boncuk canım çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede şifanı bulursun.ben bebegini erkek oldugun düşünüyorum.inşallah tabi.doktorlar bazen ümetlendirmemek için kesinleşmesini bekliyorlar boşuna ümit vermemek için.kız olsaydı bencedirek söylerdi.inşallah sağlıklı sıhatli oglun olur.
ladys aay çok tebrik ederim arkadaşım.çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah..gönlündekini verir inşallah sağlıkla sıhatlee..
hazek canı çok geçmiş olsun eşine.allah şifasını versinn..
friegirl986canım çok evindim sonuçlar temiz çıkmış.artık bundan sonra tadını çıkar bari hamilelgin.üzüldün durdun çünkü.çok evindim gözün aydın..
eceiremnur canım sanada rabbim bi avazda dogumlar nasip etsin.sağlıkla alırsın kucagına inşallah oglunu..
renginn yaa bana öyle bi sıcaklım veriyorsunki.seni hep daha önce yazan gamzecim diye bi arkadaş vardı .seni ona anımsatıp duruyorum.bilmiyorum ama öyle bi his veriyorsun bana.
bi aralar
asilmavi vardı.oglu olacgını sömeşiti.o hiç girmiyo.bide
truf vardı oda yok..bunlardan bi haber varmı.merak ettim..umarım iyilerdir.eskiden çok girerlerdi..
elara ne yaptın işleri.kesin bitmiştir
..bende giriştim bakalım enimki ne kadar sürecek.hemende edemiyorum ben.malum evde küçük olunca yatır.yedir.off çok zamanımı alıyo bu çucuk.yavaş yavaş başladım.önce çocukların odasından başladım.orası daha uun anca biter