- 3 Ocak 2007
- 2.608
- 3
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.621
hoşbulduk adaş nasılsın??
kakule sen ne işinde çalışıyon bacımm geç gidiyon erkenden geliyon ohhhhh
senin denemeler ne durumda biz seninle aynıyız
yukarda bir kakuş var ya ona takıl öğrenirsin
kakule sen ne işinde çalışıyon bacımm geç gidiyon erkenden geliyon ohhhhh
senin denemeler ne durumda biz seninle aynıyız
mrb kızlar buraya ilk defa yazıyrm 2.5saattr pc nin başındayım öldm belimin ağrısından anca 62.sayfaya gelebildim hep erkek için bişiler yazılmış kız için yokmu bi formül yaa hepsini okumaya kalksan başından kalkılmıcak imkansız zaten adetten hemen sonramı yumurtlama zamanımı sağamı yatılcak solamı off yazın bilenler nolurr......
hoşbulduk canım naaptınız ben yokken bakıyım
ezel kredi kartıyla alsam güvenilirmi sen nasıl aldın kapıda ödeme 4,5 lira fazla istiyolar kız 70 liralık alsam çokmu olur sence kargo bedavaya geliyo ya zaten uzun süre kullanıcam ya anca yeter gibide geliyo ne dersin
iyiyim adaşım bende senin gibi oğluş doğurucam inşaAllah adımızın uğuruyla
yani Elara boşuna osman demiyor kadın kaç kere yazdı direksiyon öğretmeniyim diye
yooo yok öyle en az 1500 sayfa okuman lazım o zaman sana özel yöntemlerimi anlatırım.yaaaaa kakuş söylesene yaaaa
kız bilmiyon mu ben direksiyon öğretmeniyim bi giderim bi gelirim benim iş rahat dediğin gibi
ben denemelere başladım bacım yumurtlamayı bekliyorum bakalım cuma gibi yumurtlarım herhalde inşallahhhhhh
inşallah canım yaaa valla tüm kalbimle diliyorum inşallah hayırlı bi erkek bebiş alırsın kucağına
saf osman kaçtı????
canım tecrübelerimi anlatim sanabol süt yumurta yoğurt bol şeker sık ilişki yumurtlamadan önce allahın izniyle kızın 9 ay sonra kucağında burayı takip et elara sana yöntemleri yollar ekstraları aktif katılırsan
kız 70 liralık napıcaksın alt tarafı 3 tl kargo 4 paket al yeter çok mu şeker tüketiyorsun ki _? ben kredi kartıyla aldım güvenilir gibi geldi 3D sistemi var cep numaranı doğru ver şifre yolluyorlar çünkü kartını kullanırken
canım tecrübelerimi anlatim sanabol süt yumurta yoğurt bol şeker sık ilişki yumurtlamadan önce allahın izniyle kızın 9 ay sonra kucağında burayı takip et elara sana yöntemleri yollar ekstraları aktif katılırsan
kız bu kadar kolaydıda beni ne uğraştırıyonuz
valla ben de özlüyorum koşa koşa geldimnapalım canım burdayız bıraktığın yede bekliyoduk seni özledik
annaaaaa evet kız sen yazınca hatırladım valla elara duymasın
hadi bakalım bana görede yumurtalama günüm pazartesi
amin inşaAllah canım ya şu saf osmancıkta alır inşaAllah
amin inşaAllah canım ya şu saf osmancıkta alır inşaAllah
inşallah canım yaaa valla tüm kalbimle diliyorum inşallah hayırlı bi erkek bebiş alırsın kucağına
saf osman kaçtı????
yooo yok öyle en az 1500 sayfa okuman lazım o zaman sana özel yöntemlerimi anlatırım.
he valla kakule ben bunları yaptım sende dene bide tavuk ye ben et yemezdim tavuk yerdim
rengin senin üçündede çin takvimi bio filan tuttu mu?
kız yazdım ya okumadın mı çok güzel olmuş dedim yaaaaaaaa delüüüü :98: