bebek cinsiyet belirleme..

bu arada bebeğin kalp atım hızı 140 üzeriyse kız....140 altındaysa erkek diye okudum nette..bu sizde tuttumu? benim kzım da tutuyo...bu bebşimin 166 çıktı..

erkeklerde uzun süre steviya tüketimi sperm üretimini azalttıgı , buda kısırlıga neden olur diyor mehmet öz
amerika ve kanadada önce bitki yasaklanmış sonra yasak kaldırılmış
japonyada uzun süre kullanılmış ve yan etkisi gözlenmemişş
bi başka kırsal ülkede (ismini hatırlayamadım) ordada dogum kontrolü için kullanıyormuş ve araştırma yapılmış ve spermi azalttıgı saptanmışşş

sonuc olarak erkekler üzerinde olumsuz etkisi olabilir.ama cayı cok tüketen ve şekersiz içemeyen kadınlar için gayet güzel bi tatlandırıcı.steviya bitkisi yüksek alkali bi bitki.
sanki beyaz şeker cokmu faydalıı

canım yaa bilmiyordum ayak üşümesinin gebelik belirtisi olduğunu Allah ım ne olur çift çizgi görim yarın sabah
inşallahh hamişsindirr.ama ateşin bugün düşmüş biraz.

cidden ne uyuzmuşş.kendi doktorunun güzel ve dogru tahminler yapabilir dimi.

bu arada bebeğin kalp atım hızı 140 üzeriyse kız....140 altındaysa erkek diye okudum nette..bu sizde tuttumu? benim kzım da tutuyo...bu bebşimin 166 çıktı..

ben inanmıyorum böle şeyleree.bi ara sayafsı vardıı bu konunun bi cok kişidede tutmamıştı
ebhar oldun sessizleştin sen yaa

yok gızzz kızımı banyo yaptırdım yatırdım şimdii.onunla ugraşıyordum yani:)

evet özellikle erkekler üzerinde kısırlık diyo ben de araştırdım az önce,yine de çayı şekersiz içmek gerekiyo alkali başka yöntemlerle yapılsa daha iyi bence riske atmamak lazım :44:

evet özellikle erkekler üzerinde kısırlık diyo ben de araştırdım az önce,yine de çayı şekersiz içmek gerekiyo alkali başka yöntemlerle yapılsa daha iyi bence riske atmamak lazım :44:

kullananlar uzun süreli kullanmıcakkii.bi sorun olacagını sanmıyorum ben
momofta kullanmıştı galiba

haskenaaa kader arkadaşım hoşgeldinnn
öglen ikibucuk gibi acıldı banınn galibaa

Hosbulduk canim takipteyim dündendir,, cezam icinde bugün öglen 11:00 kadar diyordu ama ben disarda oldugumdan bakamadim anca geldim Cadisin baska da bi sey demiyom korkuyom...:18:

heyooo hoşgeldinnnnn topiğin asileri sizi özlettin kendini

Hosbulduk canim nasilsiniz dün takip ettim sizleri ama bugün zamanim olmadi neyse artik sadece buraliyim hic orali olmayacam

sohbetleri ihmal etmedin yani

Son düzenleme:
Hosbulduk canim takipteyim dündendir,, cezam icinde bugün öglen 11:00 kadar diyordu ama ben disarda oldugumdan bakamadim anca geldim Cadisin baska da bi sey demiyom korkuyom...:18:

neyden kimden korkuyon gızz.güvendigin daglara karlarmı yagdııı
ben sana dedim dimiii kurunun yanında yaşda yanar diyeee
ben bunu cok yaşadımm.kötü içerik butonu hiç bi halta yaramıyorrr.
okadar cok olay yaşandı hepsindede kötü içerige bastımm hiç anında müdehale yapılmadı,tabi ebnde cenemi tutamadım olan bana oldu herdefasında ban yedimm:113:

:113::113::113::113::113::113::113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…