bebek cinsiyet belirleme..

kızlar faceye yükleyebildim bebişin resimlerini
bu arada bütün dualarım siznle doğumda da inş. hepiniz için dua edicem

allah razı olsun,
inşallah kolaylıkla alırsın sende bebişini kucağına, sonra resimlerini bekleriz yakışıklının

eceiremnur sana birde bir şey sorucam, hamile kaldığın ayki yumurtlama tarafını biliyormusun canım

kızlar ben çıkıyorum :80: folik asitim bitti gidip onu alayım biraz daha durursam eczane kapanacak sizden ayrılmak mümkün olmuyor bağımlılık yapıyorsunuz
geldiğimde geçmişi okurum artık

valla canım solumda kist vardı sağla kaldım diye hatırlıyorum

minietek gördüm seni:)
gelinlikli güzel güzel bir resim koymuşsun canım, çok hoş, allah daim etsin mutluluğunuzu birde bi bebiş versin hemen aranıza:)

canım gecmıs olsun
bneım ab rh- banada dogumda lazım olmustu cok zor bulunuyor malesef negatıf kan grupları
bende capada dogurdum mecburen ama capa 2 unıte hazır belklettıklerını soyledı sıze daha mı fazla lazım
kızılaya fılan gıtsenız ben 1 kkısıde bulabılmıstım koskoca ıstanbulda
ollmedım cok sukur ama ınsanların bu konuda cok duyarlı olması gerekıyor
dogurayım ılk ısım kan vermek olacak ınsallah sızde bulabılırsınız

Merhaba kızlar konunuz çok güzelmiş ya yumurtlama günlerini nasıl hesaplıyosunuzki ilk sayfada 1 gün ilişki hamile filan var..Benimde olmuyo ama olma şansı var bir tüpüm açık banada yardımcı olurmusunuz. ben muhtemelen tarihleri yakalayamıyorum 1 gün çatlama oluyor yardımlarınızı bekliyorum tüp bebege geçiş yapcam ama iki ay denemek istiyorum yine böyle dün adet oldum döngüm 28 günde bir...

sende sıkıntı yaşamışsın çok..çok duyarlı olunması gereken bi durum evet özellikle negatiflerde..benim a pozitif,dünya kadar var bizde herkes pozitif..şuanda 2 kişi bulabildik çevremizden,ama sanırım daha çok lazım.ilik nakli olduğundan trombosit alcaklarmış, ne kadar lazım bende bilemiyorum.

yumurtlama günü hesaplayıcıları var çok sayıda internette, yüzde yüz olmamakla birlikte adet döngün 28 ise 14. gün diye (döngün 30 ise, 30-14=16.gün yumurtlama günü) kaba bir hesap var.
yada ovulasyon kitleri var piyasada onlardan alabilirsin,
inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın

Son düzenleme:
döngün 28 günse eğer adet olduğun ılk günden itibaren sayıyorsun 14. gün yumurtlama olmuş oluyor buyuk olasılıkla gün aşırı ilişki olması gerek

bir ayda 3-4 gün gebe kalma şansın var genel de
bu arada folıc asıt kullanman gerek gebelıgı düşünen herkes 3 ay öncesınden başlamalı dr gidiyorsan zaten oda verecektır

cınsıyet yorumları taktıklerı elara dan

alırsın canım sımdıen hayırlı olsunn

hoşgeldın

sağol canım

elara şu sirkeli duşu ben öğrenemedim yaa sen bakabildin mi?kimse yapmamış galiba kız bişii mişii olmasın sonra

cnm bu sirke mevzusuu bildigimiz üzüm sirkesi yada elma sirkesi degil anladıgım kadarıyla.
%7 oranında asetik asite su eklenmiş suya beyaz sirke deniliyorr
asetik asit de sirkeye ekşi tadını ve keskin kokusunu veren organik bi asit.

bu solüsyon şeklinde satılıyormuş piyasada.
önce bunu alıyorsun içine toz kalsiyum sitrat ekliyorsun biraz.bu karışımın ph sını ölcüyorsun ph nın 4 olması gerekiyor
eger degilse ph sı 4 olana kadar kalsiyum toz ekliyorsun.4 olduktan sonrada bi kac damla saf su ilave ediliyor.
sonra da 3ml olacak şekilde şırıngaya cekiyorsun ve vajiye sıkıyorsun

yani şimdilik anladıgım kadarıyla olay bu.yinede momofo bi soralım o daha iyi bilir.

elara sen bunları nerden bılıyon yaaa

Hş bulduk canım bir defa ilişkiye girip hamiş kalmışlar ya net olarak ögrenme yöntemi varmış gibi sandım...teşkkür ederim canım sagol...folik asit kullanmaya bugün başladım yani daha önce de kullanmıştım ama biçok ilaçla kıllanınca yan etkiler oldu bıraktım bütün hepsini bugün birtek folik asit içiyorum..içicem inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…