- 13 Ocak 2011
- 227
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.101
heee tamam temmuz ayı gelsin eklerim tabii hemşerimsin sen
tamam bakayımm
aaaa hayret birileri gördü beni
arkadaşlar merhaba hepinize
ben hamileyim :) hala çok şaşkın ve mutluyum ...bu kadar çabuk beklemiyordum üzstelik birde çikolata kistim var dr. demişti gerçi engel deil diye ama ...herneyse neler yaptım hepsini buraya yaziiim dedim hepiniize bi şekilde borçluyum çünkü...
çok sıkı olmayan diyet yaptım zinco çinko , potasyum GNC , ilişkiden 5 gün önceden itibaren vicks vapo öksürük şurubu, iki aydır arasıra hindiba çayı...
eşime 2 aydır keçiboynuzu kürü ( ki arasıra yapardı zaten o hep kendine), zinco çinko takviyesi ve ginseng takviyesi. clearblue gülen yüz sabah çıkmıştı ; ilişki eşe enerji içeceği verildikten yarım saat-bir saat sonra filan karbonatlı duş eşliğinde, gece oldu:) sadece benim erkek günüm bio ritime göre ama pek takmıyorum bunu...birde saka su kullanıyoruz ve bol su ve elma tükettim...
ilişkiden hemen sonra kalktım bi tarafa yatmadım nasıl olsa tutmıcak diye duşa bile girdim:) 70 yasin okumuştum bu arada ve 4444 tefriciye ama ilişkiden önce olan duayı unuttum:)
Walla benden bu kadar , kızda olsa erkek de olsa kabulüm ...hayırlı akıllı ve sağlıklı olsun yeter... önümüzdeki hafta dr. a gidicem, evde yaptım 3 test.
ben çok meşgulüm iş güçle son zamanlarda ve yine öyle olucam kızlar..hepinize sevgiler ve bol şanslar görüşmek üzere...
elara müsait zamanda benim bioya da bakar mısın ileriye dönük oluyo di mi? Haziran temmuz ağustos gibi..
16.09.82
28 gün
sat 29 ocak
haziranda sat 18 haz oluyo galiba
kakule ben de net yavaş, genel bi yavaşlık olabilir mesajların gelmemiş olabilir.bu arada inşallah hayırlı zamanda bebiş haberini alırız,üzülme...okudum ama yazamamıştım tahlil sonucunu öğrendiğinde
mtlucum canım tebrikler.
Darısı başımıza....geçmiş yazını buldum.okudum.gayet ayrıntılı yazmışsın.
Bu bilekliğin adı ne sadece senmi taktın
haziran 1-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26 kız günlerin
haziran 2-27 kıza yatkın
temmuz 14-15-16-17-18-19 kız günlerin
temmuz 11-12-13 -20-21-22 kıza yatkın
agustos ayında kız günün yok yatkın günlerin var
agustos 6-7-8-9-10-11-12-13-21-22-23-24-25-26-27-28-29 yatkın günler
ne olabailir negatifff
çok teşekkürler canım
ben daha öncedende dedim.yum çatladınktan tam 14 gün sonra regl olunmuyor.16 gün oldu dimi yaklaşık.benimde iğneden sonra 16.gün oluyordu regl...
yani bende öle oluyordu.bir iki gün gecikme yapıyordu....canım henüz olmadım bugün yarın olurum herhalde bilniyorum
kan testinden öğrendim ben
iğne 1-2 gün geciktiriyormu ??? çünkü benim adetim çok düzenlidir
mimozaa elif takmamış hamile kalmadan önce,cep tel laptopla iyonları degiştirdiydi galiba
hamile kaldıktan sonra takmaya başlamışş bilekligi
aaaa hayret birileri gördü beni
bişi degil cnm
ben sana kız yöntemlerinide yollayım bi göz att
demneme yapacagın zmana yine söleee uygunb günleri söliyelim sana
yani bende öle oluyordu.bir iki gün gecikme yapıyordu....
mtlucum canım tebrikler.
darısı başımıza....geçmiş yazını buldum.okudum.gayet ayrıntılı yazmışsın.
bu bilekliğin adı ne sadece senmi taktın