bebek cinsiyet belirleme..

inşallah cnm.bende cok merak ediyorum yaa
kacında gitcen doktoraa
bu arada dogalgaz geldimii
28 ınde gıdıcem cnm bı aksılık olmazsa ıns
evet cok sukur 3 hafta oluyor dogal gelelı vallahı ozlemısım rabbım kımseyı sogukta bırakmasın abınınde az kalmıs sanırım aynı zamanlarda ogrenıcez

[QUOTEinş.. seninde güzel çıkıcak herşey güzel olucak bu günler geçicek kusmaların nasıl oldu biraz daha iyidir umarım...
umarım cnm .vallahı ıyıyım dıycem artık ıyı olmak ıcın cok sukur :)

:KK61::KK61::44::44::44:

off meraktan çatlıcam acaba hamıleyım normal testlerde çıkmıyoya sınır oluyorumm

cnm senı cok ıyı anlıyorum ama ne yazıkkı bekelemekten baska care yok once merak edıoz hamılemıyım dıgılmıyım sonra baslıyorsun cınsıyet ıcın sonrada bırsey olunca acaba saglıklımı dıye hayat hep meraktan ıbaret ıns hep meraklarımız guzel seylerle sonuclanır

boncuk gözün aydın cnm.iyi ısınıyormu evinn.yeni bina zor ısınır derlerr
gerci yalıtımı filan iyiysee güzel ısınırr
yanında annen filan varmı?sen yalnızmı kalıyorsun artık evde

ohaaa hala mı acaba diyonn:KK1:
saf osman 4

kız valla zaten takviyeden şüphelendim hatta sparişi kardeşime verdirdim biri geldi takviyeleri soruyo ya dedim şüphelendim oda diyoki kesin elaradır dedi valla bacım bile anladı kız bende anladım hatta bernile emin olmak için msj attım :KK1:

kız valla zaten takviyeden şüphelendim hatta sparişi kardeşime verdirdim biri geldi takviyeleri soruyo ya dedim şüphelendim oda diyoki kesin elaradır dedi valla bacım bile anladı kız bende anladım hatta bernile emin olmak için msj attım :KK1:

:KK1: ben anladım zaten bernile attıgın mesajı
kardeşin de mi bilyor beni yaww:KK37: slm sölee:KK3:

boncuk gözün aydın cnm.iyi ısınıyormu evinn.yeni bina zor ısınır derlerr
gerci yalıtımı filan iyiysee güzel ısınırr
yanında annen filan varmı?sen yalnızmı kalıyorsun artık evde

cnm 40 ta yanıyor suanda oyle aman aman sıcak degıl ama guzel ben zaten oyle cok sıcagı sevmıyorum ama seneye daha cok ısınır dıye dusunuyorum dedıgın gıbı yenı bına hayırlısı artık bu sıcaklık bana gore guzel en azından evın ıcınde kazakla oturmuyorum .yanlız kalmıyorum cnm hergun annemler yada ablamlar gelıyor aksam esım gelınce onlar gıdıyor.ben hıc oturmuyorumkı suanda bıle yattıgım yerden yazıyorum artık kalcalarım agrıyor yatmaktan :)))))
senın bengu ve berradan haberın varmı onlarımerak ettım sımdıde
bırde qwertı ıns ıyıdır oda bebegıde
bu arada ıyıkı varsın ya:)

:KK1: ben anladım zaten bernile attıgın mesajı
kardeşin de mi bilyor beni yaww:KK37: slm sölee:KK3:

he valla elara buraya geldi ya senin ilk sayfada yaptığın grafiği gösterdim vay be dio ne kadar uğraşmış bravo dedi kız benim kızlarda biliyo eşimde ortancada biraz önce eşimede biri geldi takviyeleri soruyo die anlatırken sordu anne elara kim die kız aile boyu tanıyolar seni benim büyük kız zaten eeeeeeeee anne elara nasılmış dio beni nette görünce:KK1:

cnm 40 ta yanıyor suanda oyle aman aman sıcak degıl ama guzel ben zaten oyle cok sıcagı sevmıyorum ama seneye daha cok ısınır dıye dusunuyorum dedıgın gıbı yenı bına hayırlısı artık bu sıcaklık bana gore guzel en azından evın ıcınde kazakla oturmuyorum .yanlız kalmıyorum cnm hergun annemler yada ablamlar gelıyor aksam esım gelınce onlar gıdıyor.ben hıc oturmuyorumkı suanda bıle yattıgım yerden yazıyorum artık kalcalarım agrıyor yatmaktan :)))))

cnm sagol sende iyiki varsın.özlemişin senle sohbet etmeyi:)
bende hamileyken devamlı yattım kucagımda laptopla girerdim forumlara.öle böle geciyor günlerr.
berra bizi deli etti resmennn
yarın doktora gitcem usg resmi için dedi.8 haftalıktı ozamann
sonra bidaha ugramadı burayaa.bende anlamadım niye böle yapıyor diyee.yani bunca şey paylaşıldıı insna bi haber verir iyiyim merak etmeyin diye dimi.neyse kendi iyi olsunda biz meraktan catlasakda olur:KK19:
bengününde kesenin etrafında kanama vardı progestan verdi doktoru istirahat etceksin demiş.rapor almıştı en sonn dinleniyordu evde
bayadır oda gelmedii

canım ya ehbar enkazı oldum boncuk geldi konuşamadım die kızdım kendime inşallah daha iyisindir canım

28 ınde gıdıcem cnm bı aksılık olmazsa ıns
evet cok sukur 3 hafta oluyor dogal gelelı vallahı ozlemısım rabbım kımseyı sogukta bırakmasın abınınde az kalmıs sanırım aynı zamanlarda ogrenıcez

umarım cnm .vallahı ıyıyım dıycem artık ıyı olmak ıcın cok sukur :)

cnm senı cok ıyı anlıyorum ama ne yazıkkı bekelemekten baska care yok once merak edıoz hamılemıyım dıgılmıyım sonra baslıyorsun cınsıyet ıcın sonrada bırsey olunca acaba saglıklımı dıye hayat hep meraktan ıbaret ıns hep meraklarımız guzel seylerle sonuclanır

cnm aynen öle vallaa öpüyorumyanaktan

Ebhar duygular karsılıklı cnm sagol
anladım ıns dedgın gıbı kendıde bebegıde ıyıdır berranın ve bengunun .
ben kızımdada kotuydum cok kusardım sonra 10 gun serum yemıstım ve kusmalarım bıtmıstı bundada 10 gun serum yedım ama hala devam edyor.sımdıde bebeklere kullanılan emdur fıtıl kullanıyorum sabahları bırtane gnde 2 3 kere cıkarıyorum ve bu benım ıcın cok ıyı bır gelısme cunku ben sabah bıtr baslıyordum gece yarılarına kadar.bacagı ıcın ıse sanırım tabı ıns oyledır yel bagım ıse yarıyor gıbı evet agrılarım cok oluyor yıne ama agrı kesıcı bu sefer ıse yarıyor yaklasık 3 4 gundur hıc ıgne yemedım umarım bırdahada yemem .

canım ya ehbar enkazı oldum boncuk geldi konuşamadım die kızdım kendime inşallah daha iyisindir canım

kızlar namaza gidiyorum sonra görüşürüz boncuk canım artık uğra sık sık özletme kendini

bende ozluyorum sızlerı gıremedıgım zamanlarda cok merak edıyorum ıns bundan sorna daha sık gelrım soz veremıyorum bır gunum bır gunumu tutmuyor ama sunu cok ıyı bılıyor ve sozunu verıyorumkı ıyı oldugum andan ıtıbaren eskısı hep burda olucagım
Allah kabul etsın cnm namazını

Ebhar duygular karsılıklı cnm sagol
anladım ıns dedgın gıbı kendıde bebegıde ıyıdır berranın ve bengunun .
ben kızımdada kotuydum cok kusardım sonra 10 gun serum yemıstım ve kusmalarım bıtmıstı bundada 10 gun serum yedım ama hala devam edyor.sımdıde bebeklere kullanılan emdur fıtıl kullanıyorum sabahları bırtane gnde 2 3 kere cıkarıyorum ve bu benım ıcın cok ıyı bır gelısme cunku ben sabah bıtr baslıyordum gece yarılarına kadar.bacagı ıcın ıse sanırım tabı ıns oyledır yel bagım ıse yarıyor gıbı evet agrılarım cok oluyor yıne ama agrı kesıcı bu sefer ıse yarıyor yaklasık 3 4 gundur hıc ıgne yemedım umarım bırdahada yemem .

sevindim cnmm daha iyi olmanaaa,inşallah cok daha iyi olcaksınn
boncukk seninki ogluş yaa cidden artıkk ben buna inanıyorumm
momofla aynı şeyelri yaptınız nerdeysee ve o iki koyu cizgi cıkınca denediii
yani seninkinin erkek olmasıda cok büyük olasılıkkk

X