- 13 Ocak 2011
- 227
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.341
şu sıralamaya bi açıklık lütfennnnnnnnnnnnnnn
EBHAR MİNİETEK ile sanki farklı yorumluyosunuz :44:
eboşşş selam
33939a Ovulation Charts
hoşgeldınn yenı üyecikk
cnm yaa bı baksana şimdı ben 20 günde yumurtlamış olmuyormuyum
yanı ates anıden düştüğü gün yumurtlamış oluyorum dimee
ben yaptımkızlar iherp sitesinden alışveriş yapan varmı yardım elarada yok
sen saf osman 1şu sıralamaya bi açıklık lütfennnnnnnnnnnnnnn
neyse ben bilahare anlatırım.. topicimize hoşgeldin şekerim,bizim sivri dilli bi arkadaşımız vardı da bi tarihlerde,özletti kendiini diyorruumm
eboşşş selam
Her sabah aynı saatte olmak üzere ,yataktan kalkmadan dijital termometre ile dil altından ısı ölçülür. Ateşin seyrine göre yumurtlama günlerinin tespit edilebilmesi ve regl derecenizin öğrenilmesi mümkündür…
Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak…
Örnek ile açıklayacak olursa ,yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş göstermektedir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılmaktadır ve ateşin düşüş gösterdiği ilk gece ilişki olmalı ki yumurta çatladığında spermle birleşirse hamile kalma şansınızda da artmaktadır.
Ateşin düşmesinde sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz derecede yükselmesinden anlayabiliriz.
Mesela regl olduğun derecen 36.0 dır. Eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir. Eğer düşüş değil de ısı artış gösterip veya sabit kalıp düşmüyorsa büyük bir olasılıkla bu hamile olduğunuzu işaret eder …
alıntıdır....
merhaba guzel arkadaslarım nasılsınız bakalım
ben artık kotuyum demıycem ya dedıkce devam edıyor sankı hamd olsun rabbıme ıyıyım
gecmıse bakınıyım gelıyorum
ben 3 numara oldum da seni bilmioruumm
güneş senin 21. gün yumurtalama olmuş
ateşinin aniden düştügü gün yumurtlama olmuyor
ertesi gün aniden yükselmiş ateşin işte o gün yumurtlama olmuş
kız eboşş ben 20. günde yumurtlamış oluyorum kız benım kartıma baktıysan daha önce 20. gün demiştin
canım nasılsın bebişimiz nasıl
sanırım 1. cilik bende
ateş düşecek ertesi günümü olacak karıştırmayalım sonra :97:
anladım şimdi tşklr, gelir gelmez anında mudahale bayılıyorum sana
güle güleşimdi işten çıkıyorum eve gidince açıcam tekrar , grşz
ateş düşecek ertesi günümü olacak karıştırmayalım sonra :97:
cnm cok sevındım conuclarının temız cıkmasına ıns benımde sonuclarım guzel cıkar .benı dusundugun ve merak ettıgın ıcın tsk ederım hamd olsun rabbıme ıyıyız dıyelım ıyı olalım.selam kızlar epeyden beri uğrayamadım almış başını gitmiş sayfalar valla... benim sonuçlarım temiz çıktı salı günü kontrolüm var 1 ay oldu çok meraktayım görmek istiyorum artık bebişimi...yanımda olan bütün destekçi arkadaşlardan allah razı olsun sağlıklı gönüllerinde ne varsa o bebişi nasip etsin rabbim....boncuk nasıl iyileştimi çok merak ediyorum onu...bilen arkadaşlar varsa söyleyin sağlık durumu nasıl cinsiyeti ne? ayyy ben konuları yavaştan okuyım
ece nasılsın cnm nasıl gıdıyor az kalmıs ayy rabbım sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın ınsçok sevindim canım..iyi olmanıza..
Allahım tamamına erdirsin sağlıkla inş.
ladys arkadaşım tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin...
cnm bende senı berrayı ve benguyu cok merak edıyordum sen ıyıymıssın sevındım ıyı olmana.cınsıyetle ılgılı benım drum benzettıgını soylerdı o cok dobra bır kadın ama benım bu hastalıklarımda bızzat benle uzulen bırı oldugu ıcın soylememıs olabılır dıye dusundum.bılemıyorum bırde hanı erkek cocuk erken bellı eder derler genelde kesın olmasada suna benzıyor derler bende drumum morelım olsun dıye benzetse soyleyecegını dusunuyorum erkege yanı neyse ben artık ısın o kısmına ınan cok takılmıyorum cok ısterım bır oglum olsun ama nasıbımede razıyım yeterkı sag saglım gelsın.ıns rabbım gonlundekını vermıstırboncuk canım tekrar geçmiş olsun..umarım emara gerek kalmaz ve ağrıların geçer...1 ay sonra rahatlarız gibi geliyo bana..bende 1 gün iyiyim bir gün kötüyüm..bebeşin cinsiyeti belli olamış hayırlısı olsun en geç bir aya öğreniceğiz nasıl olsa bu kadar bekledik 1 ay daha bekleriz.ben pazartesi gidicem 2li teste ama doktorum asla cinsiyeti söylemez tanıyorum onu ben...
cnm cok gecmıs olsun rabbım sıfasınıda versın ınsELARA HASKENA BERNIL ve dıger adını yazamadıgım sevgılı dostlarım
uzun zamandır gıremıyorum 10 gun once esımın dıyabet hastası oldugunu ogrendık ve cok uzulduk esım panık atak oldu yanımdan ayrılmıyo onun ıcın ne gırıp okuyabılıyorum nede yazabılıyorum hepınızı ozledım yenı bebekler dogmus ALLAH mutlu saglıklı analı babalı buyusun hamıle olan arkadasların ALLAH tamamına erdırsın bızım ıcınde dua edın arkadaslar tedavıye basladık ama esım hıc uyumuyo sureklı bu konuyu dusunuyo hayırlısı artık kendınıze ıyı bakın mutlu ve saglıklı kalın opuyorum
boncuk canım çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede şifanı bulursun.ben bebegini erkek oldugun düşünüyorum.inşallah tabi.doktorlar bazen ümetlendirmemek için kesinleşmesini bekliyorlar boşuna ümit vermemek için.kız olsaydı bencedirek söylerdi.inşallah sağlıklı sıhatli oglun olur.
cok sagol cnm amin inş
cnm gecmıs olsun dıkkat et kendıne uzuldum ıns sımdı daha ıyısındırSlmm kızlar nasılsınız ben bugün iyyim Allaha şükür kaçgündür acayip kötüydüm sürekli yattım doktor bişeyde vermedi istirat ediceksin dedi kötüydü yani hiç iyi olmıycam gibi gelmişti Allahıma şükür iyiyim hasta olan herkese acil şifa versin Allahım sizlerde iyisiniz inş.
sagol cnm amin inş cumlemızınboncukcum cnm az kalmıs ogrenme hadı ıns saglıklı sıhatlı
bı sehzademız daha gelır ıns...
elara ve haskena banlandımı ya(((((
Ebhorcuğum
bizim bi arkadaş vardı cetvel yapıyodu bize ama bi kaç gün yoklar
beni şu ezikle büzükten kurtarabilirmisin cetvel yapabilirmisin bana
son sat 18/02 25 gün
ebhor ne bee.bende cok hassasım nickim konusundaa
tamam yapayım
ne yazayım cetvelee
cnm cok sevındım conuclarının temız cıkmasına ıns benımde sonuclarım guzel cıkar .benı dusundugun ve merak ettıgın ıcın tsk ederım hamd olsun rabbıme ıyıyız dıyelım ıyı olalım.
ece nasılsın cnm nasıl gıdıyor az kalmıs ayy rabbım sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın ıns
cnm bende senı berrayı ve benguyu cok merak edıyordum sen ıyıymıssın sevındım ıyı olmana.cınsıyetle ılgılı benım drum benzettıgını soylerdı o cok dobra bır kadın ama benım bu hastalıklarımda bızzat benle uzulen bırı oldugu ıcın soylememıs olabılır dıye dusundum.bılemıyorum bırde hanı erkek cocuk erken bellı eder derler genelde kesın olmasada suna benzıyor derler bende drumum morelım olsun dıye benzetse soyleyecegını dusunuyorum erkege yanı neyse ben artık ısın o kısmına ınan cok takılmıyorum cok ısterım bır oglum olsun ama nasıbımede razıyım yeterkı sag saglım gelsın.ıns rabbım gonlundekını vermıstır
cnm cok gecmıs olsun rabbım sıfasınıda versın ıns
boncuk canım çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede şifanı bulursun.ben bebegini erkek oldugun düşünüyorum.inşallah tabi.doktorlar bazen ümetlendirmemek için kesinleşmesini bekliyorlar boşuna ümit vermemek için.kız olsaydı bencedirek söylerdi.inşallah sağlıklı sıhatli oglun olur.
cok sagol cnm amin inş
cnm gecmıs olsun dıkkat et kendıne uzuldum ıns sımdı daha ıyısındır
sagol cnm amin inş cumlemızın
elara ve haskena banlandımı ya(((((
kız bos ver elarayı bksana bı bılgılı arkadasımız daha geldı onun yerıne
ebharcımelara az dınlensın bızden cnm ya kıyamam gene
burda olmasanda senı cok sevoyoz cnm:)