bebek cinsiyet belirleme..

elara sen diyorsun 12 çıkabilir mi ki,
hani acaba teste mi sorun var diye düşünüyorum, o yüzden yanlış yönlendirmesin

Canim ben ilk aldigimda idrarda bakmistim ve o zaman alkali diyet yapmiyordum ve 6 cikmisti idrarinki sonra gecen aklima geldi esimim takkesindekine baktim 12 üstü cikti bi bakayim bu ayki yumurtlama zamani ne kadar cikacak yazarim o zaman simdi malum adet olacam 1-2 güne sonuc net olmayabilir....Ay sus esime de dün aksam söyledim Arisütü siparisi verdim diye diyorki bu takviyelerin ne zaman sonu gelecek ..............

sadece insana benzemek için manikür yetersiz sen sakın agdanı ihmal etme aman ha sakın

hadi güle güle

hahahahah totally benzinlerde mi yazıyoooo
meltem what R U doing here ıt's ower ı asking why ........bu ne demek yaaaa..benim 4 yaşındaki kızım senden iyi bilir ing yi....harbiden boşsun..bence sen cumtesi pazar tatil yap..tek gün yaramamış sana......
senin yazdıkların ancak e 5 kenarındaki gaylara fayda eder..
ünv mezunumusun sen yaaa...işte kızlar
eğitim cehaleti alır eşşşşşşşeklik baki kalır atasözüne buuzzz gibi örnek

o sataştı bizde cevap verdik.bizi niye banlasınlarki...konumuz belli.konu dışı sataşanda belli.yazdıklarımızı değerlendirmek kimseye kalmamış.doğru yada yanlış.kadınlar kulubü burası.bilimaadamaları kulübü değil.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
çok sukur rabbıme ben bugun daha ıyıyım .Dr mr cekılmeme ızın vermedı 4 ay dolana kadar agrı kesıcı ıgnelerle devam edıcez mıde bulantılarım ıcınde farklı ılaclar kullanıyorum pek ıyı degıl ama en azından bı fark oluyor tabıkı.
Rabbımın ıznıyle bugunlrde gerı kalıcak ıns.ayın 28 ınde 2 li testımın sonuclarını alıcam ıns hersey yolundadır tek temennım bebegımı sag saglım kucagıma alabılmek.
Burda olamazsamda aklım hep sızlerde kalıyor 2.ci temennımde bır an once eskısı gıbı sızlerle vakıt gecırebılmek.
gecmıse goz atıyım ben bi :)

aaa bu kabus nerden çıktı böyle...derdi neydi ben anlamadım...

şöyle bi bakayım ne yapıyosunuz dedim şok oldum...

kızlar gittiiii:))))sinirlendi galiba...
neyse böylelerine haddini bildiriceksin...biliyorum konuşurken bizimde seviye hafiften düşüyo ama olsun..dinsizin hakkından imansız gelir misalii
Allah ıslah etsin ne diyeyimmmm.....

anaaaaaaaaa bide kültür abidesi kesildi başımıza sabahtan beri o yazıları sanki başkası yazmışgibi üniversite mezunu ayrıca sadece pazar günü boş onuda bu şekilde değerlendiriyo vay be hayatını ne kadar dolu yaşıyomuş millet

ay iyi deşarj oldu herkess,arada ugrasa fena olmazz

öncelikle geçmiş olsun.
inşallah geçerde emarada gerek kalmaz
ikilide bi tahminde bulunmadımı drun canım

neyse yaa gitti belim çok ağrıyo ha gitti gidecek şunu yazim bunu yazim derken belimden olucam ama çok eğlendim ya malum hamişler gülerken göbişleri oynar ben güldükçe uyuyan paşamı kaldırdım herhalde oynayıp duruyo yavrumhadi kızlar ben çıktım yarın arkadaşın oğlunun diş buğdayı var oraya gidicem yarın geç saatte görüşürüz öptüm sizleri iyi sohpetler

tekrar çok geçmiş olsun, bugün iyiymişin dahada iyi olursun inşallah
bebeğini de sağlıkla alırsın kucağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…