bebek cinsiyet belirleme..

kızım uyandı cıkıyorumm
minietekk bi sorun yok cnm.sayfalar cabuk ilerliyorr herkese cvp veremiyorum,bide başka şeylere bakıyorum nettenn o nedenle kacırdıgım şeyler olabiliyor

dıgıtal le ölç dil altoından bak şimdı anlardık hamıle olup olmadıgını ateste bellı oluyor 14, gune kadar

ezellllllllll

hoşgeldınnnnnn

patladım sıkıntıdan ama bırazdan ben gıdıcemmm evımee şükür yarım saat sonra çıkıyorum

ctesı gunlerı ecz ıs olmuyor bıle doğrudüzgün yaa oturdumb butun gun

sen ne yaptınn

kendımı nöbetçi asker gıbı hıssedıyorum benden fazla burda onlıne gözüken var mı acep

Son düzenleme:
KAKULE cnm ben nisana kadar beklemeye karar verdim sirkeli suyu okudum çok zahmetli bende de bio tutmuyo birde takviye yi sormuşsun ilaç takviyesi yapmıyorum ..... En önemlisi cnm ÇİLEK hem kız diyetinde var hemde spermleri güçlendirme özelliğine sahip kız diyetinde var dediğim asitik bir meyveymiş

Cok gecmis olsun canim Rabbim yardimciniz olsun tez zamanda sifasini versin dayinin kan grubumda tutmuyor hemde yurtdisindayim keske elimden gelen birsey olsaydi tek yapabilecegim dua dualarim sizinle......

haskena canım benim bildiğim arı sütü polen kavonozdaki değilmi ya ampül olanıdamı varmış ya

Bende bilmiyordum canim ama ögrenmis oldum bugün geldi aldim 15ml cam ampuller icinde iceriginde sunlar var ;Polen,arisütü,bal,portakalsuyu,potasyum ,vitamin C ,vitamin E ......30 ampul var icinde allcura adli bi firmanin ürünü buradaki adi ""Gelee Royale Pollengetränk""diye fiyatida 50 euro Eczaci vucudu alkali yapma özelligine sahip dedi bende o hizla dün siparis verdim bugün öglende aldim hemen basladim sifa olur insaAllah......,

önceki nesil çok dayanıklıymış ya 7-8 tane tarlada bahçede biz çürük elma olmuşuzzz

Hic sorma kiz babannelerimiz catir catir dogurmuslar biz de bi is yok bi tene doguruyoz gerisi artik zar zor niye böyle olduk ya evet evet biz gec dünyaya gelmisiz galiba söyle 1940 larda dogmak vardi

slm kızlar umarım beni unutmadınız:)
dün dr daydım
yeğenininz 1850 gr olmuş 43 cm
dr şiddetle epidural yapalım diyor ama ben korkuyorum ne dersin iz?

Kiz biz seni nasil unuturuz insan bacisini unuturmu hu kizlar gördünüzmü Sehzade MUHAMMED DERDA nin annesi Ece Sultan gelmis....

Elara yeni liste düzenliyelimmi erkek cocuk isteyenlere Sehzade isteyenler kiz cocuk isteyenlerede Sultanhanim isteyenler diye Pazartesi süprizi olsun cadilara ...........

iyi akşamalar kızlar
layd sen ph ölçmek için turnusol kagıdımnı almıştın??
mukus ph nı ölcebildinmi hiç?

Iyi aksamlar güzellik....
A bak bu turnusol kagidini hatirlatman iyi oldu ben gecen turnusol kagidi ile takkedeki spermin alkali oranini ölcüm bendeki turnusol kagidi 12 ye kadar gösteriyo alkali orani yükseldikce t.kagidin rengide o derece mavi oluyor neyse ben baktim 12 üstüydü yani 12 den fazla mavi gösteriyor anlatabildimi canim ya ..:78:

iyi akşamalar kızlar
layd sen ph ölçmek için turnusol kagıdımnı almıştın??
mukus ph nı ölcebildinmi hiç?

yok canım ölçemedim,
çünkü bazı sitelerde vajinadan elle örnek alın diyordu da onu yapmadım,
dışarı akan akıntıda ölçmek için yeterli gelmedi sanırım sonuç alamadım yani
eşim için ölçmeye yaradı sadece

bu arada az önce karbonat testini yaptım
köpürdü, ama bilemiyorum... halen hastalancak gibi ağrım var, bugün tamda yumurtlama ağrısını hissetiğimden beri 14.gün oldu

Elara yeni liste düzenliyelimmi erkek cocuk isteyenlere Sehzade isteyenler kiz cocuk isteyenlerede Sultanhanim isteyenler diye Pazartesi süprizi olsun cadilara ...........

erkek kız cocuk isteyenler diye ayırdıgımızda tepkiiye cok acık oluyor cnm
o nedenle yaptıgım listeyide silmiştim baya olduu
ama bebişler dogdukcaşehzade dogdu filan diye yazabilriiz:)

haskenacım bende alcam bu şeritlerden amaişe yarıyorsa alıyım yaramıyorsa dijital ph ölçer alayım
sen bi denesene yumurtlama zamanı akınıntının cok oldugundaa ölçmeyii.
erkeginkini ölcmek kolayda asıl iç bizimkini ölcmekte

iyi akşamlar kızlar....burada saat 1 oldu bi bakıyım dedim:)
ya bura manyak bağımlılık yapıyo..face ye falan girdiğim yok yaniiii

eşininki kac cıktı??
gecen gün yaptıgında köpürmemiştiii.inş hamişsindirr
yarınmı yapcan testi

Anaaa bir yaşıma daha girdim..Bu turnusol ne ola ki? Ben çok cahil kalmışım, eyvah eyvah(

Elara cnm naber? geçmişte yazdım ama sen pek buralarda değildin cnm yaaa...bi sorum var sana..

Eşim yumurta akı ve karbonatla duşu kesinlikle istemiyor hatta kızıyor ba...
ya ben sabahtan gizli yapsam olur mu;?akşam ilişkiye girsek...????

yani sabahtan yapmanın bir etkisi olur mu yoksa ben fitillemi halletsem bu işi????

Kızlar Allah muhabbetinizi artırsın. Gece kuşları sizi...
tşkler hoşgeldin

iyi akşamlar kızlar....burada saat 1 oldu bi bakıyım dedim:)
ya bura manyak bağımlılık yapıyo..face ye falan girdiğim yok yaniiii
ben face i acmayalı bayaa olduu
msn desenn acmayı bile unutuyorum
burası fazlasıyla meşgul ediyor insanı:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…