- 6 Temmuz 2010
- 477
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.841
1.5 ay kadar cnm
nisanın 7 si -10 arası alalım dedi
16 kız için uygun günmüş
19 erkek için.bugün yum günün.varmı belirtilerin?
Elara ugün 15.gün adet döngüsü 27-28 diyor yumurtlama günü geçmiş de olabilir deyyanın
kızlar faceye yükleyebildim bebişin resimlerini
bu arada bütün dualarım siznle doğumda da inş. hepiniz için dua edicem
allah razı olsun,
inşallah kolaylıkla alırsın sende bebişini kucağına, sonra resimlerini bekleriz yakışıklının
eceiremnur sana birde bir şey sorucam, hamile kaldığın ayki yumurtlama tarafını biliyormusun canım
valla canım solumda kist vardı sağla kaldım diye hatırlıyorum
Acilll!!
Kızlar acil 0 negatif kan arıyoruz. Dayım yarın ilik nakli olacak.İstanbulda olup kan verebilcek varsa bugünn ÇAPA kan merkezine Ali Türker adına verebilir..son 10 günde aspirin,alkol yada antibiyotik kullanmamış olması gerekiyomuş..şimdiden sağolun..
minietek gördüm seni:)
gelinlikli güzel güzel bir resim koymuşsun canım, çok hoş, allah daim etsin mutluluğunuzu birde bi bebiş versin hemen aranıza:)
canım gecmıs olsun
bneım ab rh- banada dogumda lazım olmustu cok zor bulunuyor malesef negatıf kan grupları
bende capada dogurdum mecburen ama capa 2 unıte hazır belklettıklerını soyledı sıze daha mı fazla lazım
kızılaya fılan gıtsenız ben 1 kkısıde bulabılmıstım koskoca ıstanbulda
ollmedım cok sukur ama ınsanların bu konuda cok duyarlı olması gerekıyor
dogurayım ılk ısım kan vermek olacak ınsallah sızde bulabılırsınız
Merhaba kızlar konunuz çok güzelmiş ya yumurtlama günlerini nasıl hesaplıyosunuzki ilk sayfada 1 gün ilişki hamile filan var..Benimde olmuyo ama olma şansı var bir tüpüm açık banada yardımcı olurmusunuz. ben muhtemelen tarihleri yakalayamıyorum 1 gün çatlama oluyor yardımlarınızı bekliyorum tüp bebege geçiş yapcam ama iki ay denemek istiyorum yine böyle dün adet oldum döngüm 28 günde bir...
döngün 28 günse eğer adet olduğun ılk günden itibaren sayıyorsun 14. gün yumurtlama olmuş oluyor buyuk olasılıkla gün aşırı ilişki olması gerekMerhaba kızlar konunuz çok güzelmiş ya yumurtlama günlerini nasıl hesaplıyosunuzki ilk sayfada 1 gün ilişki hamile filan var..Benimde olmuyo ama olma şansı var bir tüpüm açık banada yardımcı olurmusunuz. ben muhtemelen tarihleri yakalayamıyorum 1 gün çatlama oluyor yardımlarınızı bekliyorum tüp bebege geçiş yapcam ama iki ay denemek istiyorum yine böyle dün adet oldum döngüm 28 günde bir...
sağol canım
elara şu sirkeli duşu ben öğrenemedim yaa sen bakabildin mi?kimse yapmamış galiba kız bişii mişii olmasın sonra
cnm bu sirke mevzusuu bildigimiz üzüm sirkesi yada elma sirkesi degil anladıgım kadarıyla.
%7 oranında asetik asite su eklenmiş suya beyaz sirke deniliyorr
asetik asit de sirkeye ekşi tadını ve keskin kokusunu veren organik bi asit.
bu solüsyon şeklinde satılıyormuş piyasada.
önce bunu alıyorsun içine toz kalsiyum sitrat ekliyorsun biraz.bu karışımın ph sını ölcüyorsun ph nın 4 olması gerekiyor
eger degilse ph sı 4 olana kadar kalsiyum toz ekliyorsun.4 olduktan sonrada bi kac damla saf su ilave ediliyor.
sonra da 3ml olacak şekilde şırıngaya cekiyorsun ve vajiye sıkıyorsun
yani şimdilik anladıgım kadarıyla olay bu.yinede momofo bi soralım o daha iyi bilir.