bebek cinsiyet belirleme..

minietek senin 21. gün yumurtalama olmuş
ateşinin aniden düştügü gün yumurtlama olmuyor
ertesi gün aniden yükselmiş ateşin işte o gün yumurtlama olmuş

Son düzenleyen: Moderatör:
Her sabah aynı saatte olmak üzere ,yataktan kalkmadan dijital termometre ile dil altından ısı ölçülür. Ateşin seyrine göre yumurtlama günlerinin tespit edilebilmesi ve regl derecenizin öğrenilmesi mümkündür…

Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak…
Örnek ile açıklayacak olursa ,yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş göstermektedir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılmaktadır ve ateşin düşüş gösterdiği ilk gece ilişki olmalı ki yumurta çatladığında spermle birleşirse hamile kalma şansınızda da artmaktadır.

Ateşin düşmesinde sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz derecede yükselmesinden anlayabiliriz.

Mesela regl olduğun derecen 36.0 dır. Eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir. Eğer düşüş değil de ısı artış gösterip veya sabit kalıp düşmüyorsa büyük bir olasılıkla bu hamile olduğunuzu işaret eder …

alıntıdır....

Ovulation Charts bundan bende bugün yaptım kendime sende 20.gün görünüyo o zamanda ateşin düştüğü gün oluyo gibi

kızlar iherp sitesinden alışveriş yapan varmı yardım elarada yok
ben yaptım

şu sıralamaya bi açıklık lütfennnnnnnnnnnnnnn
sen saf osman 1
ezel 2
güneş de 3

neyse ben bilahare anlatırım.. topicimize hoşgeldin şekerim,bizim sivri dilli bi arkadaşımız vardı da bi tarihlerde,özletti kendiini diyorruumm

selamm

Son düzenleyen: Moderatör:

anladım şimdi tşklr, gelir gelmez anında mudahale bayılıyorum sana

o charts minieteğin benim değil

merhaba guzel arkadaslarım nasılsınız bakalım
ben artık kotuyum demıycem ya dedıkce devam edıyor sankı hamd olsun rabbıme ıyıyım
gecmıse bakınıyım gelıyorum

canım nasılsın bebişimiz nasıl

ben 3 numara oldum da seni bilmioruumm

sanırım 1. cilik bende

güneş senin 21. gün yumurtalama olmuş
ateşinin aniden düştügü gün yumurtlama olmuyor
ertesi gün aniden yükselmiş ateşin işte o gün yumurtlama olmuş

ateş düşecek ertesi günümü olacak karıştırmayalım sonra :97:

kız eboşş ben 20. günde yumurtlamış oluyorum kız benım kartıma baktıysan daha önce 20. gün demiştin

ebrar ff yanlış mı yaptı şimdı yanii

ben bugun clear blue ile tats yapsam cıkarmı acaba

Son düzenleme:
Ebhorcuğum
bizim bi arkadaş vardı cetvel yapıyodu bize ama bi kaç gün yoklar
beni şu ezikle büzükten kurtarabilirmisin cetvel yapabilirmisin bana
son sat 18/02 25 gün

cnm cok sevındım conuclarının temız cıkmasına ıns benımde sonuclarım guzel cıkar .benı dusundugun ve merak ettıgın ıcın tsk ederım hamd olsun rabbıme ıyıyız dıyelım ıyı olalım.

çok sevindim canım..iyi olmanıza..
Allahım tamamına erdirsin sağlıkla inş.
ece nasılsın cnm nasıl gıdıyor az kalmıs ayy rabbım sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın ıns
ladys arkadaşım tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin...

cnm bende senı berrayı ve benguyu cok merak edıyordum sen ıyıymıssın sevındım ıyı olmana.cınsıyetle ılgılı benım drum benzettıgını soylerdı o cok dobra bır kadın ama benım bu hastalıklarımda bızzat benle uzulen bırı oldugu ıcın soylememıs olabılır dıye dusundum.bılemıyorum bırde hanı erkek cocuk erken bellı eder derler genelde kesın olmasada suna benzıyor derler bende drumum morelım olsun dıye benzetse soyleyecegını dusunuyorum erkege yanı neyse ben artık ısın o kısmına ınan cok takılmıyorum cok ısterım bır oglum olsun ama nasıbımede razıyım yeterkı sag saglım gelsın.ıns rabbım gonlundekını vermıstır
cnm cok gecmıs olsun rabbım sıfasınıda versın ıns

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…