- 12 Nisan 2008
- 2.268
- 3
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.881
kızım uyandı cıkıyorumm
minietekk bi sorun yok cnm.sayfalar cabuk ilerliyorr herkese cvp veremiyorum,bide başka şeylere bakıyorum nettenn o nedenle kacırdıgım şeyler olabiliyor
canım ateş ölçmüyorum
pek beceremedim yumurtlama dönemi için yapayım dedim ama nerdeyse 30 gün aynı:)
belki çok hassas değil derece ondandır
mutfak beni bekler bende kaçtım
gece görüşürüz
Acilll!!
Kızlar acil 0 negatif kan arıyoruz. Dayım yarın ilik nakli olacak.İstanbulda olup kan verebilcek varsa bugünn ÇAPA kan merkezine Ali Türker adına verebilir..son 10 günde aspirin yada antibiyotik kullanmamış olması gerekiyomuş..şimdiden sağolun..
hımm matematigin cok zayıf
sen gece 3 de yumurtlasan 21.saatten sonra ertesi güne gecmiş olursun
sabah 10 da yumurtasan 14.saatten sonra ertesi güne gecmiş olursun
akşam 6 da yumurtlassan 18.saatten sonra ertesi güne gecmiş olursun v.s....
haskena canım benim bildiğim arı sütü polen kavonozdaki değilmi ya ampül olanıdamı varmış ya
önceki nesil çok dayanıklıymış ya 7-8 tane tarlada bahçedebiz çürük elma olmuşuzzz
slm kızlar umarım beni unutmadınız:)
dün dr daydım
yeğenininz 1850 gr olmuş 43 cm
dr şiddetle epidural yapalım diyor ama ben korkuyorum ne dersin iz?
iyi akşamalar kızlar
layd sen ph ölçmek için turnusol kagıdımnı almıştın??
mukus ph nı ölcebildinmi hiç?
iyi akşamalar kızlar
layd sen ph ölçmek için turnusol kagıdımnı almıştın??
mukus ph nı ölcebildinmi hiç?
Elara yeni liste düzenliyelimmi erkek cocuk isteyenlere Sehzade isteyenler kiz cocuk isteyenlerede Sultanhanim isteyenler diye Pazartesi süprizi olsun cadilara ...........
Iyi aksamlar güzellik....
A bak bu turnusol kagidini hatirlatman iyi oldu ben gecen turnusol kagidi ile takkedeki spermin alkali oranini ölcüm bendeki turnusol kagidi 12 ye kadar gösteriyo alkali orani yükseldikce t.kagidin rengide o derece mavi oluyor neyse ben baktim 12 üstüydü yani 12 den fazla mavi gösteriyor anlatabildimi canim ya ..:78:
yok canım ölçemedim,
çünkü bazı sitelerde vajinadan elle örnek alın diyordu da onu yapmadım,
dışarı akan akıntıda ölçmek için yeterli gelmedi sanırım sonuç alamadım yani
eşim için ölçmeye yaradı sadece
bu arada az önce karbonat testini yaptım
köpürdü, ama bilemiyorum... halen hastalancak gibi ağrım var, bugün tamda yumurtlama ağrısını hissetiğimden beri 14.gün oldu
Iyi aksamlar güzellik....
A bak bu turnusol kagidini hatirlatman iyi oldu ben gecen turnusol kagidi ile takkedeki spermin alkali oranini ölcüm bendeki turnusol kagidi 12 ye kadar gösteriyo alkali orani yükseldikce t.kagidin rengide o derece mavi oluyor neyse ben baktim 12 üstüydü yani 12 den fazla mavi gösteriyor anlatabildimi canim ya ..:78:
tşkler hoşgeldinKızlar Allah muhabbetinizi artırsın. Gece kuşları sizi...
ben face i acmayalı bayaa olduuiyi akşamlar kızlar....burada saat 1 oldu bi bakıyım dedim:)
ya bura manyak bağımlılık yapıyo..face ye falan girdiğim yok yaniiii