bebek cinsiyet belirleme..

Kkaule nasılsın ya bugün eşimin arkadaşının eşide düşük yapmış noldu yaaa birileri bizim hormonlarımızlamı oynuyo dersin ne kolaymış eskiden kadınlar tarlada doğum yaparmış
bilmiyorum canım yaaa

momof da açıklamış sağolsun.momof ben vajinal duşu yapmayı düşünüyorum ama oranlarını ve nasıl yapılacağını bilmiyorum.eğer hiç bişey yapamazsam dediğin gibi parmak işi yapıcam

koptummm

günayddıınnnn
kızlarrrr nasılsınızzz

iyiyiz canım sen nasılsın ağrın var mı?

sağol canım sen nasılsın

ıyıyım canım kahvaltı edıyorum sende ıyısın ıns kakule bırsey sorcam sana esıne durumu nasıl anlattın anladımı çok üzüldümü

umut senin senin büzükle kazık halaaa duruyo yerinde gönder kız şunları

ben su cumleyı hala anlamıyorummmmmmmmm

anladım sonundaaaa

Son düzenleme:

canım çizelgedeki adamla kadın için şakalaşıyoruz

iyiyim canım
evden dışarıya çıkmıyorum
ayakta fazla kalmadığım sürece sorun yok
10 haftalık oduk
sen nasılsın
ooo massallah az kalmıs hadı cınsıyetımızı ogrenmeye

rabbımısn gonlundekınden nasıp eder..

Günaydın kızlarrrrrr nasılsınız
gunaydın umutcum....
sirke içince alkali oluyormuş diye biliyorum limon gibi yani içeriye girince alkali oluyo.
sırkelı dus vajınada asıdık yapıyo cnm ..ıcılırse alkallı yapıyo..

kızlar benı pc kasası tamıre gıdıyo ıns yakın zamanda olur

fazla konusmayın ben yokken opuyorum sızı

evet canım elarayı bekliyorum değiştireceğiz onlarııı

ağrım yokta yoğun geçiyoo iğneden oldu yoksa böyle değildim
sen nasılsın bittimi senin

iğneden olabilir canım.benim bitti sayılır akşam abdestimi alırım herhalde

ıyıyım canım kahvaltı edıyorum sende ıyısın ıns kakule bırsey sorcam sana esıne durumu nasıl anlattın anladımı çok üzüldümü

canım zaten tahlili alacağımı biliyordu 5 dk önce konuşmuştuk.sonra alınca ben aradım düşmüş değerler dedim ağlamaya başladım o da çok kötü oldu ama konuşamadı kapattık telefonu.bide ben arabayla gitmiştim arkada oğluma da çaktırmak istemiyorum ağladığımı müzik açtım anlamasın diye ağlaya ağlaya gittim eve.yolda gene aradı eşim üzülme allah hayırlısını vermiş falan diye beni teselli etti zaten hep beni teselli eden ve yatıştıran o dur allah razı olsun.eve gelince daha iyiydim.akşam kandil vardı zaten konuştuk sarıldık dua ettik kapattık o konuyu bidaha da hiç konuşmadık.

canım allah herşeyin hayırlısını nasip etsin demekki daha zamanı varmış öyle düşün üzme kendini allah evladına ömür versin elbet zamanı gelince bir kardeşi olur paşanın sıkma sen canını

arkadaşlar ben çıktım şansıma havada berbat bugünde anneme gitmeyi düşünüyordum gidicemde galiba yatak bakıcam çünkü size iyi sohpetler

öyle canım bende kısmet diyorum allah hakkımızda hayırlısını versin.

evet canım elarayı bekliyorum değiştireceğiz onlarııı

ağrım yokta yoğun geçiyoo iğneden oldu yoksa böyle değildim
sen nasılsın bittimi senin

EVET ANLADIM CANIM ALLAH EN KISA ZAMANDA sana sağlıklı bır bebek versın inşallah çok üzüldüm inan

şimdi benim eşimde çok istiyor anlıyorum direk söylemıyor bana olursa olur olmazsa napalım evlatlık alırız dıyo ama yeğenlerımı çok sevıyoo herbırıyle ayrı ayrı oynuyo şakalaşıyo kendım ıcın için üzülcem bir de onu üzücem diye üzülüyorum çocukları benım kadar çok sevıyo benım yüzümden (pko) bu mutluluğu geç yaşama ihtimali bile üzüyor benı

böyle düşünüp kendini üzme lütfen hayat ve evlilik sadece çocuktan ibaretmi sanki.olacak inşallah hem olmıycağını nerden çıkarıyorsun olacak allahın izniyle öyle düşün canım.pko lu olup da hamile kalan o kadar çok arkadaşım var ki.ama pozitif düşüneceksin önce kendini bırakmıycaksın herşeyin vakti zamanı olduğunu kabul edeceksin.eşin de sen üzüldüğün için üzülür lütfen kendini ve eşini üzme hayırlısını dile allahtan.

ben seyrediyorum o diziyi offf deliler yaaa ama ne kadar doğru o yötemler bilemiyorum

günaydıııınn kızlarrr.....

bide şey vardı yaa unutmuşum onu yazmayı..lily kızı olsun diye limon yiyorduu..dogru mu yaa....yemiyim limon eger doğruysa ben çok yerim limon ..bayılırım yanii..salataya sıkarım limonu.kalanı hooop migdeye...yemesem mi acabaaa?:84::84::84::84:

limon erkek diyetinde var limon vücuda girince alkali oluyo.sen ye limonu bol bol

kızlar benim gibi yeni gelenler için yazıyorum bu linki..yumurtlama günü hesaplıyoo...kızı da gösteriyo erkeğide..

Eisprung-Kalender - urbia.de

yukarı ilk adet günü yazılıyo..aşağıyada kaç günde bir adet görüyosunuz onu yazın şekerler..

limon erkek diyetinde var limon vücuda girince alkali oluyo.sen ye limonu bol bol

kakulecım çok sağol okudum yazdıklarını bır yanım kısa zamnda olcak dıyor ona ınanmaya çalışıyorum ama iştee neyse hayırlısı Allah tan

bende sirke lımon severım sütü hıccc sevmem patates muz erkek dıyetıne devamm zaten en çok sevdıgım yerler erkek dıyetınde yaşasınn

kızlar bu arada dün doktorumu aradım..çok iyi bir doktor..ilk bebeğimin takibini o yapmıştı..bi kere hem psikolog gibi konuşuyor sizinle, hemde doc.dr. hamileyken size o ay için yemeniz gerekenleri falan söylüyor...hanı biz bizmle konusan doktor isteriz ya işte ondan...

bana folik asit al dedi..bende kullanıyorum zaten dedim:)gidicem bakalım..herşeyi sorcam ona..vagina duşu,beslenme.ilişk nasıl olmalı falan..herşeyi yazarım buraya...
dr.fetus üzerine amerikada yapmış araştırmaları....ahh işallah allah bana sağlıklı bir erkek verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…