bebek cinsiyet belirleme..

kakule bak korkulacak bi kadın daha buldum adam kusuyo dio hala içirmenin yollarını arıyo:KK1:
:KK1:
bende olsam aynını yapardım.biz bu kadarsıkıntı cekerken adamlarr keyif yapamazzz.onlarında bişilere katlanmaları lazımm

alıntıııı

anacim bizimki de ne keciboynuzu pekmezini yiyor ne iciyor kurunu (cok aciydi hakliydi) ben de tozunu buldum. Onu da caktirmadan yediriyorum. her aksam yemekten sonra 1 fincan Turk kahvesi icer. ben de 1 kasik kahve 1 kasik keciboynuzu tozunu beraber pisiriyorum. kahve aciya icinde cakmiyor. tost yaparken boyle kasarin arasina ekip ketcap dokunbce ustune onu da cakmiyor. yalniz gecen kahveye 2 kasik koymustum. bunun telvesi cok olmus dedi icmedi:)
:KK1::KK1:

günaydın canımmmm
nasılsın Ebhar :KK1:
benim takvimi değiştirebilirmisin canım ?
iyiyim sagol umut.
http://lt2f.lilypie.com/giwQp2.png:1::1:

haklısın yaaa adamın başında duruyorum cellat gibi iç iç diye kızıyor bana başımda durma kolay bişeymi bunu içmek sanıyorsun diyor bana haklı adam bende karbonatalı suyu şçerken öyle oluyorum zorlamaya gerek yok az az da içse faydası olur dimi ama içine limon sıksam bu keçiboynuzu kürünün kürü bozarmı acaba
ebhar ne dersin keçiboynuzu kürüne limon sıkılır mı vallah keçiboynuzlarını bile saka su ile kaynatıyorum :KK1:
limonun bişi yapacagını sanmıyorum.ama sen yinede karıştırma bişi.
dediigm gibi 1 çay bardagı içsinn gece yatmadan öncee
artık onada içmem dersee alırsın terligi elinee:KK1:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy yazık adama üzüldüm yaa
sen sabah verme eşine.gece yatmadan ver,hem fiki fikiyede birebir :KK1:
1 su bardagı vermen şart degil ayrıca.1 çay bardagı versen yeterli.hiç yoktan iyidir.
cokta bunaltma adamı hepten tiksinir bidaha azına bişi koymaz.
keçiboynuzu tozu yada pekmezi kürü kadar etkili degil.
adam hiç birini tüketmek istemiyorsa ozaman size yazdıgım takviyeelerden ver eşine.

üzülme üzülme müstahak ona sen biliyorsun konuyu :78: işte o konuda yalvarıyorum ona böyle böyle olmuyor bişeyler yap diyorum kış şimdi yaz gelince düzelir diyor adam yaaa :84: içsin kürüde o düzelsin biraz aklı başına gelsin sıpanın

üzülme üzülme müstahak ona sen biliyorsun konuyu :78: işte o konuda yalvarıyorum ona böyle böyle olmuyor bişeyler yap diyorum kış şimdi yaz gelince düzelir diyor adam yaaa :84: içsin kürüde o düzelsin biraz aklı başına gelsin sıpanın

he senin niyetin başkaa,cocuk bahanee,kür şahane diyon yaniii:KK1:

Sağol Ebhar
yazında çok anlamlı olmuş :KK1:
ben tickeri oluşturuyorum en sona geldiğimde şifre falan istiyodu seni yormak istemedim ama yapamadım

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Ebhar benim adam takviyelerden sadece e vitamini ve çinkoyu kullanıyor folik asit ve b vitamini zorla içirirsem içiyor ama arada bir diğer bahsettiğin takviyeler var ya onlardan hiç almadım ben bir kaç tane isim yazmıştın bunlardan birini kullansın demiştin ya onlardan işte alayım mı onlardan da
stevia siparişi verdim dün yarın elimde olur inşaAllah limonata yapıcam bol bol Allahın izniyle nisana kadar sıkı tutcam ipleri nisanda inşaAllah herşey denk gelir

siteden bir arkadaş özel mesaj atmış doktor kontrolünde tek ilişkiye yumurtlama günü hamiş kalmış bioritmine baktım tam erkek gününde olmuş ilişki bebeğin cinsiyeti belli olunca burdan yazarım sizede

ebhar benim adam takviyelerden sadece e vitamini ve çinkoyu kullanıyor folik asit ve b vitamini zorla içirirsem içiyor ama arada bir diğer bahsettiğin takviyeler var ya onlardan hiç almadım ben bir kaç tane isim yazmıştın bunlardan birini kullansın demiştin ya onlardan işte alayım mı onlardan da
stevia siparişi verdim dün yarın elimde olur inşaallah limonata yapıcam bol bol allahın izniyle nisana kadar sıkı tutcam ipleri nisanda inşaallah herşey denk gelir
çinkoyu ve e vitaminini bide kürü içerse başka bişiye gerek yok bence
ilişkiden 1 hafta öncede eşine karbonat içirr.onunda alkali olması lazım.

gunaydın kızlar nasılsınız

annemler bende oyuzden cok duramayacam

rengın cnm sanada cevap yazamadım kusura bakma annemlerı yolcu

edeyım yazacam cnm

tamam o kolay karbonatlı suyun içine limon sıkarsam içer onu
ayy çok umutluyumm inşaAllah nisanda tuttururuz

OLUR İNŞALLAHH
SEN İNSANI GAZA GETİRİYORSUN CNM.MAŞALLAHH GAYET İSTİKRARLI GİDİYORSUNN.aLLAH EMEKLERİNİ BOŞA CIKARMASIN İNŞALLAHH
BENDE NİSANDA TAM ANLAMIYLA BAŞLICAM.

OLUR İNŞALLAHH
SEN İNSANI GAZA GETİRİYORSUN CNM.MAŞALLAHH GAYET İSTİKRARLI GİDİYORSUNN.aLLAH EMEKLERİNİ BOŞA CIKARMASIN İNŞALLAHH
BENDE NİSANDA TAM ANLAMIYLA BAŞLICAM.

Dieti yapıyoruz Allahın izniyle ama sonunda tutmayınca çok üzülüyorum ekimdede böyle denk gelmişti tutmamıştı ama doktor kontrolünde olacak Allahın izniyle yumurtayı yakalicam
Rabbim hepimize gönlündekini nasip etsin hepimizin istediği gibi olsun herşey :KK16:

X