bebek cinsiyet belirleme..

canım ama fındık asidik

kuruyemişlerin hepsi asidik ezel dikkat edersen ama erkek bebeği olan arkadaşların çoğuda bilerek hamile kalanlar düzenli kuruyemiş yemişler eşleriyle beraber aslında bende düşünüyorum her akşam düzenli beraber yemeyi

2.çocuğum ne olursa olsun3,cocuğu asla düşünmüyorum ben..

canım bende hep ilk kızımda aynı sölerdim arkadaşlarım çok şaşırdılar hatta bazırarı emin olmak için sorarlardı kardeşime çocukları seviyomu falan die yapıp yamıcamı anlamak için hatta diyolar sen hep ben az çocuk yapacam derdin üç tane yaptın çok şaşırıyoruz falan die şimdi dördüncüyü düşündüğümü duysalar eminim çok şaşırırlar ben bile şaşırıorum eşime diyorum bazan bu benmiyim kendimi tanıyamıyorum:82:

canım aslında bencede erkeklerin fazla diet yapmasına gerek yok kalsiyumun onlar için önemli olmadığını düşünüyorum ayrıca sperm sayısından ziyade hareketliliği önemli bence

eveeettt şimdi internetten onu araştırıyorumm cnm...erkeklerin y ya da x lerini arttırmak tıbben mümkün değilmişş..sadece sperm sayılarını ve hızlarını arttırmak mümkünmüş...bunun için kalsiyum,çinko ve E vitamini açısından zengin besinler kullanmak gerekiyormuş...
bizim vajinayı y ya da x leri seven bir ortama hazırlamamız gerekiyor...

erkek diyetinde et var ama et asidik yapıyor.hatta protein açısından zengin çoğu besin asidik yapıyor vucudu....buda vaginal duşu destekliyor..ancak yine internette yaptıgım araştırmalar sonucu öğrendimki doktor kontrolü dışında vaginal duş yapmak mantara bile sebep olabiliyor..bunun için özel solüsyonlar varmış...hatta doktorlar bile yapabiliyor vaginal duşu..bide ucu uzun jel şeklinde kremler yar onu sıkıyosun vajinan içine ilişkiden önce ph artıyor....:86::86:

ehbar sen ne düşüyosun kuruyemiş konusunda fındık fıstık ceviz hiçmi yememek gerekiyo hepsi asidk ve e vitamini var içlerinde

beste herşey normalse ozaman rahim filmi cektirsen iyi olur.belki tüplerin kapalıdırr
http://lt2f.lilypie.com/DBQzp2.png

nasıl sıkmayım canımı be umut 9 ay oldu hamile olsaydım bebek doğacaktı nerdeyse
ama dün yeni bi söz öğrendim çok doğruymuş
KULLAR PLAN YAPARKEN RABBİM GÜLERMİŞ...
"akıl plan yaparken kader gülermiş" derler aslında
insanların amacına ulaşabilmesi için bir akla bide plana ihtiyacı vardır
bazı planları biz yaparız bazılarını kader yapmıştırr biz ona uyarız
bizm yaptıgımız planların sonucunda kaderin planıda degişebilirr... buda dua ve cabalamak ile olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın cnm

hayırlusı olsunn .sen eşin için takviye yada kür uyguluyonmu

ooo ebharr hoşgeldin.bi okuyonca hemencecik anladım.ama ben seni başka türlü bekliyordumm.gelecginden emindimm ama

umarım bişey yoktur..

evett o söylemler çok üzüyo insanı.çok yaşıdım ben.insanı kahrediyo.keşke çevremizde birazbilirçli olsa..ah ah.

canım ama fındık asidik

ay kuzum inşallah istedigin gönlünde olsun.benim koca kahveye bayalır..ah hep yapsam.ama pekmezin her çeşidinden nafret edir..

amin canım..

ayy benim kocada keşke böyle olsaydı.kız istiyom deseyldide.rahat olsaydım..ne güzel işte.sen onu boşver elenden gelin et de.

yaa ne güzel.o doktorları bulmak zor işte(

yaa ne güzel.o doktorları bulmak zor işte([/QUOTE]

cnm genelde özel muayenehanesi olan doktorlar yapıyor.ben yaptırmıştım bir kere.....

yaa ne güzel.o doktorları bulmak zor işte(

cnm genelde özel muayenehanesi olan doktorlar yapıyor.ben yaptırmıştım bir kere.....[/QUOTE]

yaaa.bazı doktorlar hiç umursamıyo böyle şeyleri.baçılarına kalsa böyle bişey hiç yok bile.(
bu işi iyi bilen biri gerek dimi.ee sen yine o doktara gitsene ozaman.

belki erken yumurtlamışsındır bu ay.o nednelede reglin erken olmuştur.oluyor bazen bölee
kanama derken lekelenme filan degil dimi.

keçiboynuzu sadece kalsiyum acısından zengin degilki.
potasyum sodyum acısından da zengindir..
pekmezdeki kalsyum oranı daha fazladır.

Son düzenleyen: Moderatör:
erkeginde alkali beslenmesi gerekiyor aslında.
keçiboynuzu pekmezi yerine kürünü ver.

canım aslında bencede erkeklerin fazla diet yapmasına gerek yok kalsiyumun onlar için önemli olmadığını düşünüyorum ayrıca sperm sayısından ziyade hareketliliği önemli bence
erkeklerinde diet yapması gerekiyor ama kadınlar kadar sıkı yapmalarına gerek yok.ama yinede yedikelrine dikkat etmeleri gerekiyor.

dedigin jel preesed mi?

ehbar sen ne düşüyosun kuruyemiş konusunda fındık fıstık ceviz hiçmi yememek gerekiyo hepsi asidk ve e vitamini var içlerinde

kocalarınız yesinn

hoşbuldum cnm sagol,sende h.g
nasıl bekliyrodun beni,argolu bi nicklemi

sağol canım.
kız yazınca anlarsın sandım.
taa ilk zamanlar.topik daha yeni açılmıştı.yine ilk banlamam olmuştu.sende başka nicle gelmiştin.hatırlıyom.ben o nicle gelcen sandım.onu diyom.hatırladınmı.

cnm genelde özel muayenehanesi olan doktorlar yapıyor.ben yaptırmıştım bir kere.....

yaaa.bazı doktorlar hiç umursamıyo böyle şeyleri.baçılarına kalsa böyle bişey hiç yok bile.(
bu işi iyi bilen biri gerek dimi.ee sen yine o doktara gitsene ozaman.[/QUOTE]

cnm malesef o doktor artık istanbulda değil..sanırım marmarise yerleşmiş:))) yaklaşık 6 sene önce yapmıştı bana..yaşlıydı zaten:)şişli etfalde doktorluk yapıyordu..ama özel muayenehaneside vardı..
ama benim şuanki doktorumda çok iyi..onada söylicem..yapar diye tahmin ediyorumm:) :44::44::44::44:

ehbar cım dün lekelenme oldu baya kahve..bu gün de normal kanama başladı..
dr umu aradım kanamanın 3.günü hormon tahlilleri olcak kanamam bitince de bakalım gideceğim muayneye...bende yumurtalarım çok sistemli çalışmıyo çatlamada sorun var sanırım..hormon tahlilleri hep normal çıkıyo gerçi ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…