- 28 Ağustos 2008
- 133
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.461
günaydınn kızlarrr
kızım uyurken bakıyım dedimm
kız tok karnına içirirsem bu sefer içinde ne var ne yok çıkarır adam ondan korkuyorum
alıntıııı
anacim bizimki de ne keciboynuzu pekmezini yiyor ne iciyor kurunu (cok aciydi hakliydi) ben de tozunu buldum. Onu da caktirmadan yediriyorum. her aksam yemekten sonra 1 fincan Turk kahvesi icer. ben de 1 kasik kahve 1 kasik keciboynuzu tozunu beraber pisiriyorum. kahve aciya icinde cakmiyor. tost yaparken boyle kasarin arasina ekip ketcap dokunbce ustune onu da cakmiyor. yalniz gecen kahveye 2 kasik koymustum. bunun telvesi cok olmus dedi icmedi:)
kız tok karnına içirirsem bu sefer içinde ne var ne yok çıkarır adam ondan korkuyorum
günaydınn kızlarrr
günaydınn kızlarrr
günaydın güzel hanımlar baktım toplanmışsınız yine ben giremiyorum bir zamandır ama aklım sizlerle iş güç zamanım olmuyor
sizleri çok öpüyorum ve iyi günler diliyorum
günaydınn kızlarrr
hoşgeldiniiiizzzzzzzzzzz
az az ver canım tiksindirme sende şöle kahvaltıyı yapsın 10 dakika sonra yarım çay bardağı ver yeter bence alışırsa bakarsın artırırsın bence aç karna olduğu için kusmuştur kendimden biliyorum bi dene bence çok istiyosun madem yanına bi poşet al ben çocuklara öle yapıyorum bazan midelerini bozuyolar elimde poşet bekliyorum
günaydın güzel hanımlar baktım toplanmışsınız yine ben giremiyorum bir zamandır ama aklım sizlerle iş güç zamanım olmuyor
sizleri çok öpüyorum ve iyi günler diliyorum
günaydın ezel üzüldüm sabahki kür olayına neyse canım çok genç yaşınız kür çok da bişi değiştirmez bence
apırsada köpürsede içiricem ben adama o kürü ama değişik yöntemler arayışı içerisindeyim
apırsada köpürsede içiricem ben adama o kürü ama değişik yöntemler arayışı içerisindeyim
kızlar benim hemen çıkmam lazım geç kaldım zaten size bakıcam diye
işimden olmayım şimdi
gelirim ben gene ara ara öptüm hepinizi
Alışkın olduğumuzu yazalım ozaman şekerim hemen dikkatimi çektin valla dedim bu kesin o birden geldi herşeye yorum yapıyo sanki tanıdık gibi nasıda olaya daldı hemen falan diyodum anladımki sensinnnnn sevindim kadın milleti cin valla yaa uğraşmaya gelmez
haskenanın banı öglen 2:30 gibi acılıyorrElara yok haskena yok gece boş geçti kızlar geçmiş olmıycak size tükkanı erken kapadık hepinizi öptümmmm
ayy yazık adama üzüldüm yaagünaydın kızlaaarrrr nasılsınız bugüünnn yaaa ben bu sabah aç karnına eşim keçiboynuzu kürü içirmeye kalktım adam gözümün önünde kustu vallah bir sinirlendi bu şey aç karnına içilirmiiiiiii iğrenç tadı vaarrrr ya ne yapsam acaba böyle içmicek eminim meyve suyuna katıncada beter bişey oluyor oofff
rengin regli olunca söle sanada cetvel yapayımbende iyiyim canım adetimi bekliyorum hani yumurta çatladıktan sonra 14 gündü ya onu takip ediyorum bu gün olacam sanırım karnında adet ağrısı var sanırım bugün 15 gün