bebek cinsiyet belirleme..

aynen degil. "ERKEK DIYETINDE SIRKELI SU ICMEK VAR" farkedilsin diye buyuk harfle yazdim alinmayin arkadaslar. Kiz icin vajinal dus var sirkeyle. Ok_?

Kızzz gecenin köründe anlamasak nolur snkim biz zatn süt içe içe inek gibin olduk kafada basmıyo artıkkkyani kendi adıma

tmm canım görüşürüz öpüldün

milkgrl, kiz diyetinde alkol yasak yalniz . (şaka)

Tmm cnm iy gclr et de yemiyom bu ara b12 vit bitti heralde vucutta alık alık bakıyom çevreme

canım benim uyu bari biraz et konusu zor yaaaa benim oğlumda eşimde et obur tavuk sevmiyorlar bende son bir haftadır tavuk yiyorumm anlıcan canısı b12yi uykuyla alalım yat sende

Canım aslan sütü değilll halis muhlis inek sütü yakında möööölüüücem

mesajin gecenin bir yarisi olmasi munasebetinden sanirim, biraz kafan iyi gibi yazilmis. Yani cumlenin basini sonunu takip edemedim, diyetten girip bir saka yapayim dedim Sonra da oturup sakami aciklamak zorunda kaldim
b12 vitaminini folic acidin yaninda alman gerekir, folic acidin etki etmesini saglar. her gun bir tane 50 mg.
Iyi geceler size..

momofffffffffffff harikasın sen

Canımmm geçmişi okumamışsın karanlıkta yazıyorum oğlumun odası karşıda içkiyle alakam yokk anladım şaka olduğunu

elıne saglık cnm arkadasım vermısın sagol :)

benımde ınt dondu pat dıye gıttım aksam cnm..

cnm ıns verırım o haberıde ın hepımız verırız

su an hayal gıbı ama kımbılır bellımı olur Rabbım buyuk

günaydın kızlar
size bişey soracam
hamileleikte arı sütü yada polenin bir zararı varmıdır
nette araştırdım biraz ama pek bişey yok
özellikle elaranın bu konudada bilgisi vardır

günaydın kızlar
size bişey soracam
hamileleikte arı sütü yada polenin bir zararı varmıdır
nette araştırdım biraz ama pek bişey yok
özellikle elaranın bu konudada bilgisi vardır

gunaydın cnm nasıl gıdıyo hamıslık nekadarlık oldunu??

arı sutuyle hıc bı fıkrım yok cnm elara gelınce acıklar

sirke içince alkali oluyormuş diye biliyorum limon gibi yani içeriye girince alkali oluyo.

yahu benım şu pc benı deli ettikardesim geldi bana bugün kart okuyucusuyla resim yükleyecek bi türlü kabul etmedi okuyucuyu kendime taksaydım gözlerimde resimler çıkardı:84:

ben seyrediyorum o diziyi offf deliler yaaa ama ne kadar doğru o yötemler bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…