- 7 Haziran 2010
- 3.674
- 2
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.521
kızlar günaydın hepinize geçmişi okuyup geldim
ben bugün adet oldum
yine bu ay boş geçti yani üzgünüm ...
senle ben aynıyız galiba canım sıkma canını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün adet oldum
ben bugün adet oldum
günaydın cnm
hayırlusı olsunn .sen eşin için takviye yada kür uyguluyonmu
amin canım hepimizin gönlündeki olsun inşgünaydın güneşşş hoşgeldin
evicap
inşaAllah bitanem seninde hepimiziiiiiiiiiiiiiiin
hoşgeldin canım üzülme hayırlısı böyleymiş yumurta takibide yaptırmıştın sen dimi beste
senle ben aynıyız galiba canım sıkma canını
nasıl sıkmayım canımı be umut 9 ay oldu hamile olsaydım bebek doğacaktı nerdeyse
ama dün yeni bi söz öğrendim çok doğruymuş
KULLAR PLAN YAPARKEN RABBİM GÜLERMİŞ...
kürü çok etkiliymiş onun için nisana kadar dopinkliyim adamı dedim ama bir çare olması lazım içine katabileceğim güzel bişeyler bulmam lazım yaaaaa
ezel inşallah emeklerin boşa çıkmaz..
allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah..
aslında kızlar ben yapı olarak kız çocuklarını daha çok seviyorum...
evine annesine babasına çok bağlı oluyolar..
10 tane de kızım olsa hiç üzülmem..
insanların bu kız çocuklara bakışı insanı sinir ediyor..
kız değince sanki sana üzülerek bakıyorlar ne kadar tuhaf bi durum..hele hele 2. de kız olursa
aa yazık tüh olsun demeleri yok mu...
günaydın kızlar..
ezel internette keçiboynuzunun yüksek oranda kalsiyum içerdiği yazıyor..onun dışında çinko bakımından zenginmiş..biliyorsun kalsiyum kız diyetinde var..bence çinko hapı ve e vitamini yeterli..bide ilişkiden 1 hafta önce karbonatlı su içirebilirsek ebharın dediği gibi yeterli olmaz mı??
ben bu keçiboynuzundan çekiniyorum..A vitaminide var içinde..bildiğim kadarıyla A vit. de yok erkek diyetinde..:44:
kız değince sanki sana üzülerek bakıyorlar ne kadar tuhaf bi durum..hele hele 2. de kız olursa
canım haklısında ıkısı erkek olursada oyle dıyorlar
bende duymaktan sıkıldım keske ıkıncısı kız olsaydı laflarıını
ya bilmiyorum arttırırmıı....çinko sperm sayısını arttırıyor...yaa ebhara soralım bunu erkeğin kalsiyum almasında bir sakınca var mı??bende diyet yapıyorumm..eşim çinko hapı alıyor ve her gün fındık yiyoruz beraber:))evde keçiboynuzu pekmezi var ama emin değilimm verme konusunda:44::44::44:
evet canım erkekte de diyorlar ama kızlar da çok daha farklı oluyor gibi geliyor bana...
gerçi benim bitanecik kızım vare onu da kız olmasını çok isteyerek yapmıştım çok diledim allahtan yani..
rabbim herkezin gönlüne göre versin..aslında cinsiyet de önemli değil burda bi çoğumuz hamile kalmak sağlıklı çocuk doğurmak için öabalıyoruz e herkezin de gönlünde az veya çok bi cinsiyet tercihi oluyo..
bunlar sadece bi yaklaşım rabbim herkezim kaderine gönlündekini yazmış olur inşallah
canım ama fındık asidik
günaydın kızlar..
ezel internette keçiboynuzunun yüksek oranda kalsiyum içerdiği yazıyor..onun dışında çinko bakımından zenginmiş..biliyorsun kalsiyum kız diyetinde var..bence çinko hapı ve e vitamini yeterli..bide ilişkiden 1 hafta önce karbonatlı su içirebilirsek ebharın dediği gibi yeterli olmaz mı??
ben bu keçiboynuzundan çekiniyorum..A vitaminide var içinde..bildiğim kadarıyla A vit. de yok erkek diyetinde..:44: