kakulecim dün giremedim nete,eşim oyun oynuyodu,kalkmadı başından bilgisayarın.kakule moralim çok yüksek!!
kendimi son iki aydır bu kadar iyi hissetmemiştim hatta.dün sabah annem aradı,'naptın kullanmaya başladın mı ilacı?' dedi,'anne o doğum kontrol hapıymış,bugün başladım' dememle annemin 'sakın almıyosun onu,kullanma sakın,başka bi doktora daha git' demesi bi oldu.iyikide uyardı beni.bi doktorla görüştüm.dedim böyleyken böyle,benim kadınlık hormonum düşük çıktı adetin 2. gününde,doktorda gynelle diye bi doğum kontrol hapı verdi,3 ay kullan dedi.kesinlikle kullanmayacakmışım o hapı.zaten mantığa aykırı.düşünsene,ben doktora bebek istiyorum diyerek gidiyorum,doktor bana doğum kontrol hapı veriyo yumurtalar çatlıyomu var mı yok mu bakmadan.kadınlık hormonunun düşük olması kesinlikle tek başına bi sebep sayılmazki bebek olmaması için dedi.2 ay oldu diyosun,düzenli ilişkide söz konusu,bize göre zaten her ay için yüzde 20 şans veriyoruz,ilk bir sene içindede olması gerekiyo normal şartlarda dedi.Hatta Folik asit kullanmaya başla dedi
yarın eczaneden folik asit alıcam.inanılmaz rahatladım doktorla görüştükten sonra.adetimin 21. gününde yumurtlama durumum açısından görüşücez inşallah.
seneler önce doğum kontrol hapı yüzünden hayatım kabusa dönmüştü yine beni doğru düzgün kontrolden bile geçirmeyen bi doktor yüzünden.en güzel yaşlarımı adet düzensizliğiyle ve aldığım aşırı kiloları gizleyen kıyafetler giyerek geçirmiştim.
bu arada kraldan bende ayrıyım tatlım şu an
oğluşum istanbulda,annemlerin yanında,bense evlenip adanaya geldim.o resimler biraz eski ama güzel iltifatların için teşekkür ederim canım!ben sana gönderebilirsem daha yeni resimlerden gönderirim.inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz kakuleciiimm!!!