bebek cinsiyet belirleme..

kızlar bende şimdilik birşey yok, hafif bir bel ağrısı oluyor ara ara ama.
yarın sabah yapsam çıkar mı ki idrar testinde ( halen hastalanmamış olursam tabi)

yumurtlama günü hesaplayıcıları var çok sayıda internette, yüzde yüz olmamakla birlikte adet döngün 28 ise 14. gün diye (döngün 30 ise, 30-14=16.gün yumurtlama günü) kaba bir hesap var.
yada ovulasyon kitleri var piyasada onlardan alabilirsin,
inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın[/QU

Evet hesaplıyoum bende ama daha ii bir yönteminiz var sandıydım..Kaan kocatepenin siteden hesaplıyorum ama bana baya farklı tarihler veriyo 14 gün değil mesela dün adet oldum tarihe bakınca 5 mart çıktı yumurtlama günü...ovulasyon testi sordum bi kaç eczanede yoktu yüksek fiyatlıymış sanırım oda..

yumurtanın ömrü 24 saat oldugu için 1 gün sonrada hamile kalma şansın var 1 deneme daha yapabilriisn anlamında.
1 gün sonrası kız bebek için daha uygun bence.

kızz bebek için yumurtlamadan önceki günler ilişki olmalı, erkek için yumurtlama günü ilişki olmalı..yumurta 24 saat sonra ölür zaten, ertesi gün diye bişe olmaz

beyaz melek

şimdi gördüm resimlerini eşinlede çok yakışmışsınız kızın da maşallah çokk güzel sende bu güzel aileye yenıden maşallahh diyorumm

kızz bebek için yumurtlamadan önceki günler ilişki olmalı, erkek için yumurtlama günü ilişki olmalı..yumurta 24 saat sonra ölür zaten, ertesi gün diye bişe olmaz

renklitaş, gece 12 de yumurtladıysan ömrü 24 saat olacağı için haliyle ertesi güne de kalıcaktır yumurta.
Elaranın dediğini bu şekilde anlıyorum ben

kızlar bende şimdilik birşey yok, hafif bir bel ağrısı oluyor ara ara ama.
yarın sabah yapsam çıkar mı ki idrar testinde ( halen hastalanmamış olursam tabi)

canım 28 yada 29 gün sürüyor benim.
bu ay için, 28 dersek bugün, 29 dersek yarın son gün:)

gebelık testınde adetın gecerse cıkıyo dıye duyudm sankı ama bugun kan tahlılı yaptırsan yarına cıkardı cnm yumurtlama olalı 14 gün oldu sanırım

gebelık testınde adetın gecerse cıkıyo dıye duyudm sankı ama bugun kan tahlılı yaptırsan yarına cıkardı cnm yumurtlama olalı 14 gün oldu sanırım

evet hesaplarıma göre bugün 14 gün oldu
yarın evdeki testi deneyeyim de bir bakalam canım. kan testi yaptırmak pek istemiyorum, negatifse bir dahaki ayda aynısı olacak diye
bakalım canım yaa

evet hesaplarıma göre bugün 14 gün oldu
yarın evdeki testi deneyeyim de bir bakalam canım. kan testi yaptırmak pek istemiyorum, negatifse bir dahaki ayda aynısı olacak diye
bakalım canım yaa

hımm tamam cnm yap bakalım inşş çift çizgi görürsünnn

sen ates ölçüyormuydun

hımm matematigin cok zayıf
sen gece 3 de yumurtlasan 21.saatten sonra ertesi güne gecmiş olursun
sabah 10 da yumurtasan 14.saatten sonra ertesi güne gecmiş olursun
akşam 6 da yumurtlassan 18.saatten sonra ertesi güne gecmiş olursun v.s....

kızım uyandı cıkıyorumm
minietekk bi sorun yok cnm.sayfalar cabuk ilerliyorr herkese cvp veremiyorum,bide başka şeylere bakıyorum nettenn o nedenle kacırdıgım şeyler olabiliyor

hımm tamam cnm yap bakalım inşş çift çizgi görürsünnn

sen ates ölçüyormuydun

canım ateş ölçmüyorum
pek beceremedim yumurtlama dönemi için yapayım dedim ama nerdeyse 30 gün aynı:)
belki çok hassas değil derece ondandır

mutfak beni bekler bende kaçtım
gece görüşürüz

Son düzenleme:
X