bebek cinsiyet belirleme..

yaaa.bazı doktorlar hiç umursamıyo böyle şeyleri.baçılarına kalsa böyle bişey hiç yok bile.(
bu işi iyi bilen biri gerek dimi.ee sen yine o doktara gitsene ozaman.

cnm malesef o doktor artık istanbulda değil..sanırım marmarise yerleşmiş:))) yaklaşık 6 sene önce yapmıştı bana..yaşlıydı zaten:)şişli etfalde doktorluk yapıyordu..ama özel muayenehaneside vardı..
ama benim şuanki doktorumda çok iyi..onada söylicem..yapar diye tahmin ediyorumm:) :44::44::44::44:[/QUOTE]

ayy ne güzel yaa.ne diycen doktoraa.vajinal duşmu istiyom diycen.valla cahilim.merak ettim.

helenix üçüncüyü ne zaman düşünüyosun canım

helenix üçüncüyü ne zaman düşünüyosun canım

rengin benim koca istemiyo yaa.üç kızdan iki kız iyidir diyo.benim koca oglunun olacagından umudu yok.bende bi ara ondan habersizce yapacagımneden olsa aldır diyemez böylece doğar dyordum.ama artık cesaretim yok.şimdi kız olursa demedigni bırakmaz çünkü.ben istemidiydin nerden çıktı bu hamililek felan diyecek.ama erkek olsa iykide olmuş der o ayrı konu tabi.o istemedikçe artık bende vazgeçtim.oda istemeli.tek korkuu kız olur diye etmiyo.bugün erkek olacak de.hemen ister bi tane daha.

vajina asidik bi yapıya sahiptir.ph sı yüksek oldugunda bakteri mantar olabiliyor.
bu tarz jellerr vajina phsını dengeler yani vajinayı asidik hale getirir.
ayrıca gözden kacırdıgın bişi var onuda kopy yapayımm

Yanetkileri:
Multi-Gyn Actigel optimal bir vajinal asitliğe sahip olduğundan ve sperm alkalin olduğundan, Multi-Gyn Actigel’ in kullanımı sperm aktivitesini azaltabilir. Bu yüzden, eğer gebelik isteniyorsa, direkt olarak ilişkiden önceki ve sonraki saatlerde kullanılmamalıdır.

yanii vajinayı alkali yapmaktan gectim direkt y spermini katleder bu jel

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy ne güzel yaa.ne diycen doktoraa.vajinal duşmu istiyom diycen.valla cahilim.merak ettim.[/QUOTE]

doktora daha önce enfeksiyon geçirdiğimi ve vajinamın ph ının düşük olduğunu söylicem.oda biliyor zaten benim enfeksiyon geçirdiğimi..beni ağlatmıştı resmen lohusayken bu enfeksiyon..berbat bişeydi....
hamilelik öncesi vaginal duş yapmak istiyorum ama internette bunun doktor kontrolünde olması gerektiğini okudum dicem..bakalım yapar diye tahmin ediyorum..birde bu yazdığım solüsyonları sorcam..belki o daha iyi bir solüsyon ismi söyler..ben hamileyken bana kozmetik yüz kremi.vucuduma süreceğim kremleri bile söylüyordu..çok ilgili zaten bu konularda..reddedeceğini zannetmiyorum...zaten vaginal duş mantarıda önleyen bişeymiş...hamilelik öncesi kimse istemez böyle bişey olsun..

preseed daha mantıklı , bunlar kimyasal ama o değil galiba

sen sogan kürünü denee
arkasından bal tarcın çörekotunu denee
bu iki kürlee adet döngün azalır ve yumurtanın catladıgını daha ii anlayabilriisn
bebek düşünmeye başlamadan önce kendini tanıman lazımm
yani yumurtlama zamanındakii kendinde olan degişiklikleri bilmelisinn.

aaaa.hadi yaa..evet oydu.ay neden süresiz banlandı.bilindimi yoksa..

evett kazen tenhada sıkıştırdı beniii ,süresiz banladıı

kız odamı sendin bende topiği açan birisi mutlaka uğrar die düşünüyodum başka nikle 7 24 gözün üzerimizde
sen nerden biliyon benim cok önceki nickimi yaww
sen geleli daha 1 ay oldu.gecmişin sayfalarını tek tek mi okudun sen.

cıkss buda olmaz.

preseed daha mantıklı , bunlar kimyasal ama o değil galiba

diet ve takviye kullancaksan preesed de mantıklı degil.cünkü jein ph sı 7
sen diet ve takviyelerle phnı 8,-8,5 bile yapsan bu jeli kullandıgında ph 7 olur.
jelin içine karbonat ilave edip uygulayabilirsen bu şekilde ph biraz daha artıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy ne güzel yaa.ne diycen doktoraa.vajinal duşmu istiyom diycen.valla cahilim.merak ettim.

doktora daha önce enfeksiyon geçirdiğimi ve vajinamın ph ının düşük olduğunu söylicem.oda biliyor zaten benim enfeksiyon geçirdiğimi..beni ağlatmıştı resmen lohusayken bu enfeksiyon..berbat bişeydi....
hamilelik öncesi vaginal duş yapmak istiyorum ama internette bunun doktor kontrolünde olması gerektiğini okudum dicem..bakalım yapar diye tahmin ediyorum..birde bu yazdığım solüsyonları sorcam..belki o daha iyi bir solüsyon ismi söyler..ben hamileyken bana kozmetik yüz kremi.vucuduma süreceğim kremleri bile söylüyordu..çok ilgili zaten bu konularda..reddedeceğini zannetmiyorum...zaten vaginal duş mantarıda önleyen bişeymiş...hamilelik öncesi kimse istemez böyle bişey olsun..[/QUOTE]

ayy ne güzel yaa.hadi inşallah güzelce senin istidgin gibi yardımcı olur.

yaaa..
kız bunlar o kadar kişiyi nasıl takipediyorlar yaa..valla iyi biliyorlar.gerçi her bölümün bi sorumlusu olyurda.yinede iyler işlerinde.

bizim uygulayacağımız şeyler hep doğal,ama bunlar doğal değil zaten doğaldan şaşmamak lazım

evet hatta bazı sayfaları nerdeyse ezberledim halada okuyorum kız ben üye olmadan önce bi deftere kimler ne yapmış onları bile not aldım bazan tekrar soruyorum onu acaba atladığım bişey varmı die soruyorum biliyorum bazan sinir oluyolar, kızlar kızmayın bana ya hakkınızı helal edin sizi kızdırmak için sormuyorum senin verdiğin bilgiler toplu gelenler sadece dikkatli okunursa geçmiş hepsi tecrübe sonucu oluşan bilgiler ve dualar bile ara sayfalarda var

yaaa..
kız bunlar o kadar kişiyi nasıl takipediyorlar yaa..valla iyi biliyorlar.gerçi her bölümün bi sorumlusu olyurda.yinede iyler işlerinde.

yok cnm takip etmek gibi degil,aynı ip noya sahip nickelrr belli oluyorrdur ordan anlıyorlar
ben ozaman iki nicki aynı gün ip noyu degiştirmedenn acıyordumm.diger nicke evimin resimelrini koymuştum bazı arkadaşlar merak etmişlerdii.o dönem yakalandım yani:)

gızzz sende bana sinir oluyormuydunn ezel gibii

ebhaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr hoşgeldinn inan dundenberi moralık çok bozuldu topiği açasım yoktu haksızlık var dıye ortada ama buğun açtım 36 sayfa geçmiş görünce dedim tmm bu işte bişe var bide baktım eloşun tahtına eboş geçmiş haskenayıda görürsem daha çok sevinecem kız bağımlılık yaptınız bea

evet ebhar bunlar zaten vaginanın ph ını dengelemek için kullanılan jeller..aynı fitiller gibi..ek takviye olarak kullanılıyor..ilişki öncesine derken bebeğe karar vermeden önce bunu uyguluyorsun..ph dengeleniyor ...bi neyi tedevi amaçlı....neyse bunuda sorcam zaten doktora...
bu arada ebhar vagina ph ı nasıl ölçülüyor? vaginadan sıvı alıp üzerinemi sürüyoruz:)

evet elara ben karbonatı ve yumurtayı yapsammı acaba die kararsızım karbonatı yapanlar olmuş ama genelde diet yapmayan arkadaşlar yumurtayı sanırım bi boncuk yapmıştı oda hamile kalamamıştı matematik o kadar yumurta yapın dedi ama neler uyguladı tam sölememiş bi diet ve yumurta takibini biliyoruz sen düşünüyomusun vajinal duşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…