- 30 Ocak 2010
- 1.134
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.681
Teşekkür ederim canımmmcanım aşk olsun sen hep gel deneme yapmasanda gel özlüyoruz seni yaa süt kız
ediyoruz canım ediyoruz mesela akşam oldu ama atışı kale dışına yaptık
evet kesinlikle Rabbim çok büyük ya her derdin dermanı var bitkilerde çörek otunun faydalarından peygamber efendimizde bahsetmiş ben bu ayda kullandım inşaAllah yumurtam geçen ayki gibi zamanında gelişip çatlar zamanında adet görürüm nisanda da istediğim tarih denk gelir inşaAllah
yapılıyor canım hamiş kalmayı istediğin ay yumurtlama tarihlerine bakarız kız günü mü erkek günümü yumurtlama öncesi sık ilişkiye girersin süt süt ürünleri bol tüket başka takviyelerde var Elara sana gönderir ama sen şimdiden bol bol süt içmeye başla kahvaltıda çooooooook süt iç yemeklerde yoğurt ye ilişki önceside yapılacaklar var eşinde malum yeri sıcak tutsun
umutcum canım geçmiş yazıları okuyamadım canım ya senin test işi ne oldu sonuç ne
2 li testle ilgili bilgim yok benim ilk hamişliğim olacak hiç bilmiyorum Elara olsa hemen cevaplardı
nisanı kafaya takmış durumdayım Rabbim inşaAllah nisan ayında yavrumuzu bişze nasip eder
kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi akşamlar topikte bir sürü kullanıcı var birşey yazan yokhadi öptüm
layd_s de gelmedi ne yaptı acaba
2 gün varr
karbonat testını 3-4 gün önce yaptın köpürmemişti bu akşam eve gidince yine yapim bakalımcanım yarın sabah kan tesi yaptırcam bakalım inşallah sonuçlar iyi çıkar
aksilik olmazsada 7 hafta olunca doktora gidiceğim
minietek canım acele etme geçmişi tam okuyamadım ama karbonat testi yaptın mı?
bence onu yap öncelikle, tam günün gelsin de kan testini öyle yaptır tabiki karar senin
ben nedense senin hamile olduğunu düşünüyorum
benim midem iyi değildi, göğüsler çok şişmişti birde bacaklarım çekiliyordu ve acayip iştahım açıldı hala da devam:)
birde akıntı çok önemli, tam yumurtlama gününden 14 gün sonra hastalanacakmış gibi ağrım da olmuştu
tabiki hayırlısı olsun bu ay olmazsa önümüzdeki aya olur inşallah
ezeeeel steia yı nerden hangisi kaça aldın canım
sende armut piş agzıma düş diyon.cnm saol ya ama böle zor oluyo cewapla yaz falan özelden msn adreslerini werelim konferans yaparız
herkese merhaba kızlar bugun doktora gittim bebişimi görmeye moralim bozuldu önceki doktorumun hesabına göre suan 13 hafta 3 gunluktu şimdiki doktorum 14 +1 gunluk dedi ve ben önceki doktorun dedigine göre hesaplayarak gittim 2 test ve ense kalınlıgı ölculecekti yaptıramadım gecmiş dedi doktor yaptıramadım canım cok sıkkın ama cok sukur her hangi saglık problemi yok dedi doktor 2li test ve ensee kalınlıgını yaptıran varsa yardımcı olabilirmi bana14: :2::2:
karbonat testını 3-4 gün önce yaptın köpürmemişti bu akşam eve gidince yine yapim bakalım
yarın sabah ilk idrarda medısmart erken gebelık testını yapıcam ve yarın sabah kan tahlılı de verıcem
22 ocak sat tı 10 şubat yumurtlama +14 gün ekle 24 şubat regl tarıhım oluyo yarın 1 gün kala kan testı yapmış olcam
benim mide problemim 1-2 sene önce vardı reflu ağrı falan ama 1,5 yıldır hıcbır sey yoktu şimdı sadece ekşime var
ergenlik dönemıne yenı girdiğimde ragl zamanları bacaklarım ağrırdı şimdide ağrıyo
göğüslerim şişti adet olcakmışım gibi (benim uçları hiç yok desem yeridir şimdi hep uçlarının çıkı olduğunu farkedıyorum hatta bu belirtisi ise en net belirti bu
yumurtlama zamanındaki sancılarım gibi sancım var aynen
ellerim ayaklarım çok üşüyoo
dr hnm ne şikayetlerım varmış benımde
hala içimde biryer boşa heyecan yapıosun diyo hani o kötü melek varya o yok bişey kuruntularından başka diyo iyi meleğimde umutlu ol inan bebeğin gelio diyoo
işte tek problem akıntımın normal seyri olması herzamanki gibi hatta daha az
inşallah güzel haberler veririm size Allah hayırlı sağlıklı bir evlat versin isteyen herkese inşallah
kızlar ya ph ölçer alacam araştırıyorum ne tavsiye edersiniz sizde hangileri var dijital olanlarda var tavsiye edermisiniz
rengin iherb de vardı stevia.hatta fiyatıda cok uygundu keşkee ordan alsaydın.
iherbe mail atıp stevia alacagını söle,senin kargoya ilave etsinnn
sende armut piş agzıma düş diyon.
hem okıcan hem yazcann burda.öle msnlerde görüşüpp hazıra konmak yok
sorun yapma cünkü ben ikili test yaptırmadım direkt 3 lü yaptırdım sorun cıkmadı.inşallah sizdede cıkmaz cnm.
hakkında hayırlısı olsun.özellikle ayak üşümesi cok büyük belirtiii
boncuk ve kakuledede ayak üşümesi olmuştu ben ordan anlamıştım hamiş olduklarını..