bebek cinsiyet belirleme..

bunlar özet.:))
mutlucum gülen yüz sabah çıkınca akşama oldu yazmışsın.buda aslında yaklaşık bir gün önce olabilir demek.gülen yüz iki defa çıkar ikinci gün yum günü diye biliyorum ama yanlışmıki acaba:44:

elara müsait zamanda benim bioya da bakar mısın ileriye dönük oluyo di mi? Haziran temmuz ağustos gibi..
16.09.82
28 gün
sat 29 ocak
haziranda sat 18 haz oluyo galiba

haziran 1-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26 kız günlerin
haziran 2-27 kıza yatkın

temmuz 14-15-16-17-18-19 kız günlerin
temmuz 11-12-13 -20-21-22 kıza yatkın

agustos ayında kız günün yok yatkın günlerin var
agustos 6-7-8-9-10-11-12-13-21-22-23-24-25-26-27-28-29 yatkın günler

sağol canım amin.
yok kız gördümde küslük psikolojisiyle dolanıyorum ortada kusura bakma

mtlucum canım tebrikler.
Darısı başımıza....geçmiş yazını buldum.okudum.gayet ayrıntılı yazmışsın.
Bu bilekliğin adı ne sadece senmi taktın

mimozaa elif takmamış hamile kalmadan önce,cep tel laptopla iyonları degiştirdiydi galiba
hamile kaldıktan sonra takmaya başlamışş bilekligi

çok teşekkürler canım

ben daha öncedende dedim.yum çatladınktan tam 14 gün sonra regl olunmuyor.16 gün oldu dimi yaklaşık.benimde iğneden sonra 16.gün oluyordu regl...

canım henüz olmadım bugün yarın olurum herhalde bilniyorum
kan testinden öğrendim ben
iğne 1-2 gün geciktiriyormu ??? çünkü benim adetim çok düzenlidir

mimozaa elif takmamış hamile kalmadan önce,cep tel laptopla iyonları degiştirdiydi galiba
hamile kaldıktan sonra takmaya başlamışş bilekligi

eee biz nerdeyse akşama kadar laptop kucağımızda tel cebimizde geziyoz.yani şu saatten sonra masa başına koyucam pc yi.bu erkek bebek için iyi galiba dimi.

bişi degil cnm
ben sana kız yöntemlerinide yollayım bi göz att
demneme yapacagın zmana yine söleee uygunb günleri söliyelim sana

tamam canım sağol..ben yazdan önce denemeyi düşünmüyorm zaten çünkü biliyosun ben hapı bıraktıktan sonra ilk seferde hamile kaldım tırsıyorum:) düşüne düşüne cesaret edemiycem herhalde,ilkinde hiç dşünmemiştim,

mtlucum canım tebrikler.
darısı başımıza....geçmiş yazını buldum.okudum.gayet ayrıntılı yazmışsın.
bu bilekliğin adı ne sadece senmi taktın

ikimizede almış eşim canım da yeni taktım belki size yarar diye söyledim ben hollywood da pek modaymış ama ayrıntısını bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…