bebek cinsiyet belirleme..

Teşekkür ederim canımmm
sen istersinde gelmem mii

ayyy süpersinizz ya walla cnm ben şuan çıkmam lazım oğlum gelecek okuldan hepinize iyi sohbetler cnm görüşürüz gene:92:

2 li testle ilgili bilgim yok benim ilk hamişliğim olacak hiç bilmiyorum Elara olsa hemen cevaplardı

cnm bu arada ikili test down senromlumu diilmi yani özürlümü bi sakatlık warmı die yapılan bi test allah korusun tabi sipastik özürlü olup olmadığı belli oluyo 2li çok önemli %90 diolar 3lü %60 2liyi yaptrdınmı zaten 3ye gerek yok bide 4lü war oda 2li gibi kesin birini kaçırısan biri yani allah kucanıza almayı nasip etsin iyi akşamlar

kızlaaarrrr nasılsınız giremiyorum kaç gündür hala bilgisayarım yok 15 gün sonra falan gelicek inşaallah...şimdi komşumdayım onun laptop tan bi bakayım dedim ne var neyok diye bu akşam alıcam..kocişle kızımı uyutayım akşama okurum geçmişi hepinizi çok merak ediyorum bu ay kimler eklendi deneme yapıcaklara ezel nisana ertelemiş, hayırlısı olur inşaallah akşama görüşürüz herkese selamlar öpüyorum hepinizi...

layd_s de gelmedi ne yaptı acaba

canım yarın sabah kan tesi yaptırcam bakalım inşallah sonuçlar iyi çıkar
aksilik olmazsada 7 hafta olunca doktora gidiceğim

minietek canım acele etme geçmişi tam okuyamadım ama karbonat testi yaptın mı?
bence onu yap öncelikle, tam günün gelsin de kan testini öyle yaptır tabiki karar senin
ben nedense senin hamile olduğunu düşünüyorum
benim midem iyi değildi, göğüsler çok şişmişti birde bacaklarım çekiliyordu ve acayip iştahım açıldı hala da devam:)
birde akıntı çok önemli, tam yumurtlama gününden 14 gün sonra hastalanacakmış gibi ağrım da olmuştu
tabiki hayırlısı olsun bu ay olmazsa önümüzdeki aya olur inşallah

Son düzenleme:
karbonat testını 3-4 gün önce yaptın köpürmemişti bu akşam eve gidince yine yapim bakalım
yarın sabah ilk idrarda medısmart erken gebelık testını yapıcam ve yarın sabah kan tahlılı de verıcem
22 ocak sat tı 10 şubat yumurtlama +14 gün ekle 24 şubat regl tarıhım oluyo yarın 1 gün kala kan testı yapmış olcam

benim mide problemim 1-2 sene önce vardı reflu ağrı falan ama 1,5 yıldır hıcbır sey yoktu şimdı sadece ekşime var
ergenlik dönemıne yenı girdiğimde ragl zamanları bacaklarım ağrırdı şimdide ağrıyo
göğüslerim şişti adet olcakmışım gibi (benim uçları hiç yok desem yeridir şimdi hep uçlarının çıkı olduğunu farkedıyorum hatta bu belirtisi ise en net belirti bu
yumurtlama zamanındaki sancılarım gibi sancım var aynen
ellerim ayaklarım çok üşüyoo

dr hnm ne şikayetlerım varmış benımde
hala içimde biryer boşa heyecan yapıosun diyo hani o kötü melek varya o yok bişey kuruntularından başka diyo iyi meleğimde umutlu ol inan bebeğin gelio diyoo

işte tek problem akıntımın normal seyri olması herzamanki gibi hatta daha az

inşallah güzel haberler veririm size Allah hayırlı sağlıklı bir evlat versin isteyen herkese inşallah

ezeeeel steia yı nerden hangisi kaça aldın canım

rengin iherb de vardı stevia.hatta fiyatıda cok uygundu keşkee ordan alsaydın.
iherbe mail atıp stevia alacagını söle,senin kargoya ilave etsinnn

cnm saol ya ama böle zor oluyo cewapla yaz falan özelden msn adreslerini werelim konferans yaparız
sende armut piş agzıma düş diyon.
hem okıcan hem yazcann burda.öle msnlerde görüşüpp hazıra konmak yok

sorun yapma cünkü ben ikili test yaptırmadım direkt 3 lü yaptırdım sorun cıkmadı.inşallah sizdede cıkmaz cnm.

hakkında hayırlısı olsun.özellikle ayak üşümesi cok büyük belirtiii
boncuk ve kakuledede ayak üşümesi olmuştu ben ordan anlamıştım hamiş olduklarını..

Son düzenleyen: Moderatör:

Stevya 1 gr 120 stick - EczaOnline bak bu siteden iki paket aldım canım

bence yarar

kızlar bakın isterseniz böyle bişey okudum

Kızlar ben Stevia'nın tadlandırıcısını aldım hatta kullanıyordum da ancak ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz'ün Siz Diyettesiniz kitabını okuduğumda hayretler içinde kaldım. Ne kadar yan etkisi yok deseler de kısırlığa sebep oluyormuş. Kilo vermek uğruna kısırlığın göze alınamayacağından bahsediyordu. Merak edenler kitaba bakabilir.

alıntıdır.

canım yaa bilmiyordum ayak üşümesinin gebelik belirtisi olduğunu Allah ım ne olur çift çizgi görim yarın sabah

arkadaşalar ben bugün 2 li test için doktora gittim...tabi bebeğin sağlığından sonra cinsiyetini doktor söyler mi diye heyecanlandım..ama doktor uyuz çıktı..ben cinsiyete bakmıyorum dedi...neyse kan testi sonucum cuma çıkıcak ve kendi doktoruma sonuçları götürücem..belki o bi yorum yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…