bebek cinsiyet belirleme..

senin bio tutuyomu kakule
benimki yatkındı sanırım

tutmuyo canım yaa ama napıyım baktım nisanda da tutmuyo onu beklersem dedim.bide sanki hemen yapınca geliyo mu bebek??
geçen ay bio tutuyodu ama kısmet değilmiş işte.zaten o bozdu yoksa bu ay da tutyodu.
haaa oğluma baktı ezel onda da kız günlerinde hamiş kalmışım kız.belki bunda da erkek günlerinde kalırım gene tutmaz inşallaaahhhhh

rengin senin üçündede çin takvimi bio filan tuttu mu?

canım çin takvimi üçüncüde tutmadı hatta 30 yaşı beklemiştim arkadaşlarımda 30 yaş tutmuştu sadece iki ay kız ya uydurma bence inanma bioritimde ilk ikiyi hamile kalma tarihlerini hatırlamıyorum ama üçü çok iyi hatırlıyorum kıza yatkın eşimin doğum tarihinide bilmiyoruz zaten elara eş önemli değil dio

yok yaaa ben ilk geldiğimde 1500 sayfa okuyu öyle bişiler yazmaya başlamıştım da ondan dedim.yoksa angel sen bana takıl bende daha ne bilgiler var ben anlatırım sana tek tek canım.

hıımmmmmm ii bakalım yeni bilgilere açığım canım beklerim waala 62 sayfayı okuyana kadar öldm hep erkekçiler genelde çok hızlı ilerliyo şimdi bile 4sayfa yazılmış yaniiii

tutmuyo canım yaa ama napıyım baktım nisanda da tutmuyo onu beklersem dedim.bide sanki hemen yapınca geliyo mu bebek??
geçen ay bio tutuyodu ama kısmet değilmiş işte.zaten o bozdu yoksa bu ay da tutyodu.
haaa oğluma baktı ezel onda da kız günlerinde hamiş kalmışım kız.belki bunda da erkek günlerinde kalırım gene tutmaz inşallaaahhhhh

haklısın canım bak bana kaç ay oldu tutmuyo sonuçta
ezelde deneme yapacak bu ay
liste yine kabarık kızlarrrrr

ona karar veremedim canım ya
bu ay atlayıp diğer aymı gitsem
yoksa bu ay yine gidip iğne olsammı bilmiyorum inankiiiiii:KK43::KK43::KK43:

iğneyi falan boşver umut sen adetinin 2. günü aslında çörek otu bal tarçın yada polen arı sütü karışımı yemeye başlayacaktın çatlatma iğnesine falan ihtiyacın kalmayacaktı

iğneyi falan boşver umut sen adetinin 2. günü aslında çörek otu bal tarçın yada polen arı sütü karışımı yemeye başlayacaktın çatlatma iğnesine falan ihtiyacın kalmayacaktı

canım güya dr yakalamak için iğneyi vurdu bana ayrıca şansında artıyo demişti hani hatırlarsan

kızlar ben çıkıyorum biraz eve bakayım oğlum çıldırıyo bilgisayarı elime alınca.biraz ilgileneyim onunla da.
angel sen okumaya devam et canım zaten kız isteyen bikaç kişiyiz burda.yöntemleri elara yollar sana aktif katılırsan.
ben de paylaşırım tabikii aynı amaç için burdayız sonuçta.inşallah kızını alırsın kucağına.

doğum tarihini oğluna hamiş kaldığın ay ki son satını biliyorsan ilişki tarihini ve hamiş kalmadan önce kaç günde bir adet gördüğünü yaz bakayım sende tutmuşmu biortim

6sene oldu güzelim bazılarını hatrlamm imkansız 05.08.1983 aralık ayında hamile kaldımadetim düzenliydi walla bilmiyorumki bi hesaplarmısın cnm

umut artık cınsıyete bakmıcam dırek hamıle kalcam dedın az önce doğru mu okudum eğer öyleyse bence dr gıt ve yumurtlama günü tek ılıskı ıle bekleme hamıle kalmayı yumurtlama günü öncesı sonrası çalışma yap bence

ben bu ay hamıle kalmadıysam eğer tek pişmanlığım iğne oldugum gün çalışma yapmamak olcak

çünkü zaten ben iğne olduğum gün yumurta 21.9 iğneden 1 -2 saat sonra bıle o 24 ssat içinde çalışma yapmamış olduk

kızlar ben çıkıyorum biraz eve bakayım oğlum çıldırıyo bilgisayarı elime alınca.biraz ilgileneyim onunla da.
angel sen okumaya devam et canım zaten kız isteyen bikaç kişiyiz burda.yöntemleri elara yollar sana aktif katılırsan.
ben de paylaşırım tabikii aynı amaç için burdayız sonuçta.inşallah kızını alırsın kucağına.

cnm saol ya ama böle zor oluyo cewapla yaz falan özelden msn adreslerini werelim konferans yaparız

umut artık cınsıyete bakmıcam dırek hamıle kalcam dedın az önce doğru mu okudum eğer öyleyse bence dr gıt ve yumurtlama günü tek ılıskı ıle bekleme hamıle kalmayı yumurtlama günü öncesı sonrası çalışma yap bence

ben bu ay hamıle kalmadıysam eğer tek pişmanlığım iğne oldugum gün çalışma yapmamak olcak

çünkü zaten ben iğne olduğum gün yumurta 21.9 iğneden 1 -2 saat sonra bıle o 24 ssat içinde çalışma yapmamış olduk

canım elimden geldiği kadar tabiki istiyorumki bi oğlum olsun
ama böyle tek ilişki olduğundada bebiş olmuyoki
güya iğne olduğumda hem bebişi hemde oğluşu yakalmıştık :KK9: kendimce :KK30:

X