bebek cinsiyet belirleme..

evettt bencedeee
büyük kızına ünv sınavında rakip olabilirsinnn

evet canım bende düşünüyorum inş kısmetse,hoşgeldin haskena bak canım bak ne demek ,kızlar yarın yemekli misafirim var biraz ev temizleyim bi salonu süpürebildim pc açık olunca çok takılıyorum sonra gelirim inş görüşürüz

Hosgeldin gel buyur bos yer cok istedigin yere gec otur cicim

Duana Amin InsaAllah diyorum canim Rabbim hepimize tatirsin o güzel duyguyu..........

Günaydın kızlarrr nasılsınız

gunaydın kızlar nasılsınız?

günaydın kızlar ben geldim cumanız mübarek olsun

günaydın kızlarr
hayırlı cumalarr

günaydınn hayırlı cumalar,gününüz aydın,neşeniz bol,keseniz dolu olsuun

hayırlı cumalarr kızlarrrr

geçmişi oku oku bitmi yaa
Günaydınnnn, hayırlı Cumalar kızlar.

günaydın cnmm
bende bakmadım dahaa ,gir koluma beraber bakalım geçmişeee:127:

HEPINIZE KUCAK DOLUSU SEVGI GÖNDERIYORUM GÜNAYDIN TOPIGIN GÜZEL HATUNLARI:::::::::

Elara Haydi gidelum haydi ..................

Son düzenleme:
kız ben cebiniz demek istedim,aklın fikrin orda

ne güzel şen şakrak kızllaarrr bugün hıc bırseyın keyfımızı kaçırmasına izin vermeyelım psıkopatt iş arkadaşlarımızın bileeeeeeeee:51::119::119:

kakulecim çok sağol bitanem!bende senin için aynı duygular içerisideyim.sonucunu gördüm,ama zaten herkes bişeyler söylemiş hakkında,bende sen üzülmeyesin diye bişiy demek istemedim.ne biliyim,bu konularda hassasın bu aralar.anne olmak isteyen ve bunun için dua eden,her an umut taşıyan bi kadın ne hissediyosa,hepimiz aynı şeyleri hissettiğimizden dolayı söylenenler bazen içi boş teselli gibi gelebiliyo,insanı üzebiliyo.her neyse..
evet canım,mayıstan sonra hamile kalma olasılığım yüksek seninde söylediğin gibi.içim rahat etti tabii,etmez mi,evde kendi kendine bilemiyosunki ne var ne yok.aslında evlenmeden önce düzenli
bi jinekolog kontrolüne gitseydim daha iyi olurdu.
şanslıyım,eşim var.benim yanımda.bana ve bize,olacağına inanıyo.bu da bana kendimi iyi hissettiriyo en azından.inşallah seninde bebişin seni üzmesin ve doğru zamanda gelsin kakuleciiim!!!

elara okudun mu canım son mesajımı
biyoritim tutmadı mı şimdi bende:)
aklım karıştı

senin 2 kasım son erkek gününmüş.yukarda yazdıgın günlere göre kasımın 5 i filan olabilir
belkide daha önce kaldın bioritimde tutmamış olabilir

benim yumurtlama 24 ü gibi görünüyor 11. gün yani.
yani ben 19-20-21-22 gibi düüşünüyordum.
ayın 14 ünde adet oldum yarın bilemedin cumartesi biter yani denk gelmiyo bio
hımm listede 9 şubat olarak görünüyor adet tarihin.ben ona göre sölejmiştimm
sende urbiadan bakıyorsun dimi.

Kakulee aSkiTo msj yazmis bana konusu gecmis ama yapmadim diyor,dur bi Elaraya soralim o biliyordur kesin ..............

Elara sirkeli dusu biliyon mu bacim ...............
cnm miktarını yada detayını cok bilmiyorum,araştırırr ögrenirim bu gece,unutursam hatırlatın sütcüler:)

ben yatıyorum kızlar iyi geceler size.
öpüyorum kocamanından
elara erken gitti koca çağırdı galiba ikilemeden gitti
koca cagırmadı, geldi aldı beni pc başından
dur kızlara bi ii geceler yazıyım diyomm "sen kendi gecene bak" diyor banaa

Bendende By cici bende cikiyom benide cagriyo koca bende ikilemiyeyim Elara öretmenimden örnek alalim demi ama

hoşgeldinn Allah gönlüne göre versin.aktif katılırsan yardımcı oluruz

aminn sagol cnmm

başka bi yerdede 15 gün sabah akşam içilcekk
15 gün ara verilcek
tekrar 15 gün günde 1 su bardagı içilcek diyor
bu şekilde en az 3 ay yapmak lazım deniliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
elara kakule için keçiboynuzu kürü değilde pekmezi daha iyi olmazmı pekmezde bi miktar kalsiyumda varmış ya öle duymuşttum, kürü uygulayanların genelde erkek oldu sanırım
pekmezdede yüksek magnezyum ve kalsiyum varr.karabiber pekmezini içirmişti eşine oglu oluyor
yani böle kürleri kız erkek diye ayırmamak lazım bence.
kakulenin zamanı az oldugu için kürü önerdim.kürü pekmezden cok daha etkili cünkü.

üç aymı ben sadece 15 gün sanıyodum bu keçiboynuzu kürü dimi elara
yukarda ezel ve ben yazdık

kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…