bebek cinsiyet belirleme..

ıns canım bılıyorum en az benım kadar ıstedıgını senınde ben de cok ısterım ama ben emın olaıyorum yanı neden hıc erkek dıye hıssedemıyorum bılmıyorum rabbım buyuk ben aylarca elımden gelenı yapmaya calıstım elbette eksık yanlarımda cok oldu ama artık keske demem cunku takvıyelerım eksık olsada dualarım tamdı gecem gunduzum duayla gectı nca duadan sonra bır kızım daha olursa rabbıme sukur etmekten baska yapıcak neyım varkı.umarım gonlunuzden gecenler gercek olur ve ıns vaktı zamanı geldı dedıgınız anda cok beklemeden sızde gonullerınızdekıne hemen hamıle kalırsınız

amin inşallahh cnm
önce sana sonra bizee nasip olur inşallahh bi ogluş

BONCUK CANIM SENİ ÇOK MERAK Ediyorum
umarım daha iyisindir

cnm tsk ederım ıyıyım cok sukur
bende senı merak edıp yazmıstım gecenlerde sıkgelemıyorsun sanırım doguma az kaldı dgılmı ıns sag saglım kucagına aldıgında bızlerede guzel bır resım ıle mutlu edersın.ne guzel yaa cok mutluyum sızler adına
nısankadar dogum yabmıs rabbım tamamına erdırsın ıns mutluluklarını cok sevındım ıns darısı senın ve dıger sıradakı arkadaslarıma

sorma canım karnım burnumda tadilat işine girdim
şimdi daha sık giriyorum
evt az kaldıkça heyecanım artıyor Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın çok güzel
hepiniz için dua ediyorum

amin inşallahh cnm
önce sana sonra bizee nasip olur inşallahh bi ogluş
amin cnm inş
sorma canım karnım burnumda tadilat işine girdim
şimdi daha sık giriyorum
evt az kaldıkça heyecanım artıyor Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın çok güzel
hepiniz için dua ediyorum

ıı olmana sevındım sağolasın duaların ıcın

gösterseydin resmimi kızlarınaa.işte bu o teyzeniz diyee

kızlar namaza gidiyorum sonra görüşürüz boncuk canım artık uğra sık sık özletme kendini

Allah kabul etsinn

o zaman mutlucum gülenyüzün çıktığı ikinci akşam desek daha doğru olur.zaten teravette demişti.gülen yüzün çıktığı ikinci gün olur yumurtlama demişti...

kızlar alıntı yapmadım uzamasın diye,

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve gönlümüzdeki gibi sağlıklı bebişler versin.

kan testi yaptıramadım bugün ama farklı bir durum yok, baş dönmesi oldu bugün işteyken biraz.
birde doktorum gebelik olursa 1 hafta sonrasında göreyim demişti. şu 7 haftalık usg için bekleyip gideyim diyorum, 5 haftalık gidersem olmuyor değilmi kesedeki konumuna göre yorum.

birde eşim nasıl panik sürekli soruyor hastalandın mı, birşey yok demi diye:)) zor ikna etmiştim ama aslında oda çok istiyormuş,
birde benim erkek istediğimi bildiği için mi bilmem , kız olursa üzülmeyeyim diye belki kız istediğini söylüyor.:)

bakalım hayırlısı ama çok merak ediyorum, bir an önce öğrenmek istiyorum,

selam arkadaşlar bu karbonatla yaptığınız testi nasıl yapıyorsunuz benimde günüm geçti bilen varsa yazarsa sevinirim

canım idrarın üzerine biraz karbonat döküyosun miktarı önemli değil köpürecekse 1 tatlı kaşığında da köpürüyor.

benim beklenen adet gününde köpürmüştü, ama 4 gün öncesinde birşey olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…