bebek cinsiyet belirleme..

evettt bencedeee
büyük kızına ünv sınavında rakip olabilirsinnn:KK34:

evet canım bende düşünüyorum inş kısmetse,hoşgeldin haskena bak canım bak ne demek ,kızlar yarın yemekli misafirim var biraz ev temizleyim bi salonu süpürebildim pc açık olunca çok takılıyorum sonra gelirim inş görüşürüz

merhaba kızlar ayy lütfen benide aranıza alın topiğiniz çok eğlenceli :KK66: bayıldım paylaşımlarınıza.
ben de kız istiyorum bayılıyorum kızlara.. Allah'ım izin verirse ilk olacak. 3ay önce 5,5aylık bebeğimi kaybettim ve kızdı günlerce güzel kızım diye sabahlara kadar ağladım. onun için aldığım kıyafetlerini eşyalarını hep sakladım yine kızım olur diye..şimdi yeniden başladık çalışmalara ve ben yine kız bebek aşkıyla yanıyorum:KK16: lütfen bu konuda benide bilgilendirin takdir Allah'ın tabi önemli olan sağlıklı olması ama belki işe yarar denemekde fayda var...

Hosgeldin gel buyur bos yer cok istedigin yere gec otur cicim:KK34:

cnmm yaptım yatımda
kucuk kızımın yazılısı vardı matamatıkden
bugun oyuzden aksam gıremedeım baya bı ders calıstık..
Canım kurban olurum yazına valla yazısı bıle super benım cnm arkadasım
ıns Rabbım hepımıze nasıp eder cnm ıns...

Duana Amin InsaAllah diyorum canim Rabbim hepimize tatirsin o güzel duyguyu..........:KK69:

Günaydın kızlarrr nasılsınız

gunaydın kızlar nasılsınız?

günaydın kızlar ben geldim cumanız mübarek olsun

günaydın kızlarr
hayırlı cumalarr

günaydınn hayırlı cumalar,gününüz aydın,neşeniz bol,keseniz dolu olsuun :KK9:

hayırlı cumalarr kızlarrrr

geçmişi oku oku bitmi yaa:KK1:
Günaydınnnn, hayırlı Cumalar kızlar.

günaydın cnmm
bende bakmadım dahaa ,gir koluma beraber bakalım geçmişeee:127:

HEPINIZE KUCAK DOLUSU SEVGI GÖNDERIYORUM GÜNAYDIN TOPIGIN GÜZEL HATUNLARI::::::::::KK71:

Elara Haydi gidelum haydi ..................

Son düzenleme:
kız ben cebiniz demek istedim,aklın fikrin orda :KK1:
:KK60:

Hosgeldin gel buyur bos yer cok istedigin yere gec otur cicim:KK34:

Duana Amin InsaAllah diyorum canim Rabbim hepimize tatirsin o güzel duyguyu..........:KK69:

HEPINIZE KUCAK DOLUSU SEVGI GÖNDERIYORUM GÜNAYDIN TOPIGIN GÜZEL HATUNLARI::::::::::KK71:

Elara Haydi gidelum haydi ..................

ne güzel şen şakrak kızllaarrr bugün hıc bırseyın keyfımızı kaçırmasına izin vermeyelım psıkopatt iş arkadaşlarımızın bileeeeeeeee::KK47:51::KK51::KK51::KK51::119::119:

canım çok geçmiş olsun.ama için rahat etmiştir ne var ne yok öğrendin.inşallah 3 ay sonra nurtopunu görürsün ultrasonda:KK1:
hiç sıkma canın allah dermansız dert vermesin olacak inşallah olacak inan buna.
öpüyorum canım

kakulecim çok sağol bitanem!bende senin için aynı duygular içerisideyim.sonucunu gördüm,ama zaten herkes bişeyler söylemiş hakkında,bende sen üzülmeyesin diye bişiy demek istemedim.ne biliyim,bu konularda hassasın bu aralar.anne olmak isteyen ve bunun için dua eden,her an umut taşıyan bi kadın ne hissediyosa,hepimiz aynı şeyleri hissettiğimizden dolayı söylenenler bazen içi boş teselli gibi gelebiliyo,insanı üzebiliyo.her neyse..:KK34:
evet canım,mayıstan sonra hamile kalma olasılığım yüksek seninde söylediğin gibi.içim rahat etti tabii,etmez mi,evde kendi kendine bilemiyosunki ne var ne yok.aslında evlenmeden önce düzenli
bi jinekolog kontrolüne gitseydim daha iyi olurdu.
şanslıyım,eşim var.benim yanımda.bana ve bize,olacağına inanıyo.bu da bana kendimi iyi hissettiriyo en azından.inşallah seninde bebişin seni üzmesin ve doğru zamanda gelsin kakuleciiim!!!

:KK59:hıı adetten sonraki günlerde kalmış olamam sanırım ama ya..ekimin son günleri 27-28-29 veya kasımın 5-6-7-8 gibi olabilir diye düşünüyorum..çünkü ben 11 kasım 2008 de kan tahlili yaptımda değer 11 çıktı dr çok yeni muhtemelen dah aya tüplerde ya yeni düştü rahme dedi yani 11 kasımda 1 haftalık bi gebelk anca vardır..geç döllenme çünkü

elara okudun mu canım son mesajımı
biyoritim tutmadı mı şimdi bende:)
aklım karıştı

senin 2 kasım son erkek gününmüş.yukarda yazdıgın günlere göre kasımın 5 i filan olabilir
belkide daha önce kaldın bioritimde tutmamış olabilir

benim yumurtlama 24 ü gibi görünüyor 11. gün yani.
yani ben 19-20-21-22 gibi düüşünüyordum.
ayın 14 ünde adet oldum yarın bilemedin cumartesi biter yani denk gelmiyo bio:KK59:
hımm listede 9 şubat olarak görünüyor adet tarihin.ben ona göre sölejmiştimm
sende urbiadan bakıyorsun dimi.

Kakulee aSkiTo msj yazmis bana konusu gecmis ama yapmadim diyor,dur bi Elaraya soralim o biliyordur kesin ..............

Elara sirkeli dusu biliyon mu bacim ...............
cnm miktarını yada detayını cok bilmiyorum,araştırırr ögrenirim bu gece,unutursam hatırlatın sütcüler:)

ben yatıyorum kızlar iyi geceler size.
öpüyorum kocamanından:KK54::KK54:
elara erken gitti koca çağırdı galiba ikilemeden gitti:KK1:
:KK37: koca cagırmadı, geldi aldı beni pc başından:KK1:
dur kızlara bi ii geceler yazıyım diyomm "sen kendi gecene bak" diyor banaa:KK60:

Bendende By cici bende cikiyom benide cagriyo koca bende ikilemiyeyim Elara öretmenimden örnek alalim demi ama :KK4::KK4::KK4:
:KK34:

merhaba kızlar ayy lütfen benide aranıza alın topiğiniz çok eğlenceli :KK66: bayıldım paylaşımlarınıza.
ben de kız istiyorum bayılıyorum kızlara.. Allah'ım izin verirse ilk olacak. 3ay önce 5,5aylık bebeğimi kaybettim ve kızdı günlerce güzel kızım diye sabahlara kadar ağladım. onun için aldığım kıyafetlerini eşyalarını hep sakladım yine kızım olur diye..şimdi yeniden başladık çalışmalara ve ben yine kız bebek aşkıyla yanıyorum:KK16: lütfen bu konuda benide bilgilendirin takdir Allah'ın tabi önemli olan sağlıklı olması ama belki işe yarar denemekde fayda var...

hoşgeldinn Allah gönlüne göre versin.aktif katılırsan yardımcı oluruz

Cuma Tebriği
Bugün bayram olsun
Hüzünler dönüşsün sevince.
Rabbim yaralarımızı sarsın Rauf adıy...la
Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla
Cumanız mübarek olsun! arkadaslar duanızda
kabul olsun ıns...
aminn sagol cnmm

Elara bu çörek otu bal tarçınla aynı anda momofun bahsettiği polen ve arı sütü karışımınıda kullansak zararlı olur mu acaba_? Erkek bebiş için polen iyi ya ondan soruyorum çörek otunu bırakmak istemiyorum gerçekten çok faydalı ama polendede aklım kalıyor erkek için iyi ya[/COLOR]

bence ikisini aynı anda yapmaa
kürlerde kız erkek cocuk ayrımı yok bencee.cünkü bunları kullananlara baktım kızı olanda oglu olanda varr
önemli olan diet takviye ile destekleyip uygun zmanda birliktelik

KEÇİBOYNUZU KÜRÜNÜN YAPILIŞI
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
başka bi yerdede 15 gün sabah akşam içilcekk
15 gün ara verilcek
tekrar 15 gün günde 1 su bardagı içilcek diyor
bu şekilde en az 3 ay yapmak lazım deniliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
elara kakule için keçiboynuzu kürü değilde pekmezi daha iyi olmazmı pekmezde bi miktar kalsiyumda varmış ya öle duymuşttum, kürü uygulayanların genelde erkek oldu sanırım
pekmezdede yüksek magnezyum ve kalsiyum varr.karabiber pekmezini içirmişti eşine oglu oluyor
yani böle kürleri kız erkek diye ayırmamak lazım bence.
kakulenin zamanı az oldugu için kürü önerdim.kürü pekmezden cok daha etkili cünkü.

üç aymı ben sadece 15 gün sanıyodum bu keçiboynuzu kürü dimi elara
yukarda ezel ve ben yazdık

evet canım bende düşünüyorum inş kısmetse,hoşgeldin haskena bak canım bak ne demek ,kızlar yarın yemekli misafirim var biraz ev temizleyim bi salonu süpürebildim pc açık olunca çok takılıyorum sonra gelirim inş görüşürüz

kolay gelsin

X