- 9 Ocak 2011
- 1.184
- 0
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.301
bernil naber canım nerdeydin yoktun bugün annenler gitmedimi ben pazartesi diete başlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bernil naber canım nerdeydin yoktun bugün annenler gitmedimi ben pazartesi diete başlıyorum
evet bernil e vitamini bugün aldımda eczaneden ebhara bi sorim dedim başlayım yavaştan hadi inş yetiş banaıyıyım cnm yok yarın gıdıyorlar bugun kardesıme gıttıler bende ordaydım
sımdı geldım bı gecmıse baktım kız 100 400 ne oluyo e vıtamının mg mı
aaaa gercekdenmı super cnm valla benım su kılolardan bı kurtulmam lazım az kaldı ıns 1 aya kadar bende baslarım
evet bernil e vitamini bugün aldımda eczaneden ebhara bi sorim dedim başlayım yavaştan hadi inş yetiş bana
cnm hangısınden aldın sımdı bı yazarmısın
evicap aldım bernil
100 mg olandanmı?cnm stevıtamı neydı ondanda aldınmı
evet bernil 100 mg aldım bide stevia onuda spariş verdim canım onlarda gelsi başlayim diyorum bakalım hayırlısı
ay cnm ıns basarırız bu sefer Rabbım buyuk ıns
konustugumuz dr gıdecenmı cnm??
cnm ben cıkıyom kucukluk durmuyo uyutayım onu
Kizlar benim bildigim tatlandiricilarin günde 8 adeti gecince sakincasi var.....
nehaber fistiklar nasilsiniz ben ölüyom yorgunluktan ama bi kizimin odasi birde mutfak kaldi yarin mutfagi bitiririm cumaya birakacam kizimin odasini kizlar bu gece buraliyim ona göre ..........
Yupi Mininin Minigi oluyormusGözünaydin fistik Rabbim gönlündekini kaderine yazmistir insaAllah.....KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HA---Mİİİ-LEEEE--YYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:81::81::81::81::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26:
İNANAMIYORUMMMM TAM 3Ü 1 GEÇE ÇIKMIŞ ZATEN AMA BEN AKILLISI kızlık soyadımı söledım onlarda soy ısım harf sırasına göre diziyorlarmışş
ALLAH IMM SANA ŞÜKÜRLERR OLSUNNN SADECE SİZ BİLİYORSUNUZ ŞİMDİİLİKKKKKK
kizlar bu hürrem felaket bi hatun ya daha yeni dogurdu sehzadeyi ikincisini istiyo kizlar gec kaliyoz ona göre catir catir doguruyo hatun....:
yok bu tatlandırıcı tamamen bitkisel canım...istediğin kadar kullanabilirsin demişti bana diyetisyen....