- 6 Şubat 2010
- 12.626
- 19
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.081
off bakalım biz napıcazzz.yaş 30 u gecince hamilelikler daha sıkıntılı geciyorr.
iyi geceler kıslarrr
misafirim vardı yeni gitti siz naapıyosunuz nasılsınız??
ara ara gelip okuyorum aşağıda kakuleyi görüp niye geldi gitti demeyin renginnn
Yok Elaracım o geçmedi ama ona şükrediyorum kalsın ya insanın burun kemiği bile ağrırmı oakadar kötüydü 33 yaşındayım ilk defa böyle bişeyle karşılaştım bide ilaçta alamayınca ağır geçti sanırım kaynamalarda çok yoğun değil bugün sanırım midede üşüttü ondanda biraz fazlaydı herşey iyi bugün yani
iyi geceler kıslarrr
misafirim vardı yeni gitti siz naapıyosunuz nasılsınız??
ara ara gelip okuyorum aşağıda kakuleyi görüp niye geldi gitti demeyin renginnn
merhaba kızlar,
dün kan arıyoruz diye msj yazmıştım merak eden olabilir şuan için yeterli kanı bulmuşlar..inşallah tekrar gerekmez çook zormuş 0 negatif bulmak,Allah göstermesin daha acil kanamalı durumlarda nasıl hayati önem taşıdığını daha iyi anladım..Allah tüm hastalara şifa versin..
merhaba kızlar,
dün kan arıyoruz diye msj yazmıştım merak eden olabilir şuan için yeterli kanı bulmuşlar..inşallah tekrar gerekmez çook zormuş 0 negatif bulmak,Allah göstermesin daha acil kanamalı durumlarda nasıl hayati önem taşıdığını daha iyi anladım..Allah tüm hastalara şifa versin..
İyi geçer inş. benim bi şikayetim yoktu fazla hamilelikten yana hatta rahat geçiyo bile diyebilirdim bulantı falanda olmayınca bu grip beni mahvetti tabi 30 dan sonrada daha dikkatli olucan bende hastalık var bide heryeri açar arada kalırım sonrada üşütürüm ama artık vucüt kaldırmıyo anladım onu sırayla açıcan dikkat edince bi sorunda çıkmaz hayırlı sağlıklı bebekler isteyen herkese inş.
ii gecelerryok canım ben sana alıştım bi geliyosun bi gidiyosunanladım zaten yoksa bi selam verirdin mutlaka, bende geçmişi okuyodum kimse olmayınca daha iyi oluyo tektim oooh yoksa laf yetiştirmekten okuyamıyorum neyse kızlar ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz inş hazek canım eşinede çok geçmiş olsun
hımm senin bugün regli günün dimiielara slmmm
benn karbonat yaptım köpürmedı
ah ah hıc sorma:18::18:off bakalım biz napıcazzz.yaş 30 u gecince hamilelikler daha sıkıntılı geciyorr.
yok canım ben sana alıştım bi geliyosun bi gidiyosunanladım zaten yoksa bi selam verirdin mutlaka, bende geçmişi okuyodum kimse olmayınca daha iyi oluyo tektim oooh yoksa laf yetiştirmekten okuyamıyorum neyse kızlar ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz inş hazek canım eşinede çok geçmiş olsun
H.bulduk cnm ay valla ewet cnm ben bıle farkedıyom yah.g bernilcimm
3 kiloda verdinnn, baya farketmiştirr eşin:)
hımm senin bugün regli günün dimii
akıntın varmıı
bu ay olmazsada bidaki ay daha bilincli hamiş kalırsınn inş.
H.bulduk cnm ay valla ewet cnm ben bıle farkedıyom ya
az ama olsun ıns 4 5 kılo daha vereyımde manken olcam manken
sen ne kadar zamanda verdin 3 kiloyu?
kakulee devam ediyormu calışmalarrrr
bilgilerini ver ekleyim listeye
slm kızlar nasılsınız benım pc ınan kafayı yedı gecmıse donunce donuyo
Elaracım cnm hıc degmez bos ınsanlarla konusmaya ....
YAPRAK CNM COK GECMIS OLSUN..
bgun yumurtlamanın 10.günü akıntım var ama çok değil
yok canım ben sana alıştım bi geliyosun bi gidiyosunanladım zaten yoksa bi selam verirdin mutlaka, bende geçmişi okuyodum kimse olmayınca daha iyi oluyo tektim oooh yoksa laf yetiştirmekten okuyamıyorum neyse kızlar ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz inş hazek canım eşinede çok geçmiş olsun
geçmiş olsun cnm dikkat et kendıne
benımde mısafırım vardıı yoruldummm
tekrardan geçmiş olsun Allah hastanelere düşürmesin kimseyi eksıklıgınıde yaşatmasın
elara slmmm
benn karbonat yaptım köpürmedı
ama ben her kılo verısddede hamıs kalıyom ıns kalmam
valla o korkum var sımdıde bılıncısız bı sekılde olmasın yarabbım
maşallahhh cnm gayet iyi vermişin.ama sporda yapıyorsun onunda etksii cok olmuşturr12 gunde cnm ama gunde 3 lıtre su tuketıyom
solemesı ayıp aksama kadar wc