bebek cinsiyet belirleme..

kızlar alıntı yapmadım uzamasın diye,

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve gönlümüzdeki gibi sağlıklı bebişler versin.

kan testi yaptıramadım bugün ama farklı bir durum yok, baş dönmesi oldu bugün işteyken biraz.
birde doktorum gebelik olursa 1 hafta sonrasında göreyim demişti. şu 7 haftalık usg için bekleyip gideyim diyorum, 5 haftalık gidersem olmuyor değilmi kesedeki konumuna göre yorum.

birde eşim nasıl panik sürekli soruyor hastalandın mı, birşey yok demi diye:)) zor ikna etmiştim ama aslında oda çok istiyormuş,
birde benim erkek istediğimi bildiği için mi bilmem , kız olursa üzülmeyeyim diye belki kız istediğini söylüyor.:)

bakalım hayırlısı ama çok merak ediyorum, bir an önce öğrenmek istiyorum,

hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz

:KK1: gösterseydin resmimi kızlarınaa.işte bu o teyzeniz diyee:KK6:

Allah kabul etsinn

valla bak aklıma hiç gelmedi hemen çağırdım büyük kızı gel elara ablana bak die ama banlandığın için göremedi resmini bikaçgün bekle elara ablan cezalı dedim bekliyoz sonra beraber bakcaz kızımla:KK34:

canım idrarın üzerine biraz karbonat döküyosun miktarı önemli değil köpürecekse 1 tatlı kaşığında da köpürüyor.

benim beklenen adet gününde köpürmüştü, ama 4 gün öncesinde birşey olmamıştı

teşekkürler canım. birde köpürürse hamilelikmi var demektir? kusura bakma uzun zamandır girmiyordum

Ben sadece yardımcı olmak istemiştim, elimde bir tablo var, belki birinin işine yarar dedim, paylaştım, teşekkür yerine böyle yazılar okudum çok üzüldüm, sitede yeniyim ve resmi yükleyinceye kadar canım çıkmıştı. Neyse, önemli değil.

canım teşekkür ederim niyetim kötü değildi niye alındınki ben tabloya yorum yaptım sana değil tatlım

Ben sadece yardımcı olmak istemiştim, elimde bir tablo var, belki birinin işine yarar dedim, paylaştım, teşekkür yerine böyle yazılar okudum çok üzüldüm, sitede yeniyim ve resmi yükleyinceye kadar canım çıkmıştı. Neyse, önemli değil.

canım teşekkür ederim niyetim kötü değildi niye alındınki ben tabloya yorum yaptım sana değil tatlım

selam arkadaşlar bu karbonatla yaptığınız testi nasıl yapıyorsunuz benimde günüm geçti bilen varsa yazarsa sevinirim:KK1:

canım senin günün geçmiş ben farketmemişim çatlatma iğnesi falan olmadıysan dene ben adetten üç gün falan önce yapmıştım çıkmıştı senin kesin çıkar

ehbar ne beee.nickimi dogru yazınn:63:

Alışkın olduğumuzu yazalım ozaman şekerim hemen dikkatimi çektin valla dedim bu kesin o birden geldi herşeye yorum yapıyo sanki tanıdık gibi nasıda olaya daldı hemen falan diyodum anladımki sensinnnnn sevindim kadın milleti cin valla yaa uğraşmaya gelmez :KK9::KK9::KK9:

umut bugün adetinin kaçıncı günü takibe gidiyomusun bu ay bioritim denk geliyomu canım

günaydın canım
ben artık bi nevi hamile kalmaya çalışıyorum canım her ay o denk gelecek bu denk gelecek bak nerdeyse 1 yıl oldu olmuyor
dün akşam zaten dr 'a gitmek için izin alıyorum zorla trafikten bi türlü gidemedim :KK1:
bilmiyorum canım ya bu ay acaba hemen gitmek iyimi yoksa 1 ay ara versemmi diye düşünmedim değil:97:

X