- 6 Şubat 2010
- 12.626
- 19
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.721
güneş eşinde mi senin meslektennn
o biliyormu buraya takıldıgınııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güneş eşinde mi senin meslektennn
evet aynı meslekten biliyo bahsettim sizlerden özellikle senden, dayanışmayı paylaşımı sevdi.
onun şehirdışı seyahatleri falan oluyo daha çok geziyo benden. bu hafta foto. kursuna yazıldı bi de
biraz geç geliyo eve ama şimdi evde.
şehirdışı olayıda cok sinir yaa
benim eşimde cıkıyorduu bi kac ay öncee,şimdi başka bi göreve gecti cıkmıyor artıkk
benim kocişte yazıldı kursaa.yarın başlıyorr oda gec gelcek kurs bitene kadarr
evet aynen çok sinir bazen uzun kalıyo iiice sinir oluyorum. desene bu aralar rahatız
ama olmayınca sıkılıyorum evde ya
sana acilen bi cocuk lazımm ozamann,sıkıntıya birebirr
eveeeetttt
sohbetleri ihmal etmedin yani
neyden kimden korkuyon gızz.güvendigin daglara karlarmı yagdııı
ben sana dedim dimiii kurunun yanında yaşda yanar diyeee
ben bunu cok yaşadımm.kötü içerik butonu hiç bi halta yaramıyorrr.
okadar cok olay yaşandı hepsindede kötü içerige bastımm hiç anında müdehale yapılmadı,tabi ebnde cenemi tutamadım olan bana oldu herdefasında ban yedimm:113:
hadi sende başlaaa hazırlıklaraa.ha deyince olmuyor cocuk
sen temmuz diyrosun ama ilk denemede olmuyor görüyorsun işte umutu ezeli bestembenimi
sen takviye ,diet yap 2 ay sonrasında da denemelere başla bence
bioyada bakarızz
kızlar bi geliyim bakıyım dedim napıyosunuz diye.
haskena gelmişsin hoşgeldin canım valla bidaa olmaz inşallah gitmeyin yaaa özlüyoruz sizi
kociş gelcek birazdann.gidiyimm süsleneyim azcıkk:115:
sonra görüşürüz kızlarr
Ne korkmasi kiz espürük yapiyom ne kari ne dagi kiz ben ve Elara gecici banlandik digerinin yerinde yeller esiyo hu yinede Kazen Haskenanin Has kardesidir kizamiyom kiz kardesime .........Bide senide seviyom kaderdasim................
siz gittikten sonra bize bi fırça abooovvvv:18:Edermiyim kiz bu topik benim hayatimin diger yarisi.................
Ne korkmasi kiz espürük yapiyom ne kari ne dagi kiz ben ve Elara gecici banlandik digerinin yerinde yeller esiyo hu yinede Kazen Haskenanin Has kardesidir kizamiyom kiz kardesime .........Bide senide seviyom kaderdasim................
sabah yaşandı ankarada depremmBy cici aksama deprem varmi kiz Ankarada???
kızlar bi geliyim bakıyım dedim napıyosunuz diye.
haskena gelmişsin hoşgeldin canım valla bidaa olmaz inşallah gitmeyin yaaa özlüyoruz sizi
biçok nedeni var temmuz olmasının benim işle ilgili,boyun fıtığım var bi de tedavi oluyorum şimdi ameliyat olup olmamakta karasızım tedavime bağlı.
takviyelere nisanda başlıyacam Allah kısmet ederse temmuzda başlıyoruz çalışmalara. eşimde tutturdu illa temmuz diye ısrarda etmek istemiyorum
ben çıkıyorum kızlar iii geceler size koca bana bakıyo melül melül
heee aynı zamanlarda başlıcaz dieteee ve denemeyeee
kakuleeeeeeeeee faceteki fotolarına baktımmm yaaa ailecek harikasınıızzzzzzzzzzzzzz
canım elimden geldiği kadar tabiki istiyorumki bi oğlum olsun
ama böyle tek ilişki olduğundada bebiş olmuyoki
güya iğne olduğumda hem bebişi hemde oğluşu yakalmıştık kendimce
kociş gelcek birazdann.gidiyimm süsleneyim azcıkk:115:
sonra görüşürüz kızlarr
Hosbulduk cani ya ay böylede güzelmis kiz uzaktan gelmis gibi özlenmek haster gidermek ruhum oksandi......
By cici aksama deprem varmi kiz Ankarada???
siz gittikten sonra bize bi fırça abooovvvv:18: