bebek cinsiyet belirleme..

güneş eşinde mi senin meslektennn
o biliyormu buraya takıldıgınııı

evet aynı meslekten biliyo bahsettim sizlerden özellikle senden, dayanışmayı paylaşımı sevdi.
onun şehirdışı seyahatleri falan oluyo daha çok geziyo benden. bu hafta foto. kursuna yazıldı bi de
biraz geç geliyo eve ama şimdi evde.

şehirdışı olayıda cok sinir yaa
benim eşimde cıkıyorduu bi kac ay öncee,şimdi başka bi göreve gecti cıkmıyor artıkk
benim kocişte yazıldı kursaa.yarın başlıyorr oda gec gelcek kurs bitene kadarr

evet aynen çok sinir bazen uzun kalıyo iiice sinir oluyorum. desene bu aralar rahatız
ama olmayınca sıkılıyorum evde ya

hadi sende başlaaa hazırlıklaraa.ha deyince olmuyor cocuk
sen temmuz diyrosun ama ilk denemede olmuyor görüyorsun işte umutu ezeli bestembenimi
sen takviye ,diet yap 2 ay sonrasında da denemelere başla bence
bioyada bakarızz

Son düzenleyen: Moderatör:
sohbetleri ihmal etmedin yani

Edermiyim kiz bu topik benim hayatimin diger yarisi.................

Ne korkmasi kiz espürük yapiyom ne kari ne dagi kiz ben ve Elara gecici banlandik digerinin yerinde yeller esiyo hu yinede Kazen Haskenanin Has kardesidir kizamiyom kiz kardesime .........Bide senide seviyom kaderdasim................

kociş gelcek birazdann.gidiyimm süsleneyim azcıkk:115:
sonra görüşürüz kızlarr

kızlar bi geliyim bakıyım dedim napıyosunuz diye.
haskena gelmişsin hoşgeldin canım valla bidaa olmaz inşallah gitmeyin yaaa özlüyoruz sizi

biçok nedeni var temmuz olmasının benim işle ilgili,boyun fıtığım var bi de tedavi oluyorum şimdi ameliyat olup olmamakta karasızım tedavime bağlı.
takviyelere nisanda başlıyacam Allah kısmet ederse temmuzda başlıyoruz çalışmalara. eşimde tutturdu illa temmuz diye ısrarda etmek istemiyorum

haskena gelmişsin hoşgeldin canım valla bidaa olmaz inşallah gitmeyin yaaa özlüyoruz sizi

Hosbulduk cani ya ay böylede güzelmis kiz uzaktan gelmis gibi özlenmek haster gidermek ruhum oksandi......

sonra görüşürüz kızlarr

By cici aksama deprem varmi kiz Ankarada???

Ne korkmasi kiz espürük yapiyom ne kari ne dagi kiz ben ve Elara gecici banlandik digerinin yerinde yeller esiyo hu yinede Kazen Haskenanin Has kardesidir kizamiyom kiz kardesime .........Bide senide seviyom kaderdasim................

evet o öküzzzün yazdıkları hep silinmiş.nickide birdaha acılmamak üzere müzeye kaldırılmışş
elara 3 gün banlanmışşş,sana yinee insaflı davranmışş,torpilmi yaptı yoksa gızzz

siz gittikten sonra bize bi fırça abooovvvv:18:

sabah yaşandı ankarada depremm
akşamda olabülüüüü tekrarr.ezele sölerkenn bende bu sıraa zıvanadan cıktımmm

hoşgeldinn cnm

heee aynı zamanlarda başlıcaz dieteee ve denemeyeee

kakuleeeeeeeeee faceteki fotolarına baktımmm yaaa ailecek harikasınıızzzzzzzzzzzzzz

canımmmmmm bakan gözlerin güzel sağol bitanem.ben de senin gelinliğini çok beğendim maşallah tütüttü

canım elimden geldiği kadar tabiki istiyorumki bi oğlum olsun
ama böyle tek ilişki olduğundada bebiş olmuyoki
güya iğne olduğumda hem bebişi hemde oğluşu yakalmıştık kendimce

umutttt hadi ama umutları yitirmek yok olacak olacak inşallah

sonra görüşürüz kızlarr

oooo hadi bakalım süslen acık
Hosbulduk cani ya ay böylede güzelmis kiz uzaktan gelmis gibi özlenmek haster gidermek ruhum oksandi......

abovvvv ne depremi kıss
siz gittikten sonra bize bi fırça abooovvvv:18:

evet yaaa biz de fırça yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…