- 27 Aralık 2010
- 471
- 1
- 48
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.721
aynen degil. "ERKEK DIYETINDE SIRKELI SU ICMEK VAR" farkedilsin diye buyuk harfle yazdim alinmayin arkadaslar. Kiz icin vajinal dus var sirkeyle. Ok_?
kızlar bu akşamlıkkk benden bu kadar hepinize hayırlı geceler..
Yarın kızım ve eşimle kahvaltıya gideceğiz..
Ordan da ben saçlarımı falan kestircem hava güzel olursa da dolaşırız biraz:)
ara ara fırsat bulursam akşam üstü anca girerim heralde..
Kendinize iyi bakın
görüşürüz
aynen degil. "ERKEK DIYETINDE SIRKELI SU ICMEK VAR" farkedilsin diye buyuk harfle yazdim alinmayin arkadaslar. Kiz icin vajinal dus var sirkeyle. Ok_?
Kızzz gecenin köründe anlamasak nolur snkim biz zatn süt içe içe inek gibin olduk kafada basmıyo artıkkkyani kendi adıma
canım biliyorum ben vajinal duşu yapamam içsem olur mu die sormuştum zaten ben asidemet de vajinal duş yapmış zaten o ssonradan onun erkek diyetind olduğunu sanmış galiba sanırsam kafam karıştı yaffben anladım seni içmeyin diyosun iyki dedin valla ben içiyim diye düşünmüştüm kız
gece gece gülldürdün beeben hollanda ineği gibi olucam heraldeee bu arada ben çıkıyorum hepinize iyi geceler
milkgrl, kiz diyetinde alkol yasak yalniz . (şaka)
Tmm cnm iy gclr et de yemiyom bu ara b12 vit bitti heralde vucutta alık alık bakıyom çevreme
Canım aslan sütü değilll halis muhlis inek sütü yakında möööölüüücem
Canım aslan sütü değilll halis muhlis inek sütü yakında möööölüüücem
mesajin gecenin bir yarisi olmasi munasebetinden sanirim, biraz kafan iyi gibi yazilmis. Yani cumlenin basini sonunu takip edemedim, diyetten girip bir saka yapayim dedimSonra da oturup sakami aciklamak zorunda kaldim
b12 vitaminini folic acidin yaninda alman gerekir, folic acidin etki etmesini saglar. her gun bir tane 50 mg.
Iyi geceler size..
mesajin gecenin bir yarisi olmasi munasebetinden sanirim, biraz kafan iyi gibi yazilmis. Yani cumlenin basini sonunu takip edemedim, diyetten girip bir saka yapayim dedimSonra da oturup sakami aciklamak zorunda kaldim
b12 vitaminini folic acidin yaninda alman gerekir, folic acidin etki etmesini saglar. her gun bir tane 50 mg.
Iyi geceler size..
elıne saglık cnm arkadasım vermısın sagol :)iyiyiz canim sen nasilsin BerniL sen yorulma ben senin yerinede cevap verdim kiz bu aksam ücü biryerde gibiyiz.....
Geldim canim sen cagirirsinda gelmezmiyim ..........
Sakin ha o bilg.anca sen oglusunun müjdesini verdikten sonra cökebilir hayir simdi degil :84:
Canim ari sütünü bio dükkanlarinda bulamadim Ecz. sordum siparis verdi yarin gelecek kizimida aldim beraber gittik onun icin bi kac birsey aldim kendime birsey almadim pek o havamda degildim birde kizimla gidince deneme kabinlerinde deneme yapmak zor geliyor cok SIKILIYOR hanimefendi ama kendine gelince magazayi alsan sesi cikmiyor..........
günaydın kızlar
size bişey soracam
hamileleikte arı sütü yada polenin bir zararı varmıdır
nette araştırdım biraz ama pek bişey yok
özellikle elaranın bu konudada bilgisi vardır
gunaydın cnm nasıl gıdıyo hamıslık nekadarlık oldunu??
arı sutuyle hıc bı fıkrım yok cnm elara gelınce acıklar
Kızlar öncelikle herkese merabalarrrrrr geçmişe baktım baya yazmışsınız yaaaa ELARA canım sirkeli duş okudum canım ben onu yapamamda hergün sabah suyla karıştırıp içsem hem kilo veririm hemde kür yapmış olurum dimi karbonatlı su içmek gibi
canım sınavım fena değil güzel geçti diyebilirim sonuçlar açıklanmadı daha bende nerak ediyom geçtimmi kaldımmı diye direksiyon dersim 4.5.6 martta sen olsan gösterirdin hemen dimi
hadi bakalım inşallah hepsinden de geçersin.kız 3 gün mü direksiyon eğitimi yapıyosunuz kız biz 2 hafta hergün yapıyoruz.ben olsam elimden kurtulamazdın canımmmm
yahu benım şu pc benı deli ettikardesim geldi bana bugün kart okuyucusuyla resim yükleyecek bi türlü kabul etmedi okuyucuyu kendime taksaydım gözlerimde resimler çıkardı:84:
kızlar how l met your mother dizisini seyreden varmı?
6.sezon 6. bölümde kız-erkek bebek hamile kalma yöntemlerine değinilmiş..ne kadar doğru bilmem ama kuzeye dönük ilişki erkek....güneye dönük ilişki kız diyor...adam erkek doğurmak için şeyini buz kabına sokuyo falankadında kız doğurmak için vaginasını saç kurutma mak. ile ısıtıyoo..koptum
bu yön olayında doğruluk payı varmıdır yaawww