bebek cinsiyet belirleme..

eşininki kac cıktı??
gecen gün yaptıgında köpürmemiştiii.inş hamişsindirr
yarınmı yapcan testi

sanırım çarşamba günü yapmıştım ozaman birşey olmamıştı, gerçi onda hemen dökmüştüm,
bu sefer 5-6 saniye bekledim köpürdü
evet sabah idrarı ile yapıcam
hastalanmamış olursam adet ağrısı gibi ağrılarım var çünkü
eşiminde 8,5 üstü olarak ölçtüm skala oraya kadardı ne kadar üstü olduğunu bilmiyorum ama

Kızlar ben burayı ne kadar takip etmeye çalışsamda bir yerde kopuyorum valla:KK43:((... Eşime sordum turnusol nedir diye adam bildi. Ben bilemedim o nasıl bildi. Anlayamadım valla..
Elara sen bioritm ve diğer yöntemleri kullanıpta gebe kalanların ve bebeciklerinin cinsiyetini gösteren bir tablo güncelledin mi son zamanlarda acep?

He Elara asıl en önemli şeyi söylemeyi unutmuşuz eğer akraba evliliği yapmışsak çocuk yapmayalım ya da doktor kontrolünde yapalım...yoksa bu salça gibi gereksiz tipler ortaya çıkıyor...

asıl sen bizi eğlendiriyorsun...arada böyle boş kafa görmek kendimize olan güvenimizi daha da arttırıyorr...

Elara cnm naber? geçmişte yazdım ama sen pek buralarda değildin cnm yaaa...bi sorum var sana..

Eşim yumurta akı ve karbonatla duşu kesinlikle istemiyor hatta kızıyor ba...
ya ben sabahtan gizli yapsam olur mu;?akşam ilişkiye girsek...????

yani sabahtan yapmanın bir etkisi olur mu yoksa ben fitillemi halletsem bu işi????:KK50::KK50::KK50:
diet ve takviye kullann bu şekilde alkali yapabilirisnn
bide yumurtlama gününü tespit et.yumurtlama zamannı vajina alkali olur zaten.ekstra bişi yapmana gerek yok
duş yapcam diyorsanada banyoda yapabilriisn eşin nerden anlıcak

sanırım çarşamba günü yapmıştım ozaman birşey olmamıştı, gerçi onda hemen dökmüştüm,
bu sefer 5-6 saniye bekledim köpürdü
evet sabah idrarı ile yapıcam
hastalanmamış olursam adet ağrısı gibi ağrılarım var çünkü
eşiminde 8,5 üstü olarak ölçtüm skala oraya kadardı ne kadar üstü olduğunu bilmiyorum ama

hım anladımm.sen kaca almıştın ph şeritlerini.kactane var içinde?

Elara sen bioritm ve diğer yöntemleri kullanıpta gebe kalanların ve bebeciklerinin cinsiyetini gösteren bir tablo güncelledin mi son zamanlarda acep?

ilk sayfadaki liste devamlı güncelleniyorr

hım anladımm.sen kaca almıştın ph şeritlerini.kactane var içinde?

ilk sayfadaki liste devamlı güncelleniyorr

izmir caddesinden almıştım, akvaryum falan satan bir yer.
içinde 15-20 tane var, 25 milyondu sanırım.
dediğim gibi skalası çok geniş değil, 4,5-8,5 arasını ölçüyor
ulusta da çok aradım medikalcilerde ama orda değer gösterenlerden yoktu

Son düzenleme:
diet ve takviye kullann bu şekilde alkali yapabilirisnn
bide yumurtlama gününü tespit et.yumurtlama zamannı vajina alkali olur zaten.ekstra bişi yapmana gerek yok
duş yapcam diyorsanada banyoda yapabilriisn eşin nerden anlıcak

yumurta takibi için doktora gidicem önümüzdeki ay..sormam gereken çok şey var doktora..hepsinide buraya yazarım...
bu arada alkali yapan çok şey kız diyetinde var..en iyisi gizli gizli duş yapmak:)):KK66::KK66::KK66:

Ok Elara baktım canım. Birkaç kişinin bioritm göremedim sanki. Uyku sersemi farkedemedim belki. Yarın ayık şekilde bakarım. Bir cesaret gelse bir gaz verilse. Verin gazı bana ve kocama:)

izmir caddesinden almıştım, akvaryum falan satan bir yer.
içinde 15-20 tane var, 25 milyondu sanırım.
dediğim gibi skalası çok geniş değil, 4,5-8,5 arasını ölçüyor
ulusta da çok aradım medikalcilerde ama orda değer gösterenlerden yoktu

Kurt Elektronik ve ölçü Sistemleri ph metre , ph ölçer , sıcaklık ölçer imalatı
senin aldıgın bundanmıydı???
ben bundan sipariş vermeyi düşünüyorum.5 lirada kargo ücreti var.13 liraya geliyor

Canim benim aldigimin 100 tane serit var icinde 7 Euro Eczaneye siparis vermistim getirtiler ama 12 ye kadar ölcüyor en koyu renk mavi yani 12 olunca ama üstü dahada koyu olunca anliyorum .....

seninki bayağı iyimiş ben bayağı pahalıya almışım,
birde 12'den fazla olur mu ki erkeklerin
bana biraz yüksek geldi:)

Kurt Elektronik ve ölçü Sistemleri ph metre , ph ölçer , sıcaklık ölçer imalatı
senin aldıgın bundanmıydı???
ben bundan sipariş vermeyi düşünüyorum.5 lirada kargo ücreti var.13 liraya geliyor

yok değil, benimkinde de her ton için yanında rakamlar olan ayrı bir kağıdı var ama kitler kağıt değilde daha plastik-karton gibi birşey
senin dediğin daha kullanışlı geldi bana, çok daha geniş ölçüm aralığı var ve çok daha ucuz

Son düzenleme:
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:bence bu sığırın bir kocası bile yokkk...ben eğleniyorum elara sende öyle yap...gay falan herhalde:)))
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

seninki bayağı iyimiş ben bayağı pahalıya almışım,
birde 12'den fazla olur mu ki erkeklerin
bana biraz yüksek geldi:)

Canim ben yurtdisindayim burada bu tür ürünler oraya göre daha uygun ovulasyon testleri v.s. öyle benimki dedigim gibi 12 ye kadar gösteriyor en son renk mavi ben bakmistim sperme ve kagita gösteren yani 12 es deger olan renkten daha mavi oldu kagit bende 12 yukarisi diye düsündüm alti olsaydi renk acik olurdu degilmi....

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Canim ben yurtdisindayim burada bu tür ürünler oraya göre daha uygun ovulasyon testleri v.s. öyle benimki dedigim gibi 12 ye kadar gösteriyor en son renk mavi ben bakmistim sperme ve kagita gösteren yani 12 es deger olan renkten daha mavi oldu kagit bende 12 yukarisi diye düsündüm alti olsaydi renk acik olurdu degilmi....

evet tabiki açık olurdu canım, ama sıvının kendi özelliği gereği bana yüksek geldi değer, sen ne diyorsun elara olabilir mi?

Benim aldigim bunun benzeri ama 100 lü kagit olani 100 tanesi 7 euro Ecz.getirtigim icin kargo ücreti ödemedim Elara bi ara zamanin olunca aldigim arisütünden bahsettim ona bi baksana sence nasil 3-4 sayfa öncesi var gecmiste....

sen dendinmi mukus phnı ölcmeyi???
bu şeritlerde ölcüm yapabilmek için mukus sıvısından en az ne kadar olmalı miktar olarak???
tamam cnm bakayımm arısütünee.gördüm 50 euro ya almışın bayada pahalıymışş
içerigide gayet güzell ama yinede araştırıyımm

X