bebek cinsiyet belirleme..

ne güzel şen şakrak kızllaarrr bugün hıc bırseyın keyfımızı kaçırmasına izin vermeyelım psıkopatt iş arkadaşlarımızın bileeeeeeeee:51::119::119:

Varsa canini SIKANLAR hemen söyle gelelim bacim :104::104:Getirmesinler beni oraya ona göre.....

Yani bu gece uzun oldu diyorsun

başka bi yerdede 15 gün sabah akşam içilcekk
15 gün ara verilcek
tekrar 15 gün günde 1 su bardagı içilcek diyor
bu şekilde en az 3 ay yapmak lazım deniliyor

aynı hesaba geliyor gibi bişey oluyor artık hangisi kolaylarına geliyorsa öyle yapsınlar ama1 hafta sabah akşam içirebilmek daha kolay gibi sonra 2. hafta sıkılıyorlar kocişler

Kizlar durun bi evimin hemen yan tarafinda bio gidalar satan dükkan var gidip bi bakayim Ari Sütü Polen varmi bi yere ayrilmayin hemen gelecem ....................

Varsa canini SIKANLAR hemen söyle gelelim bacim :104::104:Getirmesinler beni oraya ona göre.....

Yani bu gece uzun oldu diyorsun

TŞK EDERİMM CNMMM yardıma çağırcam senı kendını toparlamazsa andropozlu arkadaşş

olmuşken uzun olsunnn ,5 dk için kılımı kıpırdatmamm dermişimmmm

o 5 dakk lar varyaaa

Siz beni hiç özlemediniz miiiii Hiç merak etwmediniz miiiii Ne zamanlardııııırrrrr giremedim kimseler hissetmedi mi yokluğumuuuu ama ben sizi çok özledimmmmm

Elaraa sana zahmet olmazsa benim bioritimimede bakarmısın..ben baktım mart ortası gibi gözüküyor..doğru mu? erkek bebek istiyorumm....mart ayı için...

benim doğ tarihim: 01.08.1980
eşimin: 01.08.1976
son sat: 02.02.2011
yer: gürcistan/Tiflis
yaklaşık 30 günde bir regli oluyorum..

cnm bu arada vagina ph ı için karbonat veya yumurta akı banyosunu sabahtan falan yapsak olmaz mı..gece ilişkiye girsekk..benim eşim çok karşıı...kesinlikle çok karşı...öyle şeyler yaparsan bebek yapmaktan vazgeçicem falan diyoo...bana yardım edebilcek tek kişi sizlersiniz..gurbette yanlız kaldım öyle ph ölçme makinası ya da ov.test mak. bile istemiyor..Allahın işine karışma diyo bana...kızım var bir tane...5 tane daha kızım olsa erkek istemem diyoo ama ben istiyorumm

ya da fitille olur mu bu iş????

kızlar Allah neşenizi bozmasın inşalllah.
baştan okumaya başladım artık hem okuyup hem yazacağım rica etsem bana bu arada bi yardım etseniz bu aralar yumurtlama dönemine girdim gireceğim kaçırmak istemiyorum sat 6şubat adetdöngüm 35-40gün arası
kız istiyorum neler önerirsiniz

hoşgeldin canım

tuubaaoz ben ikl kızıma takvim yöntemiyle hamile kalmıştım ..ilk çocugum kız olsun istemiştim...adet bitiminden sayıyosun 5 gün ilişkii..hergün:) yüzyüze ilişkii...eşine söyle ilişki öncesi sıcak bir banyo yapsın...ben bu şekilde tutturdum kızı wallaa...sonradan öğrendim kalsiyum ağırlıklı beslenmekte yardımcı oluyormuş kız için..birde denemeden önce ekşi şeyler ye...bu arada sen orgazm olma...işallah alırsın prensesi kucagına:))

yenı gelen kızlar hoş geldınız kopamıcaksınız burdannn

çookk uykum varrrr :85::85::85::85:

kopamıyorum zaten:)))
eşim napıyosun sürekli orada diyooo
buradaki herkes çok samimii...çok güzel burasııı...
Allah bide bana önce sğlıklı ,hayırlı sonra bir erkek evlat versinnnn..dua edicem buradaki herkese...

teşekkür ederim kızlar inanın dün gözüme çarptı bu topik ayrılamadım sanırım ayrılamayacağım çok tatlısınız
yaaa ilk günleri kaçırmışmıyım yani.. bugün 13.günüm çalışmalarım 8.10.11 tabi daha devam..
geç yumurtluyorum diye güvenmiştim kaybettiğim bebğimde yumurtlama takibi yapılmıştı 17.gün çatlatma iğnesi yapılmıştı
dünde süt içmeye başladım eşim bir koli süt almış bana süt için geçmi kalmışım yaa...
pişman oldum şimdi bu ay tutmazsa öbür aya kadar ben geçmişi okuyup daha bilgili başlarım

siz beni hiç özlemediniz miiiii Hiç merak etwmediniz miiiii Ne zamanlardııııırrrrr giremedim kimseler hissetmedi mi yokluğumuuuu ama ben sizi çok özledimmmmm

canımmm unuturmuyuz hiç nasılsın bebişin nasıl bakalım kesinleşti artık senin bebişin cinsiyeti dimi

canım eşin vajinal duş istemiyorsa isteme isteksiz bir birliktelikten hamiş kalırsan daha çok üzülürsün öncesinde orgazm ol
martta tahmini yumurtlama günlerin erkek günlere denk geliyor martın 14 den 25 marta kadar erkek günlerin

caım yaaa adet bitiminden sonra 5gün demişsin nasıl okuduysam salak kafa işte yanlış anlamışım ozaman 3gün çalışmşız tüh 2gün kaçmış neyse ben bugünde deneyeyim belki ucundan yakalarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…