- 9 Ocak 2011
- 1.184
- 0
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.561
hee anladımm şimdi.loo nicki süresiz banlııı
kız odamı sendin bende topiği açan birisi mutlaka uğrar die düşünüyodum başka nikle 7 24 gözün üzerimizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee anladımm şimdi.loo nicki süresiz banlııı
yaaa.bazı doktorlar hiç umursamıyo böyle şeyleri.baçılarına kalsa böyle bişey hiç yok bile.(
bu işi iyi bilen biri gerek dimi.ee sen yine o doktara gitsene ozaman.
ooo ebharr hoşgeldin.bi okuyonca hemencecik anladım.ama ben seni başka türlü bekliyordumm.gelecginden emindimm ama
umarım bişey yoktur..
evett o söylemler çok üzüyo insanı.çok yaşıdım ben.insanı kahrediyo.keşke çevremizde birazbilirçli olsa..ah ah.
ay kuzum inşallah istedigin gönlünde olsun.benim koca kahveye bayalır..ah hep yapsam.ama pekmezin her çeşidinden nafret edir..
amin canım..
ayy benim kocada keşke böyle olsaydı.kız istiyom deseyldide.rahat olsaydım..ne güzel işte.sen onu boşver elenden gelin et de.
yaa ne güzel.o doktorları bulmak zor işte(
helenix üçüncüyü ne zaman düşünüyosun canım
MULTI-GYN® ActiGel Vajinal Flora Düzenleyici 50 ml., Multi-Gyn, Vajinal Flora Düzenleyiciler
ehbar mesela bu var..ve bunun gibi bazı losyonlar da var..ben mart başı doktoruma gidicem..ona da sorcam. buraya yazarım muhakkak...ama bilgisi olan varsa da ya da kullanan bizimle paylaşırsa sevinirizzz..
cnm malesef o doktor artık istanbulda değil..sanırım marmarise yerleşmiş:))) yaklaşık 6 sene önce yapmıştı bana..yaşlıydı zaten:)şişli etfalde doktorluk yapıyordu..ama özel muayenehaneside vardı..
ama benim şuanki doktorumda çok iyi..onada söylicem..yapar diye tahmin ediyorumm:) :44::44::44::44:
vajina asidik bi yapıya sahiptir.ph sı yüksek oldugunda bakteri mantar olabiliyor.
bu tarz jellerr vajina phsını dengeler yani vajinayı asidik hale getirir.
ayrıca gözden kacırdıgın bişi var onuda kopy yapayımm
Yanetkileri:
Multi-Gyn Actigel optimal bir vajinal asitliğe sahip olduğundan ve sperm alkalin olduğundan, Multi-Gyn Actigel’ in kullanımı sperm aktivitesini azaltabilir. Bu yüzden, eğer gebelik isteniyorsa, direkt olarak ilişkiden önceki ve sonraki saatlerde kullanılmamalıdır.
yanii vajinayı alkali yapmaktan gectim direkt y spermini katleder bu jel
ehbar cım dün lekelenme oldu baya kahve..bu gün de normal kanama başladı..
dr umu aradım kanamanın 3.günü hormon tahlilleri olcak kanamam bitince de bakalım gideceğim muayneye...bende yumurtalarım çok sistemli çalışmıyo çatlamada sorun var sanırım..hormon tahlilleri hep normal çıkıyo gerçi ama ..
aaaa.hadi yaa..evet oydu.ay neden süresiz banlandı.bilindimi yoksa..
sen nerden biliyon benim cok önceki nickimi yawwkız odamı sendin bende topiği açan birisi mutlaka uğrar die düşünüyodum başka nikle 7 24 gözün üzerimizde
minietekk test yaptınmı???
preseed daha mantıklı , bunlar kimyasal ama o değil galiba
ayy ne güzel yaa.ne diycen doktoraa.vajinal duşmu istiyom diycen.valla cahilim.merak ettim.
sen sogan kürünü denee
arkasından bal tarcın çörekotunu denee
bu iki kürlee adet döngün azalır ve yumurtanın catladıgını daha ii anlayabilriisn
bebek düşünmeye başlamadan önce kendini tanıman lazımm
yani yumurtlama zamanındakii kendinde olan degişiklikleri bilmelisinn.
evett kazen tenhada sıkıştırdı beniii ,süresiz banladıı
sen nerden biliyon benim cok önceki nickimi yaww
sen geleli daha 1 ay oldu.gecmişin sayfalarını tek tek mi okudun sen.
cıkss buda olmaz.
2.çocuğum ne olursa olsun3,cocuğu asla düşünmüyorum ben..
canım birazdan clear blue dıjıtal test bulcam ve yapcam kan testı 27 lıra Uhhh dedim yani şuanda başka yerlerden arastırıyorum off
diet ve takviye kullancaksan preesed de mantıklı degil.cünkü jein ph sı 7
sen diet ve takviyelerle phnı 8,-8,5 bile yapsan bu jeli kullandıgında ph 7 olur.
jelin içine karbonat ilave edip uygulayabilirsen bu şekilde ph biraz daha artıyor
sen sogan kürünü denee
bu iki kürlee adet döngün azalır ve yumurtanın catladıgını daha ii anlayabilriisn
cıkss buda olmaz.
yaaa..
kız bunlar o kadar kişiyi nasıl takipediyorlar yaa..valla iyi biliyorlar.gerçi her bölümün bi sorumlusu olyurda.yinede iyler işlerinde.
evet hatta bazı sayfaları nerdeyse ezberledim halada okuyorum kız ben üye olmadan önce bi deftere kimler ne yapmış onları bile not aldım bazan tekrar soruyorum onu acaba atladığım bişey varmı die soruyorum biliyorum bazan sinir oluyolar, kızlar kızmayın bana ya hakkınızı helal edin sizi kızdırmak için sormuyorum senin verdiğin bilgiler toplu gelenler sadece dikkatli okunursa geçmiş hepsi tecrübe sonucu oluşan bilgiler ve dualar bile ara sayfalarda var
vajina asidik bi yapıya sahiptir.ph sı yüksek oldugunda bakteri mantar olabiliyor.
bu tarz jellerr vajina phsını dengeler yani vajinayı asidik hale getirir.
ayrıca gözden kacırdıgın bişi var onuda kopy yapayımm
Yanetkileri:
Multi-Gyn Actigel optimal bir vajinal asitliğe sahip olduğundan ve sperm alkalin olduğundan, Multi-Gyn Actigel’ in kullanımı sperm aktivitesini azaltabilir. Bu yüzden, eğer gebelik isteniyorsa, direkt olarak ilişkiden önceki ve sonraki saatlerde kullanılmamalıdır.
yanii vajinayı alkali yapmaktan gectim direkt y spermini katleder bu jel
sen sogan kürünü denee
cıkss buda olmaz.
diet ve takviye kullancaksan preesed de mantıklı degil.cünkü jein ph sı 7
sen diet ve takviyelerle phnı 8,-8,5 bile yapsan bu jeli kullandıgında ph 7 olur.
jelin içine karbonat ilave edip uygulayabilirsen bu şekilde ph biraz daha artıyor