- 23 Mayıs 2007
- 1.819
- 4
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.421
Günaydin güzellerim nasilsiniz bugün bi musade varmi bakayim mi gecmisinize...........
Günaydin güzellerim nasilsiniz bugün bi musade varmi bakayim mi gecmisinize...........
evettt bencedeee
büyük kızına ünv sınavında rakip olabilirsinnn
ayy sen 3 kez mezun olcak okuldann.Allah kolaylık versin cnm
günaydın cnm
benim kesem boş olsunn bi kac ay dahaa
merhaba kızlar ayy lütfen benide aranıza alın topiğiniz çok eğlencelibayıldım paylaşımlarınıza.
ben de kız istiyorum bayılıyorum kızlara.. Allah'ım izin verirse ilk olacak. 3ay önce 5,5aylık bebeğimi kaybettim ve kızdı günlerce güzel kızım diye sabahlara kadar ağladım. onun için aldığım kıyafetlerini eşyalarını hep sakladım yine kızım olur diye..şimdi yeniden başladık çalışmalara ve ben yine kız bebek aşkıyla yanıyorumlütfen bu konuda benide bilgilendirin takdir Allah'ın tabi önemli olan sağlıklı olması ama belki işe yarar denemekde fayda var...
cnmm yaptım yatımda
kucuk kızımın yazılısı vardı matamatıkden
bugun oyuzden aksam gıremedeım baya bı ders calıstık..
Canım kurban olurum yazına valla yazısı bıle super benım cnm arkadasım
ıns Rabbım hepımıze nasıp eder cnm ıns...
Günaydın kızlarrr nasılsınız
gunaydın kızlar nasılsınız?
günaydın kızlar ben geldim cumanız mübarek olsun
günaydın kızlarr
hayırlı cumalarr
günaydınn hayırlı cumalar,gününüz aydın,neşeniz bol,keseniz dolu olsuun
hayırlı cumalarr kızlarrrr
geçmişi oku oku bitmi yaa
Günaydınnnn, hayırlı Cumalar kızlar.
günaydın cnmm
bende bakmadım dahaa ,gir koluma beraber bakalım geçmişeee:127:
ofiste tadilat,boya badana başladı duvar kırıyolar alt katta sesleri duysanız pofff
bakın bakalım okuyun geçmişimizi
kız ben cebiniz demek istedim,aklın fikrin orda
Hosgeldin gel buyur bos yer cok istedigin yere gec otur cicim
Duana Amin InsaAllah diyorum canim Rabbim hepimize tatirsin o güzel duyguyu..........
HEPINIZE KUCAK DOLUSU SEVGI GÖNDERIYORUM GÜNAYDIN TOPIGIN GÜZEL HATUNLARI:::::::::
Elara Haydi gidelum haydi ..................
canım çok geçmiş olsun.ama için rahat etmiştir ne var ne yok öğrendin.inşallah 3 ay sonra nurtopunu görürsün ultrasonda
hiç sıkma canın allah dermansız dert vermesin olacak inşallah olacak inan buna.
öpüyorum canım
hıı adetten sonraki günlerde kalmış olamam sanırım ama ya..ekimin son günleri 27-28-29 veya kasımın 5-6-7-8 gibi olabilir diye düşünüyorum..çünkü ben 11 kasım 2008 de kan tahlili yaptımda değer 11 çıktı dr çok yeni muhtemelen dah aya tüplerde ya yeni düştü rahme dedi yani 11 kasımda 1 haftalık bi gebelk anca vardır..geç döllenme çünkü
elara okudun mu canım son mesajımı
biyoritim tutmadı mı şimdi bende:)
aklım karıştı
hımm listede 9 şubat olarak görünüyor adet tarihin.ben ona göre sölejmiştimmbenim yumurtlama 24 ü gibi görünüyor 11. gün yani.
yani ben 19-20-21-22 gibi düüşünüyordum.
ayın 14 ünde adet oldum yarın bilemedin cumartesi biter yani denk gelmiyo bio
cnm miktarını yada detayını cok bilmiyorum,araştırırr ögrenirim bu gece,unutursam hatırlatın sütcüler:)Kakulee aSkiTo msj yazmis bana konusu gecmis ama yapmadim diyor,dur bi Elaraya soralim o biliyordur kesin ..............
Elara sirkeli dusu biliyon mu bacim ...............
ben yatıyorum kızlar iyi geceler size.
öpüyorum kocamanından
elara erken gitti koca çağırdı galiba ikilemeden gitti
Bendende By cici bende cikiyom benide cagriyo koca bende ikilemiyeyim Elara öretmenimden örnek alalim demi ama
merhaba kızlar ayy lütfen benide aranıza alın topiğiniz çok eğlencelibayıldım paylaşımlarınıza.
ben de kız istiyorum bayılıyorum kızlara.. Allah'ım izin verirse ilk olacak. 3ay önce 5,5aylık bebeğimi kaybettim ve kızdı günlerce güzel kızım diye sabahlara kadar ağladım. onun için aldığım kıyafetlerini eşyalarını hep sakladım yine kızım olur diye..şimdi yeniden başladık çalışmalara ve ben yine kız bebek aşkıyla yanıyorumlütfen bu konuda benide bilgilendirin takdir Allah'ın tabi önemli olan sağlıklı olması ama belki işe yarar denemekde fayda var...
aminn sagol cnmmCuma Tebriği
Bugün bayram olsun
Hüzünler dönüşsün sevince.
Rabbim yaralarımızı sarsın Rauf adıy...la
Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla
Cumanız mübarek olsun! arkadaslar duanızda
kabul olsun ıns...
başka bi yerdede 15 gün sabah akşam içilcekkElara bu çörek otu bal tarçınla aynı anda momofun bahsettiği polen ve arı sütü karışımınıda kullansak zararlı olur mu acaba_? Erkek bebiş için polen iyi ya ondan soruyorum çörek otunu bırakmak istemiyorum gerçekten çok faydalı ama polendede aklım kalıyor erkek için iyi ya[/COLOR]
bence ikisini aynı anda yapmaa
kürlerde kız erkek cocuk ayrımı yok bencee.cünkü bunları kullananlara baktım kızı olanda oglu olanda varr
önemli olan diet takviye ile destekleyip uygun zmanda birliktelik
KEÇİBOYNUZU KÜRÜNÜN YAPILIŞI
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
pekmezdede yüksek magnezyum ve kalsiyum varr.karabiber pekmezini içirmişti eşine oglu oluyorelara kakule için keçiboynuzu kürü değilde pekmezi daha iyi olmazmı pekmezde bi miktar kalsiyumda varmış ya öle duymuşttum, kürü uygulayanların genelde erkek oldu sanırım
yukarda ezel ve ben yazdıküç aymı ben sadece 15 gün sanıyodum bu keçiboynuzu kürü dimi elara
evet canım bende düşünüyorum inş kısmetse,hoşgeldin haskena bak canım bak ne demek ,kızlar yarın yemekli misafirim var biraz ev temizleyim bi salonu süpürebildim pc açık olunca çok takılıyorum sonra gelirim inş görüşürüz
topikte konu bebek olunca ilk akla gelen bebek kesesi oluyorrr,maddiyat en son akla gelen şey burdaakız ben cebiniz demek istedim,aklın fikrin orda
Gecmisini bilmeyen gelecegini hic bilmez naber canim
cnm miktarını yada detayını cok bilmiyorum,araştırırr ögrenirim bu gece,unutursam hatırlatın sütcüler:)
koca cagırmadı, geldi aldı beni pc başından
dur kızlara bi ii geceler yazıyım diyomm "sen kendi gecene bak" diyor banaa