bebek cinsiyet belirleme..

renginn ben carlson balık yagının şurup gibi olanını kızıma kullanıyorum

canım ben büyük kızım çok zayıftı çok kullandım ama bi komşumun 2 oğlu vardı çocuklarına küçükken vermiş ergenlikte çok kilo aldı çocukları, sakın kullanma dedi bende bıraktım haftada bir balık yedirmeye dikkat çalışıyorum küçük bazan yemiyo ama, bi akrabamda çok zayıftı ölse kilo almaz diyodum balık yağı içmiş çok kilo almış bende karar verdim çocuklara vermiyorum canım

benimkide çok ilginç bi alışkanlık işyerinde yasak kimse içmiyor ve kesinlikle aklıma gelmiyoooo
ama eve gidince rahat ortam tabiii yemekten sonra içiyorum ((

evet umut bende dışarıda kesinlikle içmiyorum sadece evde misafirim gelse günlerce içmiyorum yani tiryaki değilim sanırım kendimi kandırıyorum galiba

cnm 2.bebegin uysal olur belkii
oglunda kardeşi olunca degişirr inşallahh
sen yinede arayı cok uzatmaa.

oğlanı uyuttum geldim,çabuk uyudu şaşırdım:)
bütün duam o şekilde ikinci biraz bana uysun,uslu olsun akrabalarım bile ikinci deyince şaşırıyolar
sen bitane daha mı istiyosun,cesaretlisin diye:) şu salıncağı bırakıp yemesi düzelse azcık hiç düşünmiycem..
akşam şehzade mehmetin gülüşüne ben de bittim..oğlumda doğduğunda siyah düz saçlıydı aynı öyle sonradan sarışın kıvırcık oldu:) ama daha yakışıklıydı,yandan gülerdi hep o geldi aklıma,az daha niyeti bozuyodum:)

balık yagı kilo aldırmaz,iştahda öle aman aman acmazz
bunlar cok yalnuş bilgilerrr
omega3 yag asitleri cocuklardan gectim yetişkinlerinde ihtiyacı olan cok önemli asitlerdirr
cocukların balık yiyorsa tabiki gerek yok,
ama balık yemeyen cocuklar için cok gerekli balık yagıı
kilo yapacak diye korkuyorsan cocuguna ekmek yada aburcubur yedirmezsinn
sebze meyve agırlıklı beslenip sırf balık yagı içiyor diye kilo alınıyor diyene güler gecerim
ender saracta içiyor balık yagı tableti ama adamı görüyorsun gayet fitt
yani her sölenene inanmamak lazım.kendin oku araştır mantıgına hangisi yatıryorsa öle hareket et bence

kızlar merhaba uzun zaman oldu çok şey değişti hayatımda biliyorsunuz hamilewyim cinsiyetini öğrendim bebişin:) kesinleşmeden ses etmedim kimseye dr. um biraz gıcık söylemez hemen öyle ...Allah kısmet ederse oğlum geliyor ama o kadar mide bulantısı yaşadım anlatamam hafif de bir kanama oldu filan kızımdaki gibi değil hiçbirşey ...sizlerde de biçok hamile var baktım listeye ..Allah herkese istediğini nasip etsin inşallah...neler yaptığımı yazmıştım okuyun geçmişten eksik hiçbir şey yok yazmıştım herşeyi...ama bu arad bişi oldu... eşim bişi almış geçen gün bize bileklik...güya negatif iyon yukluyor ...bi araştırın netten belki gerçekten işe yarıyordur...benim araştırmaya fırsatım olmadı..sizler bir bakın ...ben taktım ama kolumda hala:)hepinize sevgiler... görüşürüz...

hayırlı olsunn,Allah tamamına erdirsin

hayırlısıyla kucağına alırsın insallah..kızın kaç yaşında

kızar ben çıkıyorum gelirim gene.
elara benim diyet yine son sürat gidiyor allah izin verirse 20-21-22-23 çalışma yapıcam.artık bioya uymasada nasip.

haklısın elara ama işte belki çocuklarıda görünce çok şaşırmıştım belki korktum yinede arada alıyorum ama önceleri kışın mutlaka verirdim, şimdide veriyorum aslında ama şişe bitince uzun süre ara veriyorum 3 ay önce eşim almıştı onu içirdim şimdi vermiyorum içinde d vitaminide olduğu için güneş görmüyolar die veriyorum yazın vermiyorum

elara müsait zamanda benim bioya da bakar mısın ileriye dönük oluyo di mi? haziran temmuz ağustos gibi..
16.09.82
28 gün
sat 29 ocak
haziranda sat 18 haz oluyo galiba

yemek molası kızlarrrrr

AFIYET OLSUN::::

evet umut bende dışarıda kesinlikle içmiyorum sadece evde misafirim gelse günlerce içmiyorum yani tiryaki değilim sanırım kendimi kandırıyorum galiba

bende akşamalrı3-4 içiyorum (

E onuda icmeseniz ne olurki biyerinizmi eksik kalir gelecem simdi ikinizinde yanina...

ayy ben yerim o kıvırcığı amaa,sen de çok hoşsun maşallah size

Tesekkür ederim canim ............

Bebegini saglicakla al kucagina canim Rabbim seni ve bebegini korusun...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…