- 6 Şubat 2010
- 12.626
- 19
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.381
kız valla bende bilmiyom ama acabamı diyorum
28 ınde gıdıcem cnm bı aksılık olmazsa ınsinşallah cnm.bende cok merak ediyorum yaa
kacında gitcen doktoraa
bu arada dogalgaz geldimii
umarım cnm .vallahı ıyıyım dıycem artık ıyı olmak ıcın cok sukur :)[QUOTEinş.. seninde güzel çıkıcak herşey güzel olucak bu günler geçicek kusmaların nasıl oldu biraz daha iyidir umarım...
:44::44::44:
off meraktan çatlıcam acaba hamıleyım normal testlerde çıkmıyoya sınır oluyorumm
ohaaa hala mı acaba diyonn
saf osman 4
kız valla zaten takviyeden şüphelendim hatta sparişi kardeşime verdirdim biri geldi takviyeleri soruyo ya dedim şüphelendim oda diyoki kesin elaradır dedi valla bacım bile anladı kız bende anladım hatta bernile emin olmak için msj attım
hu hu ben geldim
ebharcım hoşgeldin canım
boncuk gözün aydın cnm.iyi ısınıyormu evinn.yeni bina zor ısınır derlerr
gerci yalıtımı filan iyiysee güzel ısınırr
yanında annen filan varmı?sen yalnızmı kalıyorsun artık evde
hoşbuldum sagol cnm
ama bundada herann gümleyebiliriimm
ben anladım zaten bernile attıgın mesajı
kardeşin de mi bilyor beni yawwslm sölee
cnm 40 ta yanıyor suanda oyle aman aman sıcak degıl ama guzel ben zaten oyle cok sıcagı sevmıyorum ama seneye daha cok ısınır dıye dusunuyorum dedıgın gıbı yenı bına hayırlısı artık bu sıcaklık bana gore guzel en azından evın ıcınde kazakla oturmuyorum .yanlız kalmıyorum cnm hergun annemler yada ablamlar gelıyor aksam esım gelınce onlar gıdıyor.ben hıc oturmuyorumkı suanda bıle yattıgım yerden yazıyorum artık kalcalarım agrıyor yatmaktan :)))))
senın bengu ve berradan haberın varmı onlarımerak ettım sımdıde
bırde qwertı ıns ıyıdır oda bebegıde
bu arada ıyıkı varsın ya:)
cnm 40 ta yanıyor suanda oyle aman aman sıcak degıl ama guzel ben zaten oyle cok sıcagı sevmıyorum ama seneye daha cok ısınır dıye dusunuyorum dedıgın gıbı yenı bına hayırlısı artık bu sıcaklık bana gore guzel en azından evın ıcınde kazakla oturmuyorum .yanlız kalmıyorum cnm hergun annemler yada ablamlar gelıyor aksam esım gelınce onlar gıdıyor.ben hıc oturmuyorumkı suanda bıle yattıgım yerden yazıyorum artık kalcalarım agrıyor yatmaktan :)))))
senın bengu ve berradan haberın varmı onlarımerak ettım sımdıde
bırde qwertı ıns ıyıdır oda bebegıde
bu arada ıyıkı varsın ya:)
28 ınde gıdıcem cnm bı aksılık olmazsa ıns
evet cok sukur 3 hafta oluyor dogal gelelı vallahı ozlemısım rabbım kımseyı sogukta bırakmasın abınınde az kalmıs sanırım aynı zamanlarda ogrenıcez
umarım cnm .vallahı ıyıyım dıycem artık ıyı olmak ıcın cok sukur :)
cnm senı cok ıyı anlıyorum ama ne yazıkkı bekelemekten baska care yok once merak edıoz hamılemıyım dıgılmıyım sonra baslıyorsun cınsıyet ıcın sonrada bırsey olunca acaba saglıklımı dıye hayat hep meraktan ıbaret ıns hep meraklarımız guzel seylerle sonuclanır
canım ya ehbar enkazı oldum boncuk geldi konuşamadım die kızdım kendime inşallah daha iyisindir canım
canım ya ehbar enkazı oldum boncuk geldi konuşamadım die kızdım kendime inşallah daha iyisindir canım
kızlar namaza gidiyorum sonra görüşürüz boncuk canım artık uğra sık sık özletme kendini
ehbar ne beee.nickimi dogru yazınn
Ebhar duygular karsılıklı cnm sagol
anladım ıns dedgın gıbı kendıde bebegıde ıyıdır berranın ve bengunun .
ben kızımdada kotuydum cok kusardım sonra 10 gun serum yemıstım ve kusmalarım bıtmıstı bundada 10 gun serum yedım ama hala devam edyor.sımdıde bebeklere kullanılan emdur fıtıl kullanıyorum sabahları bırtane gnde 2 3 kere cıkarıyorum ve bu benım ıcın cok ıyı bır gelısme cunku ben sabah bıtr baslıyordum gece yarılarına kadar.bacagı ıcın ıse sanırım tabı ıns oyledır yel bagım ıse yarıyor gıbı evet agrılarım cok oluyor yıne ama agrı kesıcı bu sefer ıse yarıyor yaklasık 3 4 gundur hıc ıgne yemedım umarım bırdahada yemem .
kız sen de çok aradın mı o niki ebrar neyıne yetmıyodu