bebek cinsiyet belirleme..

Ay bende kizimda cok istemistim hurma sürmeyi benim kizim ani geldi yani rutin kontrole gitmistim hemen doguma aldilar sonra kayinvalideme ismarladim gelirken getirsin diye o Leylada unutmustu mecbur anne sütünü vermistim bebisime kismet ikincide artik Rabbimin izni ile yanimda gezdirecem artik son ay ne zaman olursa sürerim en azindan.....

Akika kurbanini biliyorum yaptim kizim dogdugunda ..............Ikinci cocugumdada yapacam insaAllah....

bence alma bernil zaten takviye falan kullanıcan gerek yok bence

MART
Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Umut_11|
_Ezel_|

başka kim var?

Canim bizde haftaya görümcemin oraya gidecez yigenimin 40 Mevlüdünü okutacaz 2 hafta kalir gelirim ondan sonra artik bende düsünüyorum ama herhalde Mart hastaligindan sonra olsan yumurtlama Nisana gelir ............

kızlar ben cıkar kızımı uyutacam

By Sehzade Mehmetin annesi BerniL Sultan..................

balık yagı eksikti dimi???
başka marka al cnm farketmiyorr
now foods,solgar da olabilir
3 ay önceden diet+takviyeye başalsan iyi olur

bütün balık yağlarının etkisi aynımı elara bide ben sigara içiyorum onu iki ay önce bırakmayı düşünüyodum dietle beraber sen sigaranın ph çok düşük yazmışsın eski sayfalarda dietin anlamı olmaz demişsin bir ay sonra bıraksam diorum öle hazırlamıştım kendimi ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…