- 7 Nisan 2009
- 81
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.661
aralık ayında ayın kaçında adet görmüştün onu hatırlayabilirsen iyi olur bide 2005 aralık dimi
walla 7si falandı sanırım
canım elimden geldiği kadar tabiki istiyorumki bi oğlum olsun
ama böyle tek ilişki olduğundada bebiş olmuyoki
güya iğne olduğumda hem bebişi hemde oğluşu yakalmıştıkkendimce
oooo ilişki süper zaten sık ona dicek bişi yokta günaşırı diyolar nezaman olduğuda önemli benim bitane oğlum war 6ay öncede düşük yaptım allah hayırlısını eli ağağı düzgün wersinde insan istiyo yani bitanede kız proteini çok alcan ölemi yani cnm
bende iğne oldum ya kesın hamıle kalırım dıye düşünüyordum işte cahillik başa bela
olsun allah verıcek bıze bebeklerımızı biliyorum umutluyummmm
angel muhtemelen biortim tutmuş ama tam tarih veremediğin için kesin bişey söyleyemiyorum
allah bağışlasın canım oğlunu inş bide kızın olur kakuleyle paslaşın bilgilerinizi canım rabbim sizede tattırır inş
slm kızlar nasılsınız
angel muhtemelen biortim tutmuş ama tam tarih veremediğin için kesin bişey söyleyemiyorum
deneme ne zaman şurubu içiyon dimi
canım deneme yapmaktan vazgeçtim nisanda inşaAllah nisana kadar da şu keçiboynuzu küründen içireyim kocama bioritmde denk geliyor o ay inşaAllah bakalım
iğneyi falan boşver umut sen adetinin 2. günü aslında çörek otu bal tarçın yada polen arı sütü karışımı yemeye başlayacaktın çatlatma iğnesine falan ihtiyacın kalmayacaktı
cnm hafızayı yokladım aralık kesinde 7siydi ama başlarındaydı çünki eee kız için bi hesap yapılıyomuki
canım deneme yapmaktan vazgeçtim nisanda inşaAllah nisana kadar da şu keçiboynuzu küründen içireyim kocama bioritmde denk geliyor o ay inşaAllah bakalım
kızlar nasılsınız ben ara ara gelip geçmişi okuyorum bende denemeler nisanda başlıycak fazla yer işgal etmeyim o zamana kadar dedim
hadiya ben olacak sandım bu ay
ee peki siz şimdi dikkat ediyomusunuz
o karışımı bencede yap canım işe yarıyo bak ben bilmeden yaptım işe yaradı
işte gerçek ezel bende bunu bekliyodum ezel içimden bu ay ezel kesin vazgeçer diyodum etkilemek istemediğim için sölememiştim
herkese merhaba kızlar bugun doktora gittim bebişimi görmeye moralim bozuldu önceki doktorumun hesabına göre suan 13 hafta 3 gunluktu şimdiki doktorum 14 +1 gunluk dedi ve ben önceki doktorun dedigine göre hesaplayarak gittim 2 test ve ense kalınlıgı ölculecekti yaptıramadım gecmiş dedi doktor yaptıramadım canım cok sıkkın ama cok sukur her hangi saglık problemi yok dedi doktor 2li test ve ensee kalınlıgını yaptıran varsa yardımcı olabilirmi bana14: :2::2: