- 13 Ocak 2011
- 227
- 0
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.761
günaydın kızlarrrr bugün evdeyim ofiste tadilat var diye yeni kalktım kahvaltı yapıp geliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elara nerde dün sabahtan beri karşılaşamadık ,kakule nasılsın canım benim
günaydın kızlarrrr bugün evdeyim ofiste tadilat var diye yeni kalktım kahvaltı yapıp geliyorum
kızlar bu arada dün doktorumu aradım..çok iyi bir doktor..ilk bebeğimin takibini o yapmıştı..bi kere hem psikolog gibi konuşuyor sizinle, hemde doc.dr. hamileyken size o ay için yemeniz gerekenleri falan söylüyor...hanı biz bizmle konusan doktor isteriz ya işte ondan...
bana folik asit al dedi..bende kullanıyorum zaten dedim:)gidicem bakalım..herşeyi sorcam ona..vagina duşu,beslenme.ilişk nasıl olmalı falan..herşeyi yazarım buraya...
dr.fetus üzerine amerikada yapmış araştırmaları....ahh işallah allah bana sağlıklı bir erkek verir
hoşgeldin iyiyim valla sen nasılsın iyi evdesin dinlen biraz gel kahve yapayım karşılıklı içelim
kızlar bu arada dün doktorumu aradım..çok iyi bir doktor..ilk bebeğimin takibini o yapmıştı..bi kere hem psikolog gibi konuşuyor sizinle, hemde doc.dr. hamileyken size o ay için yemeniz gerekenleri falan söylüyor...hanı biz bizmle konusan doktor isteriz ya işte ondan...
bana folik asit al dedi..bende kullanıyorum zaten dedim:)gidicem bakalım..herşeyi sorcam ona..vagina duşu,beslenme.ilişk nasıl olmalı falan..herşeyi yazarım buraya...
dr.fetus üzerine amerikada yapmış araştırmaları....ahh işallah allah bana sağlıklı bir erkek verir
Kızlar nasılsınız dün karanlıkta mesaj yazmaya çalıştım sarhoş muamelasi gördüm momoftan kakule sirkeli su için açıklama yapmışsın teşekkürler
ben seyrediyorum o diziyi offf deliler yaaa ama ne kadar doğru o yötemler bilemiyorum
tşklr canım günaydın
2 hafta hergünmü ay ne güzel tır şoförü bilem olurdum toplam 10 saat sürüyo bizimki anca bisiklet sürmeyi öğrenirim neyse aşkımın doruğu yardım eder bena:98:
Haaaa tabi bide dün yazmıştım inanın kızlar süt içmektenmidir nedir benim kafa basmaz oldu zor anlıyommm çabuk unutuyomm sütçülük benim sonum olcak
kız aşkının doruğu osman mı koca mı allah iyliğini versin emi:
canım aşkımın doruğu kocam oluyo osmanımsa doruğumun meyvesii
Yesinler kız senin doruğunun meyvesini doğsada fotolarını görsek artık
guinnes ne güzelmişsin kız maşallah beyaz melekte bomba minietekte bende akşam güzel bi foto yüklüycem şimdi işim var birazadan çıkıcam kızlar öpüldünüz
hoşgeldin canımgünaydın kızlaar birazdan çıkıyorum fazla yazmayın gerçi hafta sonu yazan olmaz pek
Kızlar nasılsınız dün karanlıkta mesaj yazmaya çalıştım sarhoş muamelasi gördüm momoftan kakule sirkeli su için açıklama yapmışsın teşekkürler
anaaaa 10 saatcik mi bizim öğrenciler hem 10 gün ders alıyorlar hem fazladan ders istiyorlar hemde özel ders alıyorlar2 hafta hergünmü ay ne güzel tır şoförü bilem olurdum toplam 10 saat sürüyo bizimki anca bisiklet sürmeyi öğrenirim neyse aşkımın doruğu yardım eder bena:98:
Haaaa tabi bide dün yazmıştım inanın kızlar süt içmektenmidir nedir benim kafa basmaz oldu zor anlıyommm çabuk unutuyomm sütçülük benim sonum olcak