm cumaya birakacam kizimin odasini kizlar bu gece buraliyim ona göre ..........:KK24:

hoşgeldin canım sana tam yazıyodum benim küçük kız çayı döktü bardak fırladı yav onu temizledim azaltmışsın işleri az kalmış takıl bu gece canım boşver işleri dinlen birazda

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

HA---Mİİİ-LEEEE--YYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK53::KK53::KK53::KK53::81::81::81::81::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::18::18::18::18::18::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK53::KK53::26::26::26::26::26::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

İNANAMIYORUMMMM TAM 3Ü 1 GEÇE ÇIKMIŞ ZATEN AMA BEN AKILLISI kızlık soyadımı söledım onlarda soy ısım harf sırasına göre diziyorlarmışş

ALLAH IMM SANA ŞÜKÜRLERR OLSUNNN SADECE SİZ BİLİYORSUNUZ ŞİMDİİLİKKKKKK
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:Yupi Mininin Minigi oluyormus:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:Gözünaydin fistik Rabbim gönlündekini kaderine yazmistir insaAllah.....

X