bebek cinsiyet belirleme..

günaydın aaa ilk ben mi açtım burayı:KK1:

günaydın ezel kakule umut nasılsınız kızlar

günaydın kızlaaarrrr nasılsınız bugüünnn yaaa ben bu sabah aç karnına eşim keçiboynuzu kürü içirmeye kalktım adam gözümün önünde kustu vallah bir sinirlendi bu şey aç karnına içilirmiiiiiii iğrenç tadı vaarrrr ya ne yapsam acaba böyle içmicek eminim meyve suyuna katıncada beter bişey oluyor oofff

Günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız

günaydın canım hoşgeldin

günaydın kızlaaarrrr nasılsınız bugüünnn yaaa ben bu sabah aç karnına eşim keçiboynuzu kürü içirmeye kalktım adam gözümün önünde kustu vallah bir sinirlendi bu şey aç karnına içilirmiiiiiii iğrenç tadı vaarrrr ya ne yapsam acaba böyle içmicek eminim meyve suyuna katıncada beter bişey oluyor oofff

ezelcim günaydın
yaaa kötü olmuş senin herif bidaha içmez onu.yaa pekmezini içirsen yada tozu varmış onu denesen

hadi ya yazık canım eşine ya pekmezini ver sende zorlama adamı diycem ikiniz çok küçüksünüz çocuksunuz siz ya

ezelcim günaydın
yaaa kötü olmuş senin herif bidaha içmez onu.yaa pekmezini içirsen yada tozu varmış onu denesen

hadi ya yazık canım eşine ya pekmezini ver sende zorlama adamı diycem ikiniz çok küçüksünüz çocuksunuz siz ya

pekmez yiyor zzaten her sabah kahvaltıdan önce bir şeker kaşığı onuda zorla yiyor zaten tozunu iiiçççç yemez ağzına koymaz :KK50:

günaydın canım
ben artık bi nevi hamile kalmaya çalışıyorum canım her ay o denk gelecek bu denk gelecek bak nerdeyse 1 yıl oldu olmuyor
dün akşam zaten dr 'a gitmek için izin alıyorum zorla trafikten bi türlü gidemedim :KK1:
bilmiyorum canım ya bu ay acaba hemen gitmek iyimi yoksa 1 ay ara versemmi diye düşünmedim değil:97:

bence de bu ay şöyle bu ay böyle demiycem.anladımki hemen olmuyo napalım çalışma çalışma çalışma.
sen neden kararsızsın canım git doktora takipte olman daha iyi bence

günaydın canım
ben artık bi nevi hamile kalmaya çalışıyorum canım her ay o denk gelecek bu denk gelecek bak nerdeyse 1 yıl oldu olmuyor
dün akşam zaten dr 'a gitmek için izin alıyorum zorla trafikten bi türlü gidemedim :KK1:
bilmiyorum canım ya bu ay acaba hemen gitmek iyimi yoksa 1 ay ara versemmi diye düşünmedim değil:97:

ya evet canım çok uğraştın sende kendin takip et bence kendini bu ay aslında biraz dinlesen farkedersin gibi geliyo bana

pekmez yiyor zzaten her sabah kahvaltıdan önce bir şeker kaşığı onuda zorla yiyor zaten tozunu iiiçççç yemez ağzına koymaz :KK50:

ee pekmesini yiyomuş şekerim bide adama eziyet etme kür yapacam diye.bide bu forumda okumuştum tozunu kocasına içiremiyormuş biri kahvesinin içine koyuyormuş hiç farketmeden içiyo diyo:KK1:biz kadınlardan korkulur kız:KK47:

ezel bence yeter o ona canım her sabah yiyosa çok zorlama pekmezide etkili sende uzun zamandır dikkat ediyosun zaten tam yapmasan bile uzun vadede yaptığın için yeterli bence diet ve takviyeler

ee pekmesini yiyomuş şekerim bide adama eziyet etme kür yapacam diye.bide bu forumda okumuştum tozunu kocasına içiremiyormuş biri kahvesinin içine koyuyormuş hiç farketmeden içiyo diyo:KK1:biz kadınlardan korkulur kız:KK47:

kürü çok etkiliymiş onun için nisana kadar dopinkliyim adamı dedim ama bir çare olması lazım içine katabileceğim güzel bişeyler bulmam lazım yaaaaa

valla kakule korkulur ha bu kadın milletinden adam nasıl farketmiyomuş ya hayret

kürü çok etkiliymiş onun için nisana kadar dopinkliyim adamı dedim ama bir çare olması lazım içine katabileceğim güzel bişeyler bulmam lazım yaaaaa

kakule bak korkulacak bi kadın daha buldum adam kusuyo dio hala içirmenin yollarını arıyo:KK1:

bence çok istiyosan aç değilde ezel tok karna ver bende aç karna çok tiksinirim böle şeylerden

günaydın canım

canım günaydın sıkma canını bu kadar olacak bebeiş merak etme ama doktor kontrolüne mutlaka git canım zararı olmaz öptüm

alıntıııı

anacim bizimki de ne keciboynuzu pekmezini yiyor ne iciyor kurunu (cok aciydi hakliydi) ben de tozunu buldum. Onu da caktirmadan yediriyorum. her aksam yemekten sonra 1 fincan Turk kahvesi icer. ben de 1 kasik kahve 1 kasik keciboynuzu tozunu beraber pisiriyorum. kahve aciya icinde cakmiyor. tost yaparken boyle kasarin arasina ekip ketcap dokunbce ustune onu da cakmiyor. yalniz gecen kahveye 2 kasik koymustum. bunun telvesi cok olmus dedi icmedi:)

X