- 7 Haziran 2010
- 3.674
- 2
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.181
canım akıntım var atesım yüksek şuanda yumurtlamanın 11 günündeyım göğüslerımde bıraz şişlik var adet olcakmışım gibi
bunlar dışında belirti yok karbonat testı yaptım köpürmedı
33939a Ovulation Charts
bir uyku sürekli uykumm var
kız benimki köpürdüde nooldu
hadi bakalım ateşinde yüksekmiş
canım cumartesi akşamı eşimin iş yerinden şöyle bir girdim baktım geçmiş okunacak gibi değil çıktım sende bana selam vermişsin görmedim vallah kusura bakmaezellllllllll
hoşgeldınnnnnn
patladım sıkıntıdan ama bırazdan ben gıdıcemmm evımee şükür yarım saat sonra çıkıyorum
ctesı gunlerı ecz ıs olmuyor bıle doğrudüzgün yaa oturdumb butun gun
sen ne yaptınn
kendımı nöbetçi asker gıbı hıssedıyorum benden fazla burda onlıne gözüken var mı acep
bende rüyamda abimgilin kızı olacagını gördümm
onlarda 10 güne kadar ögrenirler sanırım
bakalım rüyam cıkcakmı merak ediyorum
kızlar selam herkese
aynen can parcam bende kürtaj olmak zorunda kaldım, kendi düşmeyince alınmak zorunda kaldı, bebek oluşmamıştı.
sonrasında kızım geldi işte allaha şükür
veeeeee sanırım bir tane daha geliyorrrrr, halen hastalanmadım sabahki teste çok silikti ama gördüm ikinci çizgiyi yinede bir kaç gün daha kendimi kaptırmak istemiyorum
bel ağrım var biraz o canımı sıkıyo
bakalım hayırlısı
kızlar selam herkese
aynen can parcam bende kürtaj olmak zorunda kaldım, kendi düşmeyince alınmak zorunda kaldı, bebek oluşmamıştı.
sonrasında kızım geldi işte allaha şükür
veeeeee sanırım bir tane daha geliyorrrrr, halen hastalanmadım sabahki teste çok silikti ama gördüm ikinci çizgiyi yinede bir kaç gün daha kendimi kaptırmak istemiyorum
bel ağrım var biraz o canımı sıkıyo
bakalım hayırlısı
ezel yeni resmini gördüm canım çok tatlı ve masum çıkmışsın maşallah,bebeğinde gözleri maşallah masmavi kız bizimde öle yakışıklı oğullarımız olur inş
canım biz arkadaş değilmiydik yaa ben arkadaşız zannediyordum hepp kabul ettim hemenceciiiikkkezel benıde ekle kız merak edıyom
senı yolladım arkadaslık ıstegı cancazım
ezel cnm gordum senı massallah cok tatlı bebısde
ama sende gercekden supersın cnm aman bız yaslanmısık
kızlar bu nasıl geçmiş yaa oku oku bitmiyor yanlız düdüklü tencereyle olan muhabbetler eçok güldüm harikasınız
canım cumartesi akşamı eşimin iş yerinden şöyle bir girdim baktım geçmiş okunacak gibi değil çıktım sende bana selam vermişsin görmedim vallah kusura bakma
canım onların kızı olacak gibi doğuyor benim içime kaö haftalık oldu gelininiz bende çok merak ediyorum cinsiyetini
canııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm çook çok çokkkk tebrik ederim inşaAllah gönlündeki gibi olur oh yaaa bu ay bir hamiş yakalıadııııııııııııııkkkk
kızlar günaydın hepinize
mimozacım doğru yazmışsın geçen gün cevap veremedim şimdi yazıyorum hemen gülen yüzün çıktığı ikinci sabahın akşamı ilişki oldu..birde kızlar ben gnc den potasyum kullanmıştım ya o benim tırnaklarımı bozdu bıraktığım gibi düzeldi aklınızda olsun ben kulllandım ama tavsiye etmiyorum...birde elara cep telefonu laptopla iyon değiştirme yapmadım ben , yani en azından bilinçli olarak yapmadım:) o kadar araştırma yaptımki belki deişmiş olabilir:)
kızlar günaydın hepinize
mimozacım doğru yazmışsın geçen gün cevap veremedim şimdi yazıyorum hemen gülen yüzün çıktığı ikinci sabahın akşamı ilişki oldu..birde kızlar ben gnc den potasyum kullanmıştım ya o benim tırnaklarımı bozdu bıraktığım gibi düzeldi aklınızda olsun ben kulllandım ama tavsiye etmiyorum...birde elara cep telefonu laptopla iyon değiştirme yapmadım ben , yani en azından bilinçli olarak yapmadım:) o kadar araştırma yaptımki belki deişmiş olabilir:)
kakulecim dün giremedim nete,eşim oyun oynuyodu,kalkmadı başından bilgisayarın.kakule moralim çok yüksek!!kendimi son iki aydır bu kadar iyi hissetmemiştim hatta.dün sabah annem aradı,'naptın kullanmaya başladın mı ilacı?' dedi,'anne o doğum kontrol hapıymış,bugün başladım' dememle annemin 'sakın almıyosun onu,kullanma sakın,başka bi doktora daha git' demesi bi oldu.iyikide uyardı beni.bi doktorla görüştüm.dedim böyleyken böyle,benim kadınlık hormonum düşük çıktı adetin 2. gününde,doktorda gynelle diye bi doğum kontrol hapı verdi,3 ay kullan dedi.kesinlikle kullanmayacakmışım o hapı.zaten mantığa aykırı.düşünsene,ben doktora bebek istiyorum diyerek gidiyorum,doktor bana doğum kontrol hapı veriyo yumurtalar çatlıyomu var mı yok mu bakmadan.kadınlık hormonunun düşük olması kesinlikle tek başına bi sebep sayılmazki bebek olmaması için dedi.2 ay oldu diyosun,düzenli ilişkide söz konusu,bize göre zaten her ay için yüzde 20 şans veriyoruz,ilk bir sene içindede olması gerekiyo normal şartlarda dedi.Hatta Folik asit kullanmaya başla dedi yarın eczaneden folik asit alıcam.inanılmaz rahatladım doktorla görüştükten sonra.adetimin 21. gününde yumurtlama durumum açısından görüşücez inşallah.
seneler önce doğum kontrol hapı yüzünden hayatım kabusa dönmüştü yine beni doğru düzgün kontrolden bile geçirmeyen bi doktor yüzünden.en güzel yaşlarımı adet düzensizliğiyle ve aldığım aşırı kiloları gizleyen kıyafetler giyerek geçirmiştim.
bu arada kraldan bende ayrıyım tatlım şu anoğluşum istanbulda,annemlerin yanında,bense evlenip adanaya geldim.o resimler biraz eski ama güzel iltifatların için teşekkür ederim canım!ben sana gönderebilirsem daha yeni resimlerden gönderirim.inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz kakuleciiimm!!!
kızlar günaydın hepinize
canım gülenyüzü kaç tl ye nereden aldın bide nasıl dieti kaç ay yaptın soda falan içtinmi
cnm sen takvıyelerı kac ay kullandın??
cnm hem gule n yuz hem de dr kontrolunde yapalım bız rengıncım
ıyıce garantıı olsun acısından