bebek cinsiyet belirleme..

amin inş
bende deniyecegim ay yum takibi yaptırcam igne olmadan.güzel olgunlaşıp catlaması içinde bal tarcın çörek otunu yaparım
test olayı beni cok strese sokar eminim.siz yazarken bile stres oluyordum

günaydın herkese,
dün rejime başladım,şimdilik gayet iyi gidiyo çok mutluyum
yaza kadar 7,8 kilo verip sonra eşimi de razı edersem çalışmalara başlıycam

tamam canım sölerim biraz havaya girelim dimi artık yeter

günaydın herkese,
dün rejime başladım,şimdilik gayet iyi gidiyo çok mutluyum
yaza kadar 7,8 kilo verip sonra eşimi de razı edersem çalışmalara başlıycam

günaydın cnm.kilo vermek vucudu asidik yapıyormuş buda kız cocuk için ideal
benimde biraz kilo vermem lazım.martın ilk haftası spor kompleksine başlıcamm +diet
5 kilo versem yeterli.sonra erkek bebek dietine başlıcam nisandaa

bende olsam aynını yapardım.biz bu kadarsıkıntı cekerken adamlarr keyif yapamazzz.onlarında bişilere katlanmaları lazımm

canım onun ilk ya bu kadar sıkmalarına gerek yok bence ben demiştim ya bi tanıdığıma bildiklerimi yap dedim oda denedi kçiboynuzu falan yoktu diet yaptı hafiften oğlu oldu bence ezelin olacak oğlu inş çünkü yaptıklarını uzun vadeli yaptı genel anlamdaa vücudu erkek bebeğe hazır bence,kız benim eşimde maşallah deyim üç kız olduğundanmıdır nedir bilmiyorum canım sen ne sölersen ben uygularım dio rejimi beraber yapcaz inş, keçiboynuzunu söledim hatta dedimki bazılarının eşi içmiyomuş tiksiniyomuş dedim elarada kızıyo onlara niye içmiyolar die ben içerim merak etme diyo bugün alabilirse keçiboynuzunu alacak inş bikaç gündür pekmeze başlamıştı zaten başlayalım bizde yavaştan bazı şeylere

kızlar ece tadilattan sonra evinin fotolarını koymuş facebooka ev harika olmuş facete ekliyse girin bir bakın

ay baktım şimdii mutfak ve banyo süperrrr olmuşşş
Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
muhammed derdanın odasıda maviş olmuş eşyası alıncaktırr yakındaa

Son düzenleyen: Moderatör:

ezel canım e vitamini ne kullanıyosun sen

cnm haklsıın ezel konusunda ama bende olsam ezel gibi herşeyi denerdim:)
insanın elinde yöntemler vaken hepsini uygulamak istiyor.bide ezelin bu derece erkek cocuk düşkünlügüne biraz etkide bizizz galibaa,kızı korkutttukkk
oda ilk cocukta sıkıntıya gireyim daha sonra rahat edeyim diyor haklı olarak

eşinede maşallahhh.benim eşimdee cok mülayimdirr.sen ne istersen yaparım diyorr:)

hadi ya hiç aklıma gelmezdi kilo vermenin asidik yapcağı
nerden de biliyosun maşallah,nerden okuyosun bunları :)

rengin ağzından bal damlıyooorrr inşaAllah canım yaaa inşaAllah

günaydın kızlarrrr

günaydın güneşşş hoşgeldin

ezel canım e vitamini ne kullanıyosun sen

evicap

hadi inş canım tatlı bi oğlun olur

inşaAllah bitanem seninde hepimiziiiiiiiiiiiiiiin

kızlar günaydın hepinize geçmişi okuyup geldim
ben bugün adet oldum
yine bu ay boş geçti yani üzgünüm ...

hoşgeldin canım üzülme hayırlısı böyleymiş yumurta takibide yaptırmıştın sen dimi beste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…