- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.081
bu bileklikler ne içinmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elara beni de temmuza yazar mısın sonra tabi,sen ne zaman düşünüyosun
senin bioritm tutuyormuydu
yatkın gündemi erkek günündemi oldu?
Bide bebegin kese konumu nerdeydi sag mı solmu
bu bileklikler ne içinmiş
kızlar merhaba uzun zaman oldu çok şey değişti hayatımda biliyorsunuz hamilewyim cinsiyetini öğrendim bebişin:) kesinleşmeden ses etmedim kimseye dr. um biraz gıcık söylemez hemen öyle ...Allah kısmet ederse oğlum geliyor ama o kadar mide bulantısı yaşadım anlatamam hafif de bir kanama oldu filan kızımdaki gibi değil hiçbirşey ...sizlerde de biçok hamile var baktım listeye ..Allah herkese istediğini nasip etsin inşallah...neler yaptığımı yazmıştım okuyun geçmişten eksik hiçbir şey yok yazmıştım herşeyi...ama bu arad bişi oldu... eşim bişi almış geçen gün bize bileklik...güya negatif iyon yukluyor ...bi araştırın netten belki gerçekten işe yarıyordur...benim araştırmaya fırsatım olmadı..sizler bir bakın ...ben taktım ama kolumda hala:)hepinize sevgiler... görüşürüz...
elara kese solda bioritim de tutuyo ...ama eşimin bioritmi kıza yatkın...
ben nisanda diet ve takvieyelr başlıcam
hazirandan sonrada nnezaman bioriitm denk gelirse ozmamn denicemm
kızlar merhaba uzun zaman oldu çok şey değişti hayatımda biliyorsunuz hamilewyim cinsiyetini öğrendim bebişin:) kesinleşmeden ses etmedim kimseye dr. um biraz gıcık söylemez hemen öyle ...Allah kısmet ederse oğlum geliyor ama o kadar mide bulantısı yaşadım anlatamam hafif de bir kanama oldu filan kızımdaki gibi değil hiçbirşey ...sizlerde de biçok hamile var baktım listeye ..Allah herkese istediğini nasip etsin inşallah...neler yaptığımı yazmıştım okuyun geçmişten eksik hiçbir şey yok yazmıştım herşeyi...ama bu arad bişi oldu... eşim bişi almış geçen gün bize bileklik...güya negatif iyon yukluyor ...bi araştırın netten belki gerçekten işe yarıyordur...benim araştırmaya fırsatım olmadı..sizler bir bakın ...ben taktım ama kolumda hala:)hepinize sevgiler... görüşürüz...
noldu güneşş???
küsüyorum
heee tamam temmuz ayı gelsin eklerim tabii hemşerimsin seneklerim demedin diye
elara benim msjımı gördünmü bioyla ilgili olan..4108 son msj..müsait zmanda bakar mısın
ya niye küsüyosun ama