bebek cinsiyet belirleme..

hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz

gösterseydin resmimi kızlarınaa.işte bu o teyzeniz diyee

Allah kabul etsinn

valla bak aklıma hiç gelmedi hemen çağırdım büyük kızı gel elara ablana bak die ama banlandığın için göremedi resmini bikaçgün bekle elara ablan cezalı dedim bekliyoz sonra beraber bakcaz kızımla

teşekkürler canım. birde köpürürse hamilelikmi var demektir? kusura bakma uzun zamandır girmiyordum

canım teşekkür ederim niyetim kötü değildi niye alındınki ben tabloya yorum yaptım sana değil tatlım

canım teşekkür ederim niyetim kötü değildi niye alındınki ben tabloya yorum yaptım sana değil tatlım

selam arkadaşlar bu karbonatla yaptığınız testi nasıl yapıyorsunuz benimde günüm geçti bilen varsa yazarsa sevinirim

canım senin günün geçmiş ben farketmemişim çatlatma iğnesi falan olmadıysan dene ben adetten üç gün falan önce yapmıştım çıkmıştı senin kesin çıkar

ehbar ne beee.nickimi dogru yazınn

Alışkın olduğumuzu yazalım ozaman şekerim hemen dikkatimi çektin valla dedim bu kesin o birden geldi herşeye yorum yapıyo sanki tanıdık gibi nasıda olaya daldı hemen falan diyodum anladımki sensinnnnn sevindim kadın milleti cin valla yaa uğraşmaya gelmez

umut bugün adetinin kaçıncı günü takibe gidiyomusun bu ay bioritim denk geliyomu canım

günaydın canım
ben artık bi nevi hamile kalmaya çalışıyorum canım her ay o denk gelecek bu denk gelecek bak nerdeyse 1 yıl oldu olmuyor
dün akşam zaten dr 'a gitmek için izin alıyorum zorla trafikten bi türlü gidemedim
bilmiyorum canım ya bu ay acaba hemen gitmek iyimi yoksa 1 ay ara versemmi diye düşünmedim değil:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…