- 7 Haziran 2010
- 3.674
- 2
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.041
bütün balık yağlarının etkisi aynımı elara bide ben sigara içiyorum onu iki ay önce bırakmayı düşünüyodum dietle beraber sen sigaranın ph çok düşük yazmışsın eski sayfalarda dietin anlamı olmaz demişsin bir ay sonra bıraksam diorum öle hazırlamıştım kendimi ne dersin
ben umutsuz listeye girmem zaten
epokheeee napıyon cnmm.niye yazmıyonn
sen nezaman düşünüyonnnn
sigarayı bırak şimdiden bencee,bidahada azınaa sürme
o kadar reklam cıkıyorrr ,sigara paketelrinin üstünde resimler var hiç mi etkilenmiyonuz yaw
bak bende içiyordum amaa bayaa oldu bırakalııı
sigara içerken kendimi 2.sınıf vatandaş gibi ezik hissediyordumm
balık yaglarıda hemen hemen aynıı
önemli olan içindeki gelatinin domuz dan yapılmamasııı
mümkünse gelatinsiz takviyeelri tercih et
yada domuz geletini olmayann markaları etrcih etmelisin
oğlanla ilgilenmekten fırsat buldukça okuyorum sohbetiniz çok gzel:) ben şehzade mi bulmuşum ya ne şehzade ama nefes aldırmıyo,inşallah akıllı uslu bi kızım olurda,oğlanda yaşadıklarımı yaşamam tekrar.ama hiç hazır değilim..düşünsene kızın gecede 5 kere kaldırcak seni,gündüzde devamlı dökcek dağıtcak bağırıcak,yemek yemiycek..sabır çekiyom hep:) ikinciyi daha düşünemediğinden sohbetinize henüz katılmıyorum,ama herkesi takip ediyorum kim hamiş kim değil:)
bütün balık yağlarının etkisi aynımı elara bide ben sigara içiyorum onu iki ay önce bırakmayı düşünüyodum dietle beraber sen sigaranın ph çok düşük yazmışsın eski sayfalarda dietin anlamı olmaz demişsin bir ay sonra bıraksam diorum öle hazırlamıştım kendimi ne dersin
o kadar reklam cıkıyorrr ,sigara paketelrinin üstünde resimler var hiç mi etkilenmiyonuz yaw
o takviyeleri alacağım sitede senin tavsiye ettiğin vardı onun konsantresi vardı o olur dimi biraz az içerim ondan
Renginnn sigara miNeden diet dönemi birakmayi düsünüyon ki simdi hali hazirda olan evlatlarina yazik degilmi ? Neden onlari düsünüp hemen birakmiyorsun...............
ben de sigrayı bıraktığım güne şükrediyorum allahım bidaha ağzıma aldırmasın.bence de hemen bırak nasılsa bırakıcaksın 1 ay önce olsun bak nasıl rahat olacaksın sonra.
kızlar öksürüğe ne iyi gelir yawwww içim parçanıyo öksürürken((
haklısın canım bende kendime çok kızıyorum bide hani küçük yaştada başlamadım yeni sayılır evde içmiyorum kafamı camdan çıkarıyorum çocuklara zarar vermesin die ama geliyo işte dumanı diette bana vesile olur bıraakırım kökten canım inş