bebek cinsiyet belirleme..

off bakalım biz napıcazzz.yaş 30 u gecince hamilelikler daha sıkıntılı geciyorr.

İyi geçer inş. benim bi şikayetim yoktu fazla hamilelikten yana hatta rahat geçiyo bile diyebilirdim bulantı falanda olmayınca bu grip beni mahvetti tabi 30 dan sonrada daha dikkatli olucan bende hastalık var bide heryeri açar arada kalırım sonrada üşütürüm ama artık vucüt kaldırmıyo anladım onu sırayla açıcan dikkat edince bi sorunda çıkmaz hayırlı sağlıklı bebekler isteyen herkese inş.

iyi geceler kıslarrr
misafirim vardı yeni gitti siz naapıyosunuz nasılsınız??
ara ara gelip okuyorum aşağıda kakuleyi görüp niye geldi gitti demeyin renginnn:KK53:

yok canım ben sana alıştım bi geliyosun bi gidiyosun:KK34: anladım zaten yoksa bi selam verirdin mutlaka, bende geçmişi okuyodum kimse olmayınca daha iyi oluyo tektim oooh yoksa laf yetiştirmekten okuyamıyorum neyse kızlar ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz inş hazek canım eşinede çok geçmiş olsun

Yok Elaracım o geçmedi ama ona şükrediyorum kalsın ya insanın burun kemiği bile ağrırmı oakadar kötüydü 33 yaşındayım ilk defa böyle bişeyle karşılaştım bide ilaçta alamayınca ağır geçti sanırım kaynamalarda çok yoğun değil bugün sanırım midede üşüttü ondanda biraz fazlaydı herşey iyi bugün yani

geçmiş olsun cnm dikkat et kendıne

iyi geceler kıslarrr
misafirim vardı yeni gitti siz naapıyosunuz nasılsınız??
ara ara gelip okuyorum aşağıda kakuleyi görüp niye geldi gitti demeyin renginnn:KK53:

benımde mısafırım vardıı yoruldummm

merhaba kızlar,
dün kan arıyoruz diye msj yazmıştım merak eden olabilir şuan için yeterli kanı bulmuşlar..inşallah tekrar gerekmez çook zormuş 0 negatif bulmak,Allah göstermesin daha acil kanamalı durumlarda nasıl hayati önem taşıdığını daha iyi anladım..Allah tüm hastalara şifa versin..

tekrardan geçmiş olsun Allah hastanelere düşürmesin kimseyi eksıklıgınıde yaşatmasın

elara slmmm

benn karbonat yaptım köpürmedı

merhaba kızlar,
dün kan arıyoruz diye msj yazmıştım merak eden olabilir şuan için yeterli kanı bulmuşlar..inşallah tekrar gerekmez çook zormuş 0 negatif bulmak,Allah göstermesin daha acil kanamalı durumlarda nasıl hayati önem taşıdığını daha iyi anladım..Allah tüm hastalara şifa versin..

canım çok geçmiş olsun allah acil şifa versin inş gerek kalmaz canım bidaha kana gerçekten negatif çok zor bulunuyo eşimin pozitf uysaydı hemen gönderecektim canım eşimi

İyi geçer inş. benim bi şikayetim yoktu fazla hamilelikten yana hatta rahat geçiyo bile diyebilirdim bulantı falanda olmayınca bu grip beni mahvetti tabi 30 dan sonrada daha dikkatli olucan bende hastalık var bide heryeri açar arada kalırım sonrada üşütürüm ama artık vucüt kaldırmıyo anladım onu sırayla açıcan dikkat edince bi sorunda çıkmaz hayırlı sağlıklı bebekler isteyen herkese inş.

hee sen kaşınmışın resmenn hasta olayım diyeee
kış ayında heryer acılırmııı yaww,dikkat et kendinee

yok canım ben sana alıştım bi geliyosun bi gidiyosun:KK34: anladım zaten yoksa bi selam verirdin mutlaka, bende geçmişi okuyodum kimse olmayınca daha iyi oluyo tektim oooh yoksa laf yetiştirmekten okuyamıyorum neyse kızlar ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz inş hazek canım eşinede çok geçmiş olsun
ii gecelerr

slm kızlar nasılsınız benım pc ınan kafayı yedı gecmıse donunce donuyo

Elaracım cnm hıc degmez bos ınsanlarla konusmaya ....

YAPRAK CNM COK GECMIS OLSUN..

off bakalım biz napıcazzz.yaş 30 u gecince hamilelikler daha sıkıntılı geciyorr.
ah ah hıc sorma:18::18:

ıyı geceler cnm

ama ben her kılo verısddede hamıs kalıyom ıns kalmam

valla o korkum var sımdıde bılıncısız bı sekılde olmasın yarabbım

kakulee devam ediyormu calışmalarrrr
bilgilerini ver ekleyim listeye

ediyo ediyo:KK1:
sat 14 şubat
çalışmalar 20-21-22-24-25
yaa bide bişey sorucam benim adet döngüm 25 di her ay ama bu ay şu kimyasal gebelikten dolayı tam 30 gün sürdü.şimdi ben tahmini yumurtlamayı nasıl yapmalıyım bu ay??11. gün mü 14. gün mü??

slm kızlar nasılsınız benım pc ınan kafayı yedı gecmıse donunce donuyo

Elaracım cnm hıc degmez bos ınsanlarla konusmaya ....

YAPRAK CNM COK GECMIS OLSUN..

bernilcim saol canım geçti inş. diyelim Allah beterinden korusun hepimizi geçmişi yeni okuyorum daha kilo vermişsin çok iyi olmuştur bundan sonra daha hızlı verirsin artık ilk aşama zoroluyo hayırlısı hamiş kalınca iyi olur ideal kiloda hayırlısı

:KK54::KK54::KK54::KK54: iyi geceler güzel rüyalar.
geçmiş olsun cnm dikkat et kendıne

benımde mısafırım vardıı yoruldummm

tekrardan geçmiş olsun Allah hastanelere düşürmesin kimseyi eksıklıgınıde yaşatmasın

elara slmmm

benn karbonat yaptım köpürmedı

hayırlısı canım herkes de aynı etki olmaz bekle sen

ama ben her kılo verısddede hamıs kalıyom ıns kalmam

valla o korkum var sımdıde bılıncısız bı sekılde olmasın yarabbım

şapkasız maç yapmayın ozamnn:KK37:

12 gunde cnm ama gunde 3 lıtre su tuketıyom

solemesı ayıp aksama kadar wc
maşallahhh cnm gayet iyi vermişin.ama sporda yapıyorsun onunda etksii cok olmuşturr
bende mart başında başlıcam spor kompleksine
bu sıra baya kilo aldım kıyafetlerim zor geliyor.

X