bebek cinsiyet belirleme..

gördün mü elara dan daha iyi bilio ebhar sağol cnmmm

ben bunu yazarken senin ateş grafigine bakarak yazmamıştım
ilk sayfadaki ilişki gününe göre tahmini sölemiştimm 20 .gün yumurtşamışsın diye
sat 22 ocak ilk ilişki günün 10 şubat oldugundan 20.gün olmuş oluyor
ama senin 36 saat gecemden ilk ilişkin olmuştu buda 10 şubat oluyor
eretsi gün 11 şubat yumurtlamışsın buda adetinin 21.günüoluyor
ebhar yalnış yapmaz:KK1:

bugün 4. günüm canım
benimki içmiyo kürü gerçekten yaptım ve içmedi midesi bulanıyormuşşş
cnm sagol ıyıyım bebekte ıyıdır ıns hala oynamıyor ya :)
benım esımde kurunu ıcmedı ama ben hamıle kaldıgım ay hergece ıkı kasık pekmezını verdım gerek zorla gerek kuserek vs belkı hamıle kalmamda onun etkısı buyuktur bılemıycem sende pekmezını dene eeger kuru ıcmıyorsa.ıns sende en kısa zamanda gonlundekını alırsın cnm
canım akıntım var atesım yüksek şuanda yumurtlamanın 11 günündeyım göğüslerımde bıraz şişlik var adet olcakmışım gibi

bunlar dışında belirti yok karbonat testı yaptım köpürmedı

33939a Ovulation Charts

bir uyku sürekli uykumm var
karbonat bendede kopurmedı hamıle olmadıgım ay kopurdu ama ona cok takılma ıns hamılesındır cnm
eloş mazide kaldı ,ben eboşum:KK1:

bu guzel slm nasılsın :KK66:

boncuk canım çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede şifanı bulursun.ben bebegini erkek oldugun düşünüyorum.inşallah tabi.doktorlar bazen ümetlendirmemek için kesinleşmesini bekliyorlar boşuna ümit vermemek için.kız olsaydı bencedirek söylerdi.inşallah sağlıklı sıhatli oglun olur.
ladys aay çok tebrik ederim arkadaşım.çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah..gönlündekini verir inşallah sağlıkla sıhatlee..
hazek canı çok geçmiş olsun eşine.allah şifasını versinn..
friegirl986canım çok evindim sonuçlar temiz çıkmış.artık bundan sonra tadını çıkar bari hamilelgin.üzüldün durdun çünkü.çok evindim gözün aydın..
eceiremnur canım sanada rabbim bi avazda dogumlar nasip etsin.sağlıkla alırsın kucagına inşallah oglunu..
renginn yaa bana öyle bi sıcaklım veriyorsunki.seni hep daha önce yazan gamzecim diye bi arkadaş vardı .seni ona anımsatıp duruyorum.bilmiyorum ama öyle bi his veriyorsun bana.:KK34:
bi aralar asilmavi vardı.oglu olacgını sömeşiti.o hiç girmiyo.bide truf vardı oda yok..bunlardan bi haber varmı.merak ettim..umarım iyilerdir.eskiden çok girerlerdi..

elara ne yaptın işleri.kesin bitmiştir:KK1:..bende giriştim bakalım enimki ne kadar sürecek.hemende edemiyorum ben.malum evde küçük olunca yatır.yedir.off çok zamanımı alıyo bu çucuk.yavaş yavaş başladım.önce çocukların odasından başladım.orası daha uun anca biter:KK1:

saol cnm allah razı olsun

Yok Elaracım o geçmedi ama ona şükrediyorum kalsın ya insanın burun kemiği bile ağrırmı oakadar kötüydü 33 yaşındayım ilk defa böyle bişeyle karşılaştım bide ilaçta alamayınca ağır geçti sanırım kaynamalarda çok yoğun değil bugün sanırım midede üşüttü ondanda biraz fazlaydı herşey iyi bugün yani
çok geçmiş olsun cnm en kısa zamanda atlatırsın inş....

Canım çok sevindim herşey sonuna kadar yolunda gider inş. sıkıntılı dönem bitmiştir umarım tadını çıkartırsın artık hamileliğinin

Çok çok geçmiş olsun eşine Allah acil şifalar versin inş.

saol cnm herkesten tek tek allah razı olsun....:KK16:

cnm cok sevındım conuclarının temız cıkmasına ıns benımde sonuclarım guzel cıkar .benı dusundugun ve merak ettıgın ıcın tsk ederım hamd olsun rabbıme ıyıyız dıyelım ıyı olalım.

ece nasılsın cnm nasıl gıdıyor az kalmıs ayy rabbım sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın ıns

cnm bende senı berrayı ve benguyu cok merak edıyordum sen ıyıymıssın sevındım ıyı olmana.cınsıyetle ılgılı benım drum benzettıgını soylerdı o cok dobra bır kadın ama benım bu hastalıklarımda bızzat benle uzulen bırı oldugu ıcın soylememıs olabılır dıye dusundum.bılemıyorum bırde hanı erkek cocuk erken bellı eder derler genelde kesın olmasada suna benzıyor derler bende drumum morelım olsun dıye benzetse soyleyecegını dusunuyorum erkege yanı neyse ben artık ısın o kısmına ınan cok takılmıyorum cok ısterım bır oglum olsun ama nasıbımede razıyım yeterkı sag saglım gelsın.ıns rabbım gonlundekını vermıstır

cnm cok gecmıs olsun rabbım sıfasınıda versın ıns
boncuk canım çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede şifanı bulursun.ben bebegini erkek oldugun düşünüyorum.inşallah tabi.doktorlar bazen ümetlendirmemek için kesinleşmesini bekliyorlar boşuna ümit vermemek için.kız olsaydı bencedirek söylerdi.inşallah sağlıklı sıhatli oglun olur.
cok sagol cnm amin inş

cnm gecmıs olsun dıkkat et kendıne uzuldum ıns sımdı daha ıyısındır

sagol cnm amin inş cumlemızın
elara ve haskena banlandımı ya :KK43:(((((

inş.. seninde güzel çıkıcak herşey güzel olucak bu günler geçicek kusmaların nasıl oldu biraz daha iyidir umarım...

ben bunu yazarken senin ateş grafigine bakarak yazmamıştım
ilk sayfadaki ilişki gününe göre tahmini sölemiştimm 20 .gün yumurtşamışsın diye
sat 22 ocak ilk ilişki günün 10 şubat oldugundan 20.gün olmuş oluyor
ama senin 36 saat gecemden ilk ilişkin olmuştu buda 10 şubat oluyor
eretsi gün 11 şubat yumurtlamışsın buda adetinin 21.günüoluyor
ebhar yalnış yapmaz:KK1:
:KK61::KK61::44::44::44:

off meraktan çatlıcam acaba hamıleyım normal testlerde çıkmıyoya sınır oluyorumm

X