- 7 Ocak 2011
- 797
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.741
bilmiyorum canım yaaaKkaule nasılsın ya bugün eşimin arkadaşının eşide düşük yapmış noldu yaaa birileri bizim hormonlarımızlamı oynuyo dersin ne kolaymış eskiden kadınlar tarlada doğum yaparmış
milkgirl, icilince alkali oluyor potasyum oraniyla ilgili sanirim. Erkek bebek diyetinde sirkeli su var. Dus yapinca vajinayi asidik yapiyor. Eger dus yapamiyorsan karbonat uygulamasi gibi parmagini sirkeye batirip uygulamayi dene. ayni sey olmaz ama yoktan iyidir
kızlar how l met your mother dizisini seyreden varmı?
6.sezon 6. bölümde kız-erkek bebek hamile kalma yöntemlerine değinilmiş..ne kadar doğru bilmem ama kuzeye dönük ilişki erkek....güneye dönük ilişki kız diyor...adam erkek doğurmak için şeyini buz kabına sokuyo falankadında kız doğurmak için vaginasını saç kurutma mak. ile ısıtıyoo..koptum
bu yön olayında doğruluk payı varmıdır yaawww
milkgrl, kiz diyetinde alkol yasak yalniz . (şaka)
Günaydın kızlarrrrrr nasılsınız
sağol canım sen nasılsınkoptummm
günayddıınnnn
kızlarrrr nasılsınızzz
umut senin senin büzükle kazık halaaa duruyo yerindegönder kız şunları
iyiyiz canım sen nasılsın ağrın var mı?
sağol canım sen nasılsın
umut senin senin büzükle kazık halaaa duruyo yerindegönder kız şunları
ıyıyım canım kahvaltı edıyorum sende ıyısın ıns kakule bırsey sorcam sana esıne durumu nasıl anlattın anladımı çok üzüldümü
ben su cumleyı hala anlamıyorummmmmmmmm
anladım sonundaaaa
ooo massallah az kalmıs hadı cınsıyetımızı ogrenmeyeiyiyim canım
evden dışarıya çıkmıyorum
ayakta fazla kalmadığım sürece sorun yok
10 haftalık oduk
sen nasılsın
gunaydın umutcum....Günaydın kızlarrrrrr nasılsınız
sırkelı dus vajınada asıdık yapıyo cnm ..ıcılırse alkallı yapıyo..sirke içince alkali oluyormuş diye biliyorum limon gibi yani içeriye girince alkali oluyo.
evet canım elarayı bekliyorum değiştireceğiz onlarııı
ağrım yokta yoğun geçiyoo iğneden oldu yoksa böyle değildim
sen nasılsın bittimi senin
ıyıyım canım kahvaltı edıyorum sende ıyısın ıns kakule bırsey sorcam sana esıne durumu nasıl anlattın anladımı çok üzüldümü
iğneden olabilir canım.benim bitti sayılır akşam abdestimi alırım herhalde
canım zaten tahlili alacağımı biliyordu 5 dk önce konuşmuştuk.sonra alınca ben aradım düşmüş değerler dedim ağlamaya başladım o da çok kötü oldu ama konuşamadı kapattık telefonu.bide ben arabayla gitmiştim arkada oğluma da çaktırmak istemiyorum ağladığımı müzik açtım anlamasın diye ağlaya ağlaya gittim eve.yolda gene aradı eşim üzülme allah hayırlısını vermiş falan diye beni teselli etti zaten hep beni teselli eden ve yatıştıran o dur allah razı olsun.eve gelince daha iyiydim.akşam kandil vardı zaten konuştuk sarıldık dua ettik kapattık o konuyu bidaha da hiç konuşmadık.
canım allah herşeyin hayırlısını nasip etsin demekki daha zamanı varmış öyle düşün üzme kendini allah evladına ömür versin elbet zamanı gelince bir kardeşi olur paşanın sıkma sen canını
evet canım elarayı bekliyorum değiştireceğiz onlarııı
ağrım yokta yoğun geçiyoo iğneden oldu yoksa böyle değildim
sen nasılsın bittimi senin
iğneden olabilir canım.benim bitti sayılır akşam abdestimi alırım herhalde
canım zaten tahlili alacağımı biliyordu 5 dk önce konuşmuştuk.sonra alınca ben aradım düşmüş değerler dedim ağlamaya başladım o da çok kötü oldu ama konuşamadı kapattık telefonu.bide ben arabayla gitmiştim arkada oğluma da çaktırmak istemiyorum ağladığımı müzik açtım anlamasın diye ağlaya ağlaya gittim eve.yolda gene aradı eşim üzülme allah hayırlısını vermiş falan diye beni teselli etti zaten hep beni teselli eden ve yatıştıran o dur allah razı olsun.eve gelince daha iyiydim.akşam kandil vardı zaten konuştuk sarıldık dua ettik kapattık o konuyu bidaha da hiç konuşmadık.
EVET ANLADIM CANIM ALLAH EN KISA ZAMANDA sana sağlıklı bır bebek versın inşallah çok üzüldüm inan
şimdi benim eşimde çok istiyor anlıyorum direk söylemıyor bana olursa olur olmazsa napalım evlatlık alırız dıyo ama yeğenlerımı çok sevıyoo herbırıyle ayrı ayrı oynuyo şakalaşıyo kendım ıcın için üzülcem bir de onu üzücem diye üzülüyorum çocukları benım kadar çok sevıyo benım yüzümden (pko) bu mutluluğu geç yaşama ihtimali bile üzüyor benı
ben seyrediyorum o diziyi offf deliler yaaaama ne kadar doğru o yötemler bilemiyorum
günaydıııınn kızlarrr.....
bide şey vardı yaa unutmuşum onu yazmayı..lily kızı olsun diye limon yiyorduu..dogru mu yaa....yemiyim limon eger doğruysa ben çok yerim limon ..bayılırım yanii..salataya sıkarım limonu.kalanı hooop migdeye...yemesem mi acabaaa?:84::84::84::84:
limon erkek diyetinde var limon vücuda girince alkali oluyo.sen ye limonu bol bol