bebek cinsiyet belirleme..

Kızlar, ruslardan aldığım cinsiyet belirleme tablosunu paylaşıyorum. %90 doğru çıkıyor.
$Ruslara göre bebek cinsiyet tayini.jpg

Ha bir de bir yöntem daha var, duyduğum kadarıyla çok işe yarıyormuş, 5 gün ve daha fazla süre bekler sonra ilişkiye girerseniz erkek oluyor, sıksık ilişkiye girdinizmi muhakkak kız olurmuş. Kayınvalidem öyle der hep, dizilerde falan birinin bir çok kızı varsa, ya azcık karını rahat bırak, sonra erkek çocuk bekle diyor, yada çok oğlu olana ya azcık sık sık görüş karınla der, yani bu arada kızım sana diyorum, gelinim sen duy misali, eşimle bana anlatmış oluyor. kız veya erkek istiyorsak ona göre davranalım diye. :KK17:

Kaç gün banlanmışlar offf kalitesiz biri yüzünden olana bak
ama kazen haklı topiğe gelip saçmalamaya başladığı anda muhattap olmadan kötü içerik bildirmek gerekiyor

sayfayı açıp kazeni görünce korktum bi an yazdığı, fotosu falan :18:

Kızlar, ruslardan aldığım cinsiyet belirleme tablosunu paylaşıyorum. %90 doğru çıkıyor.
Eki Görüntüle 144948

Ha bir de bir yöntem daha var, duyduğum kadarıyla çok işe yarıyormuş, 5 gün ve daha fazla süre bekler sonra ilişkiye girerseniz erkek oluyor, sıksık ilişkiye girdinizmi muhakkak kız olurmuş. Kayınvalidem öyle der hep, dizilerde falan birinin bir çok kızı varsa, ya azcık karını rahat bırak, sonra erkek çocuk bekle diyor, yada çok oğlu olana ya azcık sık sık görüş karınla der, yani bu arada kızım sana diyorum, gelinim sen duy misali, eşimle bana anlatmış oluyor. kız veya erkek istiyorsak ona göre davranalım diye. :KK17:
ben kucuklukde buna cok guvenmısdım ama tutmadı

cın kız dıyodu bu erkek ama malesef ya kızlar bırınden bırı tutacak zaten:)

ben kucuklukde buna cok guvenmısdım ama tutmadı

cın kız dıyodu bu erkek ama malesef ya kızlar bırınden bırı tutacak zaten:)

ya bu takvimde çin takvimi gibi fasa fiso herkes aynı yaşta istediği cinsiyeti hemen hesaplardı bende üçüncü kızım tutmuyo aynı yaşta bi arkadaşım hatta aynı yıl tutuyo ve ay tutuyo tamamen tesadüf

ya kızlar bu banlanma kaç gün sürüyo bilen varmı elarayla haskena bizi okuyabiliyolarmı odamı yasak yoksa bilgisi olan varmı

sabah geldim güzelim
işlerim vardı çıktım bende
neler yapıyosunuz kızlarda banlanmış :KK43:

vallah sabah ben geçmişi okurken bunrda bir kaç kişi banlanacak diye tahmin etmiştim öylede oldu ama kız çok haddini aşmış cevap verilmicek gibi değildi haddini bildirmişler ona da kurunun yanında yaşta yandı

ezel sen çayını falan şekersiz içiyodun dimi öle hatırlıyorum nasıl bıraktın çaydaki şekeri birdenmi yoksa azaltarakmı:KK68:

vallah sabah ben geçmişi okurken bunrda bir kaç kişi banlanacak diye tahmin etmiştim öylede oldu ama kız çok haddini aşmış cevap verilmicek gibi değildi haddini bildirmişler ona da kurunun yanında yaşta yandı

aynen canım ya
bizim ezikle büzükte kaldı :KK60::KK60::KK60:

ben ortaokuldan beri çayı ve kahveyi şekersiz içerim tatlıyı çok severim ama çayı içemiyorum malesef.eşimede alıştırdım 2-3 senedir hiç şeker atmaz misafirliğe gidince ekonomik çift diyolar bize:KK9:
eşimde birden bıraktı şimdi çayın tadını alıyorum diyor.

ben ortaokuldan beri çayı ve kahveyi şekersiz içerim tatlıyı çok severim ama çayı içemiyorum malesef.eşimede alıştırdım 2-3 senedir hiç şeker atmaz misafirliğe gidince ekonomik çift diyolar bize:KK9:
eşimde birden bıraktı şimdi çayın tadını alıyorum diyor.

off çok küçükken başlamışsın kakule bende birden bırakim diyorum ama çok zor geliyo zaten şekeri bırakırsam çayıda otomatik azaltırım gibi geliyo dimi kakule:KK34:

X