bebek cinsiyet belirleme..

günaydın kızlarrrr bugün evdeyim ofiste tadilat var diye yeni kalktım kahvaltı yapıp geliyorum

günaydın kızlarrrr bugün evdeyim ofiste tadilat var diye yeni kalktım kahvaltı yapıp geliyorum

amın canım ınss bana da tabii hatta bir kız bır erkek ohh ne güzel olur yarabbım adadım valla sağlıklı bır bebeğim olsun lohusalıgı atlatır atlatmaz adak kesıcemm

Alkali ve Asitli Yiyecekler Tablosu

kızlar burada vucudu alkali ya da asidik yapacak yiyecekler yazıyoo..erkek için verilen diyet hep asidik yapıyor. dolayısıyla vaginal duş şart oldu..ama önemli olan hangisi en iyi onu bulamk lazım..

ph ı yükselten ama hamileliği etkilemiyecek,spermleri yavaşlatmıcak en iyi yöntemi bulmak lazım...

hoşgeldin iyiyim valla sen nasılsın iyi evdesin dinlen biraz gel kahve yapayım karşılıklı içelim

tşklr canım ama aynı şehirde değiliz ki bugün işlerim var inan hiç dinlenemiyorum ya,çamaşır attım makinaya sonra ağdaya gidecem reglim bitti

hoşgeldim meltem kolay gelsin sana uzun bi süreç bekliyo bizi Allah gönlüne göre versin

Kızlar nasılsınız dün karanlıkta mesaj yazmaya çalıştım sarhoş muamelasi gördüm momoftan kakule sirkeli su için açıklama yapmışsın teşekkürler

ben seyrediyorum o diziyi offf deliler yaaa ama ne kadar doğru o yötemler bilemiyorum

2 hafta hergünmü ay ne güzel tır şoförü bilem olurdum toplam 10 saat sürüyo bizimki anca bisiklet sürmeyi öğrenirim neyse aşkımın doruğu yardım eder bena:98:

guinnes ne güzelmişsin kız maşallah beyaz melekte bomba minietekte bende akşam güzel bi foto yüklüycem şimdi işim var birazadan çıkıcam kızlar öpüldünüz

guinnes ne güzelmişsin kız maşallah beyaz melekte bomba minietekte bende akşam güzel bi foto yüklüycem şimdi işim var birazadan çıkıcam kızlar öpüldünüz

tşkk ederim canım çok sağol

evet kızlar yaa neden foto koymuyorsunuz

umut haskena mılk beklıyorummmmmmmm

günaydın kızlaar birazdan çıkıyorum fazla yazmayın gerçi hafta sonu yazan olmaz pek
hoşgeldin canım

Kızlar nasılsınız dün karanlıkta mesaj yazmaya çalıştım sarhoş muamelasi gördüm momoftan kakule sirkeli su için açıklama yapmışsın teşekkürler

hoşgeldin süt kardeşim

2 hafta hergünmü ay ne güzel tır şoförü bilem olurdum toplam 10 saat sürüyo bizimki anca bisiklet sürmeyi öğrenirim neyse aşkımın doruğu yardım eder bena:98:
anaaaa 10 saatcik mi bizim öğrenciler hem 10 gün ders alıyorlar hem fazladan ders istiyorlar hemde özel ders alıyorlar
kız kocadan hoca olmaz bilmiyon mu

Haaaa tabi bide dün yazmıştım inanın kızlar süt içmektenmidir nedir benim kafa basmaz oldu zor anlıyommm çabuk unutuyomm sütçülük benim sonum olcak

ben dondurma kürüne girdim içim dışım süt oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…